Günaydınlar yurdumun zarif bayanları .
günaydın canım:)
ben karbonatlı su hiç içmedim o yüzden bi yorum yapamıycam kusura kalmayasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar yurdumun zarif bayanları .
Günaydın canlar sabah kahvaltim sirkeli suyun ardindan bir kase musli
canım boyun kaçtı senin baya vermek istiyorsun merak ettim bide sen mi memlekete gidecektin iyi yolculuklar bende çorumun geliniyim :)günaydınlaaarrr:)
bügün sabah itibariyle 57.9 kiloyum geçen hafta 59.1 dim bu hafta 300 gr fazla gitti reglim bitmek üzere acaba onun etkisi mi ama çok sevindirdi beni,8.9 kilo kaldı vermem gereken inşallah onu da veririm hepbirlikte olmamız gereken kiloya geliriz inşallah
sizler olmasanız inanki çok zor olurdu benim için seviyorum siziii:))
günaydın canımGünaydınlar yurdumun zarif bayanları .
Günaydın canlar sabah kahvaltim sirkeli suyun ardindan bir kase musli
afiyet olmuş canım ben akşamları pek giremiyorum ama yazdıklarınız takibimde:)
sen git bakalım bi diyetisyene inşallah herşey normaldir
günaydııın afiyet olsun canım:)
canım boyun kaçtı senin baya vermek istiyorsun merak ettim bide sen mi memlekete gidecektin iyi yolculuklar bende çorumun geliniyim :)
günaydın canım
sana da günaydın canım afiyet olsun
kızlar geçmiş olsun bana bende takıldım gram
oynamadı bu hafta kilo veremedim yane
canımcım iyi biliyorsundur ki duraklama olacak hepimizde sıkma canını sakin üzülmekızlar geçmiş olsun bana bende takıldım gram
kızlar ben bişi buldum bilmiyorum belkide siz biliosunuzdur. hani bazen leslie bacı sıkıcı geliyor ya. başka bi video var sanki daha çok kas çalıştırıyormuş gibi adı : '' bootcamp calori burn'' diye. az önce keşfettim bakalım aşkama fırsat bulursam denicem :) daha eğlenceli görünüyor.
canımm üzülme sakın. bak sen yolun çoğunu geride bıraktın az kilo vermen yada hiç vermemen gayet normaldir. sıkma canını sakın.
sıkılıyor canım yeniden başlatmam lazım kilo vermeyi:44:
canımcım iyi biliyorsundur ki duraklama olacak hepimizde sıkma canını sakin üzülme
ya napıyım deli olcam 100 gr anca vermişimdir sabah tuvaletede de çıkamıyorum
çok farklı çıkacak kilom deli etti beni
anca işyerimde gidebiliyorum tuvalete:26:
sıkılıyor canım yeniden başlatmam lazım kilo vermeyi:44:
yediğin saatlerde değişiklik yapsan mesela?
canım boyun kaçtı senin baya vermek istiyorsun merak ettim bide sen mi memlekete gidecektin iyi yolculuklar bende çorumun geliniyim :)
ooo hemşehri sayılırız biyerde inşallah sen memnunsundur
benim boy kısa biraz canım ya 159 belki 160 o yüzden 49 kilo olmak istiyorum o kilolardayken çok iyiydim
sana da afiyet olsun canım yürüyüş yürüyüştür az da olsa faydası olur mutlaka:)
olabilir canım
sabah hurma yoğurt yedim
dükkana geldim sandiwiç yedim yarısını yarınında 10 30 da falan yesem
öğlen saatinde bişey yemeyip 4 5 gibi çorba yoğurt yerim diye düşündüm ama
etkili olabilir canım. bide tuvalet problemini ya incirli sütle yada sabah aç karnına kiviyle çözebilirsin.
kızlar geçmiş olsun bana bende takıldım gram