How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

mrb kızlar nasılsınız iki gündür fena hastaydım hertarafım ağrıyodu üstüne bide regl oldum onun sancısı yatırdı beni bugün biraz toparladım işe geldim hastalık çok kötü bişey yaa :( ve hiçbişey yiyemedim su içemedim doğru düzgün neyseki atlattım sayılır
sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 yumurta domates maydanoz iki kaşık yoğurtlu kereviz salatası 2 zeytin
ara yok
öğle yemeğim yarım kase şehriye çorba 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilav 3 kaşık yoğurt (karnıyarık vardı yağlı olduğu için pilavda bulgur olduğu için tercihim böyle oldu umarım doğru düşünmüşümdür)
Çok geçmiş olsun canım
kızlar benim morelim bozuldu benim metobolizmaya bi el atıverin ya:26:
canım bir iki gün sadece protein ağırlıklı beslen faydasını görürsün hemen

oluyor oluyor ;) 3 tane kuru kayısı 1 meyve eder, tek seferde 3 tane yiyebilirsin yani ;)
ben olsam pilav hiç yemem onun yerine 1 dilim ekmek yerim ve tavuğun miktarını arttırırım ;) varsa salata yerim az yağ az tuz ile böylece midem daha çok dolar ve mutlaka yoğurt ya da ayran tüketirim ki yağ yakımına yardımcı olsun diye ;)

abla çokk saol burda benle bi tek sen ilgileniyosun ve moralimi çok bozmadan uygun bi dille anlatıyosun :D

ya pilav konusu biraz sıkıntı gibi abla çünkü yemekhanede 3 çeşit yemek oluyor genelde çorba ve bi et yemeği veya patates ve pilav kesin .. o yüzden pilav yiyorum ama az yemeye çalışıyorum işte , ama ayran içme imkanım var tabi onu alayım yarın alışkanlık haline getirmeye çalışayım :))

peki 3 kuru kayısı bi meyveye eşitse onun yerine bi elma yesek daha iyi olmaz mı :49:

abla çokk saol burda benle bi tek sen ilgileniyosun ve moralimi çok bozmadan uygun bi dille anlatıyosun :D

ya pilav konusu biraz sıkıntı gibi abla çünkü yemekhanede 3 çeşit yemek oluyor genelde çorba ve bi et yemeği veya patates ve pilav kesin .. o yüzden pilav yiyorum ama az yemeye çalışıyorum işte , ama ayran içme imkanım var tabi onu alayım yarın alışkanlık haline getirmeye çalışayım :))

peki 3 kuru kayısı bi meyveye eşitse onun yerine bi elma yesek daha iyi olmaz mı :49:

bende senin gibiydim çorba az pilav ve yemekti tercihim ama şimdi çorbayı içiyorum pilav yada makarna yemiyorum yemekte ne varsa susuz şekilde yanında varsa salata mutlaka yoğurt ilk günlerde 1 dilim kepek ekmekte yiyodum şimdi midem küçüldü ekmek yemiyorum inan bikaç güne alışırsın miden küçülür bu arada yeşil elma çok iyi :)

canım bana örnek bi menü yazsana :44:

Dukan diyeti yaptım daha önce sabahları yumurta ve peynir arada süt öğlen yoğurt ve tavuk akşam yoğurt balık bu sırf protein oluyor 2 gün yapsan duraklama zamanı faydasını görür moralin düzelir ama fazla yapma kabızlık yapıyor ben bunların yanına sebze ve meyve ekleyerek yapıyorum bu aralar oda sebze+protein oluyor hafta sonları da birer dilim ekmek yiyerek karbonhidrat almış oluyorum

bende senin gibiydim çorba az pilav ve yemekti tercihim ama şimdi çorbayı içiyorum pilav yada makarna yemiyorum yemekte ne varsa susuz şekilde yanında varsa salata mutlaka yoğurt ilk günlerde 1 dilim kepek ekmekte yiyodum şimdi midem küçüldü ekmek yemiyorum inan bikaç güne alışırsın miden küçülür bu arada yeşil elma çok iyi :)

teşekkürler :) salatayla yoğurt öğlen okulda pek mümkün olmuyor ama akşam yiyebilirim tabi :)) o zaman bende bundan sonra çorbamı bitireyim önce :D hala doymamışsam yemekten biraz yerim , yeşil elmayı çok seviyorum aslında işte ondan sormuştum kuru kayısı yerine falan onu yesem aynı kaloride gibiymiş aslında 53 58 kcal... neyse öyle yapayım ben :D

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız iki gündür fena hastaydım hertarafım ağrıyodu üstüne bide regl oldum onun sancısı yatırdı beni bugün biraz toparladım işe geldim hastalık çok kötü bişey yaa :( ve hiçbişey yiyemedim su içemedim doğru düzgün neyseki atlattım sayılır
sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 yumurta domates maydanoz iki kaşık yoğurtlu kereviz salatası 2 zeytin
ara yok
öğle yemeğim yarım kase şehriye çorba 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilav 3 kaşık yoğurt (karnıyarık vardı yağlı olduğu için pilavda bulgur olduğu için tercihim böyle oldu umarım doğru düşünmüşümdür)

geçmiş olsun canımm :(

Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.

