How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yani yapıyorum ama sabah yapıp tartılsam daha iyi sonuç
oluyor yarın cuma farklı çıkcak kilom deli oluyorum ya
bu akşam sadece yoğurt yicem zaten
veremessem şevkim kırılır benim:43:

sakın şevkin falan kırılmasın bak sen amacına ulaşmak üzeresin bide beni düşün vermem gereken 25 kilo var :(((((( sakın şevkin kırılmasın sakınnn kötü şeyler düşünmüyoruz hilalcim.

canım senin vermen gereken kilo zaten az kalmıştı bildiğim kadarıyla o yüzden çok normal üzme kendini,spor falan yapmıyosan sen de leslie deneyebilirsin diyetine ek olarak faydası olucaktır

spora vaktim yok ki canım
anca kocamın çalışma saatleri değiştiriğinde yapabilirim
ben zaten hiç spor yapamam
hemen bıkıyorum 1 gün yapsam ertesi gün bırakıyorum

günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim şimdilik. kilo vermesi yavaşlayan arkadaşlar, en azından bu hafta spor yapın çok faydasını göreceksiniz ;)

günaydın kızlar, kahvaltılık gevrek yedim şimdilik. kilo vermesi yavaşlayan arkadaşlar, en azından bu hafta spor yapın çok faydasını göreceksiniz ;)

ah canım keşke vakit olsa
akşam eve gidip anca yemek hazırla ortqalığı mutfağı topla
çok zor benim hareketim anca yemek hazırlamak ev toplamak:50:
zaten yorgun oluyoruz
anca yaza başlayabilirim:ssz:

spora vaktim yok ki canım
anca kocamın çalışma saatleri değiştiriğinde yapabilirim
ben zaten hiç spor yapamam
hemen bıkıyorum 1 gün yapsam ertesi gün bırakıyorum

anlıyorum canım da keşke haftada en azından 2 gün zaman ayırabilsen yine faydası olucaktır ama ayıramazsan arkadaşların dediği gibi yeme vakitlerinde bi oynama yap bakalım ne olucak

ah canım keşke vakit olsa
akşam eve gidip anca yemek hazırla ortqalığı mutfağı topla
çok zor benim hareketim anca yemek hazırlamak ev toplamak:50:
zaten yorgun oluyoruz
anca yaza başlayabilirim:ssz:

anladım canım, neyse biraz fazla beslenmeyi dene cumartesi ya da pazar. hem ödül olur hem de şaşırır bünyen, burada bir başlıkta okumuştum işe yaradığını ;)

hepiniz hoşçakalın Allah a emanet olun canlar hafta sonu kaçamaklara dikkat:45: tabi buna en çok benim dikkat etmem lazım pazartesi görüşürüz inşallah ve yarın kilo alan olmamıştır eminim onun dışında hepsi bi başarı şimdiden tebrik ediyorum herkesi öpüldünüz:54::54:

hepiniz hoşçakalın Allah a emanet olun canlar hafta sonu kaçamaklara dikkat:45: tabi buna en çok benim dikkat etmem lazım pazartesi görüşürüz inşallah ve yarın kilo alan olmamıştır eminim onun dışında hepsi bi başarı şimdiden tebrik ediyorum herkesi öpüldünüz:54::54:

iyi eğlenceler aysacann ;)

Sende hoşçakal fazla abartma kacamaklari :))iyi eylencelerr

Günaydınlar bugun tartida sok yasadim 500gram almışım neyse duzelir inşallah kahvaktim donate peynir bi lokma ek 4burcak bisküvi üç cay gubaydin diyorum daha yeni kalkip kahvalti yaptim siz belkide öğlen öğünu yapcaksiniz:((

Son düzenleme:
ooo hemşehri sayılırız biyerde inşallah sen memnunsundur:34:
benim boy kısa biraz canım ya 159 belki 160 o yüzden 49 kilo olmak istiyorum o kilolardayken çok iyiydim
sana da afiyet olsun canım yürüyüş yürüyüştür az da olsa faydası olur mutlaka:)

iyi gezmeler canım :)
eşimden ailesinden çok memnunum özellikle kayınvalidemden yana çok şanslıyım maşallah
benimde boy 163 falan 55 e razıyım ama 52 olsam iyi olur bende de :)

Gevrek tok tutuyomu seni nornalde hic sevmem ben aldimda bisey yemk istemedigimde ondan yicem

yok canım nerdeee :) gevrek tok tutmuyor ama ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyorum 1 -2 saat geziniyorum ayılıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. eşim öğlen gelince yemek olsa dahi kahvaltı istiyor ben de o gelene kadar gevrekle idare ediyorum. sırf öğün atlamayayım diye, sevdiğimden falan değil yani ;)

yok canım nerdeee :) gevrek tok tutmuyor ama ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyorum 1 -2 saat geziniyorum ayılıyorum sonra kahvaltı yapıyorum. eşim öğlen gelince yemek olsa dahi kahvaltı istiyor ben de o gelene kadar gevrekle idare ediyorum. sırf öğün atlamayayım diye, sevdiğimden falan değil yani ;)

Bende pek haz almiyom ama yerim arada bakalim

mrb kızlar nasılsınız iki gündür fena hastaydım hertarafım ağrıyodu üstüne bide regl oldum onun sancısı yatırdı beni bugün biraz toparladım işe geldim hastalık çok kötü bişey yaa :( ve hiçbişey yiyemedim su içemedim doğru düzgün neyseki atlattım sayılır
sabah kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 yumurta domates maydanoz iki kaşık yoğurtlu kereviz salatası 2 zeytin
ara yok
öğle yemeğim yarım kase şehriye çorba 3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilav 3 kaşık yoğurt (karnıyarık vardı yağlı olduğu için pilavda bulgur olduğu için tercihim böyle oldu umarım doğru düşünmüşümdür)

Back