• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hoşbuldum rukiyecm evet istedikten sonra yapamayack bişey yok ben geçen kış 15 kilo vermiştim şimdi yine vermek istiyorum çok hırslandim
@temmuztemmuz
Canım yukarıda bilgilerimi verdim hedefim şimdilik 60 olmak tamam bana uyar günlük menümu paylaşırım cuma günleri de kilomu bildiririm yarın sabah aç karnına tartılirim tam kilomu söylerim

süpersin, deneyimlerini de paylaş ki biz de fayadalanalım ;) ben 7 kilo fazlam varken diyetisyene gittim ve 2 hafta sonunda sıkıldım ve bıraktım. şimdi 15 kilo fazlam var :) onun söyledikleri, örnek menüsü dahilinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Hic moralini bozma cnm bende burayi kesfedene kadar çok sitresliydim nasıl vercemi bilmiyodum 75kilodum uc haftadr cok iyi gidiyorum vaktin oldukca buraya ura kızları takipet cok iyi motive ediyo herkes cok iyibi topluluk olusturduk hemn hemn herkesin kilosu ayni daha diyete baslamadysan şöyle bi tavsiyede bulinim ben öyle yaptım biyerde okudum cuma gunleri diyete baslanmaliynis bide aksaminda canin ne istiyosa yicekmissin ben öyle yaptim cuma burda basladim herkes kilolarini yaziyodu cok iyigeldi burasi bana insan kendini sorumlu hissediyo burda herkes öğünlerini yaziyo az cok bişeyler cikarirsin kebdine dayanamadigin kilonun sebebi ne diye goruyosan onlardan vazgecerek basla

Evet canım doğru diyosn insan burda motive oluyor ben daha önceden cuma zayıflama yarışmasnda 15 kilo verdim diyet konusunda tecrübeliyim bu aralar gene hırslandim bikaç gündür kendi çapımda diyet yapıyorum :) eski hırsımi bi türlü yakalayamiodum şimdi artık yakaladimm hepimize Allah kolaylık versin kızlar..
Bu arada çalışıyormusunuz evdemisiniz arkadaşlar

Evet canım doğru diyosn insan burda motive oluyor ben daha önceden cuma zayıflama yarışmasnda 15 kilo verdim diyet konusunda tecrübeliyim bu aralar gene hırslandim bikaç gündür kendi çapımda diyet yapıyorum :) eski hırsımi bi türlü yakalayamiodum şimdi artık yakaladimm hepimize Allah kolaylık versin kızlar..

ben atanamamış edebiyat öğretmeniyim, haliyle evdeyim :/

Hımmm iyimis ozamn inşallah busefer de başarılı olurdun hedefine ulasirsin busefer geri alma ama:)ben evliyim 28 yaşındayım iki çocuğum var biri uc yasinda biri dört aylik oldu emziriyorum :)evdeyim yani coluk cocuk ev işleri yoğun bir haytim var

süpersin, deneyimlerini de paylaş ki biz de fayadalanalım ;) ben 7 kilo fazlam varken diyetisyene gittim ve 2 hafta sonunda sıkıldım ve bıraktım. şimdi 15 kilo fazlam var :) onun söyledikleri, örnek menüsü dahilinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Tabiki paylasirim deneyimlerimi canım yeter ki bizde zayıflayalim tombik tombik gezmekten bıktımm :(
Insan bi listeye uyamio bacım yaa biz diyetisyenden medet umuyoruz ama diyetisyen sadece yol gösterio önemli olan boğazı tutmak hep beraber üstesinden gelcez inşallah arkadaşım basaricaz

Tabiki paylasirim deneyimlerimi canım yeter ki bizde zayıflayalim tombik tombik gezmekten bıktımm :(
Insan bi listeye uyamio bacım yaa biz diyetisyenden medet umuyoruz ama diyetisyen sadece yol gösterio önemli olan boğazı tutmak hep beraber üstesinden gelcez inşallah arkadaşım basaricaz

şimdilik gidiyor kilocuklar inşallah böyle devam ederiz. buradaki arkadaşlar sayesinde tam gaz devam ediyorum yoksa ben hayatta sabredemezdim.