Dukan diyeti yaptım daha önce sabahları yumurta ve peynir arada süt öğlen yoğurt ve tavuk akşam yoğurt balık bu sırf protein oluyor 2 gün yapsan duraklama zamanı faydasını görür moralin düzelir ama fazla yapma kabızlık yapıyor ben bunların yanına sebze ve meyve ekleyerek yapıyorum bu aralar oda sebze+protein oluyor hafta sonları da birer dilim ekmek yiyerek karbonhidrat almış oluyorum

Kizlar bugun yogunum, ilgilenemiorum sizlerle. Okudum yazdıklarınızı.
Hilalcim duraklama beklediğimiz bişeydi eylul un dedıgı gıbı 2-3 gun şok diyet yap, proteinle. Verirsin kesin.

tmm canım dedğiniz gib yapcam
ama pazartesiye kadar bekliyim ben
yarın belli olcak belki haftasonundan kaynaklıdır:25:

canım onlar da senin iyiliğin için söylüyorlar, inan buradaki herkes çok iyi ve yardımsever.sadece senin 16 yaşında olduğunu ve bizden daha fazla kaloriye ihtiyac duyduğunu gözden kaçırmış olabilirler. ancak unutma ki sağlıklı beslenmenin yaşı yok. yağ,tuz,şeker,un her yaşta zararlı ;) ve ömür boyu dikkat isteyen şeyler sadece diyet için düşünmemek lazım ;)

istersen normal meyve tüket istersen kuru orası sana kalmış, hangisini taşıyabileceksen ;) kuru kayısı tuvalete çıkmaya yardımcı ve taşıması kolay olduğu için tercih sebebi.

evett, derhal titre ve kendine gel :D geçen günleri unut bugün başlıyormuşsun gibi düşün ;)

Canım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok düzensiz öğün falan yok yani sabah okulda çubuk kraker çaylar öğlen eve geliyorum yemeğe saldırıyorum resmen sonra kahve tatlı krizim tutuyor onu da yiyince herşey alt üst oluyor akşama tatlı yediysem birşey yemiyorum ya da meyve yiyorum böyle rejim mi olur Allah aşkına😢😢

Surekli yazip aktif olamasamda yazdiklarinizi okuyorum cok fazla kafasina takanlar var herseyi kızlar nacizane tavsiyem ben illa ara öğün yapcam illa diyet layt şeyler tuketcem kilom niye illa gitmiyo diye takilmiyorum hicc bekirli saatkerim yok onada takilmiyorum sadecw aksamlarim gec oluyodu ikigundur onu duzeltim hic bi sekilde diyet yapiyorum diyetteyim ben demiyorum saglikli besleniyorum üç hafta oldu şükür iyi gidiyo biliyorum diyet psikolojisine girsem canim surekli biseyler cekcek bunu yapmiyorum cook iyigittimi dusunuyorum başlamadan önce 75leri geciyodum suan 68fln kafama hicc takmiyorum ve geceleri surekli biseyler yerdim bunlarda kaloriai cok yuksek şeylerdi sadece aslinda hayatimdan aksam yemeğin den sobra biseyler yemeyi cikardim ve su kattim suyu ikigunde bi icerdim oda bi bardak su sisemi yanimda tasiyorum artik gördükçe yudum yudum iciyorum bi bakmisim iki lt bitmis yani kızlar takmayinn beyninizi rahat birakin etrafinizdakilere bile soyleneyin diyette oldunuzu yaa anlata bildimmi bilmiyorum ama benim kafam cok rahat sizlerde öyle olun istiyorum ekstra biseyler yapmaya gerek yok beyinde bitiyo gerçekten benki azi iki dk bisey yemeden duran bi insandim bunu yaptysam sizler saha iyi yapqrsiniz ben deki rahatlik hepinize gecsin inş:)

Kesinlikle katılıyorum sana 👍

ara yok

Geçmiş olsun cnm..

Canım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok düzensiz öğün falan yok yani sabah okulda çubuk kraker çaylar öğlen eve geliyorum yemeğe saldırıyorum resmen sonra kahve tatlı krizim tutuyor onu da yiyince herşey alt üst oluyor akşama tatlı yediysem birşey yemiyorum ya da meyve yiyorum böyle rejim mi olur Allah aşkına😢😢

içinde tatlı olan bir diyet olmaz gibi geldi :) benim tatlı krizim uzun açlıktan sonra olur onu da ara öğünlerle hallettim. forumda diyet listeleri var ayça kaya'nın onlara bir bak derim, fikir edinir kendine göre uyarlarsın ;)

içinde tatlı olan bir diyet olmaz gibi geldi :) benim tatlı krizim uzun açlıktan sonra olur onu da ara öğünlerle hallettim. forumda diyet listeleri var ayça kaya'nın onlara bir bak derim, fikir edinir kendine göre uyarlarsın ;)

Cnm ben geçen sene diyet listelerime uyarak 8 kilo verdim her şeyi biliyorum aynı listeyi tekrar uygulamaya zaman vakit hiç bişi kalmıyor bulduğumu ye durumundayım şuan:( evt uzun süre aç kalıyorum öğlen 1 e kadar sadece çubuk kraker😢😢

Cnm ben geçen sene diyet listelerime uyarak 8 kilo verdim her şeyi biliyorum aynı listeyi tekrar uygulamaya zaman vakit hiç bişi kalmıyor bulduğumu ye durumundayım şuan:( evt uzun süre aç kalıyorum öğlen 1 e kadar sadece çubuk kraker😢😢

anladım canım ;)

Back