@rukiye inşallah atanırsn canım bende hep öğretmen olmak istemişimdir ama olamadım muhasebeciyim maalesef çalışıyorum bende kafa beyin bırakmayan bi mesleğim var :)
@serpil canım Allah bagislasn evde olmak her zaman daha iyi bence :)

@rukiye inşallah atanırsn canım bende hep öğretmen olmak istemişimdir ama olamadım muhasebeciyim maalesef çalışıyorum bende kafa beyin bırakmayan bi mesleğim var :)

inşallah canım, ne güzel zor da olsa senin işin var. evde olmak sanıldığı kadar güzel değilmiş anlamış bulunuyorum :)

şimdilik gidiyor kilocuklar inşallah böyle devam ederiz. buradaki arkadaşlar sayesinde tam gaz devam ediyorum yoksa ben hayatta sabredemezdim.

Aynen ya söyle düşünüyorum da hayrt icindyim nasl tutuyorm kendmi soktyim sizlr saysibde harbiden ben gercktn coook coook obur bi insanım yaptm spordanda aliskanlikti resmen bi oturusta 5tane hanburger yerdim sürekli yemk yememiz gerekirdi yemek programimiz vardi ona uyardik ondan sonra tabi alıştım cok fazla yemeye tabi sporu brakinca bana hatra iştahı kaldı:))))

Cok aktif bir hayttan sonra evde olmak cok zor 6yillk evliyim haken alışamadım:((

Burası insanı çok güzel gaza getiriyo hepimiz incecik olcaz inşallahh :)

En büyük temennim akşam esimle kahve icmeye çıktık cocuklardan siyirmak uzereydim nezamndir paltomu giymemistim giyince inanamadim:)))dar olan paltom normale dönmüş inanin kilolar yüzünden dışarı çıkmak tan nefret eder hale gelmiştim

Aynen ya söyle düşünüyorum da hayrt icindyim nasl tutuyorm kendmi soktyim sizlr saysibde harbiden ben gercktn coook coook obur bi insanım yaptm spordanda aliskanlikti resmen bi oturusta 5tane hanburger yerdim sürekli yemk yememiz gerekirdi yemek programimiz vardi ona uyardik ondan sonra tabi alıştım cok fazla yemeye tabi sporu brakinca bana hatra iştahı kaldı:))))

ben de her öğün yarım ekmek yemeden kalkmazdım masadan, şimdi bir dilim yiyorum. bir koca tencere bol yağlı bol tuzlu mısır patlatır hepsini yerdim, daha neler neler. yaşamak için yemek yemiyordum, yemek için yaşıyordum. hep savunmam da göbeğim yok, kilomu göstermiyorum olmuştu 80e kadar :) 80 olunca hafiften göbüşüm olmaya başladı, belim genişledi anca akıllandım :) şükürler olsun durdurdum kendimi.

serpilcm ışte ben aynen öyleyim hiç süslenmek istemiyorum hergün saçımı tepeden topluyorum öyle ise gidiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor eşimde kıyafet bakıyoruz bana şunu alalım bunu alalım diyo hiç bişey istemiyorum çünkü büyük beden kıyafet almak istemiyorumm :( eskiden ne giysem oluyodu şimdi0hiç bi kıyafetim olmuyor :(

ben de her öğün yarım ekmek yemeden kalkmazdım masadan, şimdi bir dilim yiyorum. bir koca tencere bol yağlı bol tuzlu mısır patlatır hepsini yerdim, daha neler neler. yaşamak için yemek yemiyordum, yemek için yaşıyordum. hep savunmam da göbeğim yok, kilomu göstermiyorum olmuştu 80e kadar :) 80 olunca hafiften göbüşüm olmaya başladı, belim genişledi anca akıllandım :) şükürler olsun durdurdum kendimi.

Ayyy sorna o mısırlari cipsler cikolatalar resmn mideme çöplük muamelesi yapiyodumya nasil rahatim şimdi toplamda kac kilo verdin sen bide nezamn da 80oldunu bilmiyodum senin benim boyda kısa 80leri görsem toparlak bisi olurdum sen gene iyimis

kızlarr ben kaçar malum yarın gene iş var sabah 7 buçukta kalkıyorumm herkese iyi geceler yarın tartıda eksileri görmek dileğiyle hoşçcakalın :3:

serpilcm ışte ben aynen öyleyim hiç süslenmek istemiyorum hergün saçımı tepeden topluyorum öyle ise gidiyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor eşimde kıyafet bakıyoruz bana şunu alalım bunu alalım diyo hiç bişey istemiyorum çünkü büyük beden kıyafet almak istemiyorumm :( eskiden ne giysem oluyodu şimdi0hiç bi kıyafetim olmuyor :(

Ahhh cnm ahhh aynen iki senedr nasilsa kilo vercem diye nerdeyse bisi almiyorum üstüme esime kalsa bu halde bile iyisin iyisin diyodu ama şimdi nasil hoşuna gidiyo

Back