How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canim diyetisyene gideceksen, o soler zaten su tahlileri yaptir die.
Genelde aclik tokluk kan sekeri, iyi kotu kolestrol, tiroidler ve kan sayimi yaptirmani isterler

ya neler yediğimi birebir yazıyorum görüyorsun. yinede geçen haftadan beri aynı kilodayım.

bilmiom ki bende çözemiom :( acaba kötü besleniyoruz ondanmı kilo veremioz ???? anlayamadım. ama ben hiç açlıkta hissetmiom anlamadım gitti.

Bünyen cok az gelnbyemege alismamistir ve yağ demolamis olabilir yediklerinde biraz oynama yap saatlerindede yap saatlerinede alismis olabilir arada şaşırtmak gerek alisiyo

Bünyen cok az gelnbyemege alismamistir ve yağ demolamis olabilir yediklerinde biraz oynama yap saatlerindede yap saatlerinede alismis olabilir arada şaşırtmak gerek alisiyo

yani aslında benim kilom sporu bırakmakla ve abur cubura düşmekle oldu. yıllarca okul takımında voleybol oynadım. sonra birden bırakınca tüm kaslarım hoop diye yağ oldu. göze batan bi çıkıntım bile yok ama baskülde 84 ü gördüm :(( düşünebiliomusun ama kimse inanamıyor o kiloda olduğuma genel bi genişlik var yani :D ve aynı zamanda yemek yeme alışkanlğımda ekmeksiz ve şekersizdir. tuzda aramam.6 yıldır her içeceğimi şekersiz içerim. sadece pazar kahvaltılarında ekmek yerim gibi gibi gibi. bi anormallik olduğuna kanaat getirdim yani ve hatta randevumu bile aldım bakalım ne çıkacak.

Surekli yazip aktif olamasamda yazdiklarinizi okuyorum cok fazla kafasina takanlar var herseyi kızlar nacizane tavsiyem ben illa ara öğün yapcam illa diyet layt şeyler tuketcem kilom niye illa gitmiyo diye takilmiyorum hicc bekirli saatkerim yok onada takilmiyorum sadecw aksamlarim gec oluyodu ikigundur onu duzeltim hic bi sekilde diyet yapiyorum diyetteyim ben demiyorum saglikli besleniyorum üç hafta oldu şükür iyi gidiyo biliyorum diyet psikolojisine girsem canim surekli biseyler cekcek bunu yapmiyorum cook iyigittimi dusunuyorum başlamadan önce 75leri geciyodum suan 68fln kafama hicc takmiyorum ve geceleri surekli biseyler yerdim bunlarda kaloriai cok yuksek şeylerdi sadece aslinda hayatimdan aksam yemeğin den sobra biseyler yemeyi cikardim ve su kattim suyu ikigunde bi icerdim oda bi bardak su sisemi yanimda tasiyorum artik gördükçe yudum yudum iciyorum bi bakmisim iki lt bitmis yani kızlar takmayinn beyninizi rahat birakin etrafinizdakilere bile soyleneyin diyette oldunuzu yaa anlata bildimmi bilmiyorum ama benim kafam cok rahat sizlerde öyle olun istiyorum ekstra biseyler yapmaya gerek yok beyinde bitiyo gerçekten benki azi iki dk bisey yemeden duran bi insandim bunu yaptysam sizler saha iyi yapqrsiniz ben deki rahatlik hepinize gecsin inş:)

yani aslında benim kilom sporu bırakmakla ve abur cubura düşmekle oldu. yıllarca okul takımında voleybol oynadım. sonra birden bırakınca tüm kaslarım hoop diye yağ oldu. göze batan bi çıkıntım bile yok ama baskülde 84 ü gördüm :(( düşünebiliomusun ama kimse inanamıyor o kiloda olduğuma genel bi genişlik var yani :D ve aynı zamanda yemek yeme alışkanlğımda ekmeksiz ve şekersizdir. tuzda aramam.6 yıldır her içeceğimi şekersiz içerim. sadece pazar kahvaltılarında ekmek yerim gibi gibi gibi. bi anormallik olduğuna kanaat getirdim yani ve hatta randevumu bile aldım bakalım ne çıkacak.

Aslinda benim durumda senin gibi bende senelerce kicboks yaptim benim kaslarim fos diye birden gitmedi gerci:))sebeler icinde burakali 6yil oldu ikide cocuk oldu onunda etkisi ve aynen senin gibi aburcuburla oldu ekmek yemek yağ bunlar benim icin hiccc sorun olmadi hic aramam ama aburcubur iste o mahvetmisti bide gece yqrilarinda bile yerdim artik yemiyom yemicem :))seninde inş doktor sonucun iyi cikar hic takma kafana illa gitcek bu kilolar yeterki azim olsun istek olsun

Aslinda benim durumda senin gibi bende senelerce kicboks yaptim benim kaslarim fos diye birden gitmedi gerci:))sebeler icinde burakali 6yil oldu ikide cocuk oldu onunda etkisi ve aynen senin gibi aburcuburla oldu ekmek yemek yağ bunlar benim icin hiccc sorun olmadi hic aramam ama aburcubur iste o mahvetmisti bide gece yqrilarinda bile yerdim artik yemiyom yemicem :))seninde inş doktor sonucun iyi cikar hic takma kafana illa gitcek bu kilolar yeterki azim olsun istek olsun

neredeyse 2 haftadır aynı kiloda olmama rağmen kaybetmiyorum azim konusunda sıkıntım yok :) ama tabi salıdan sonra sonuçlara göre daha net bişiler söyleyebilirim. bakalım iyi veya kötü neler çıkacak.

Sen nasil diyettesin allahaskina!
Rukiuenin dedigi dogru, karbonhidrat yuklemissin. Ekmek, patates, bulgur olmazzz
Ustune bi de cikolata!
Acilen yeme tarzini degistir, protein agirlikli beslen.
O verdigin kilo da olsa olsa su kaybidir, yag almis bile olabilirsin.

dövmediğin kaldı :D neyse dikkat edicem ama öğlen yiyeceklerimde genelde pilav oluyor ondan bulgur oldu sabahda ekmek yeyince işte baya karbonhidrat aldım sanırım :S

Son düzenleme:
günaydınlaaarrr:)
bügün sabah itibariyle 57.9 kiloyum geçen hafta 59.1 dim bu hafta 300 gr fazla gitti reglim bitmek üzere acaba onun etkisi mi ama çok sevindirdi beni,8.9 kilo kaldı vermem gereken inşallah onu da veririm hepbirlikte olmamız gereken kiloya geliriz inşallah
sizler olmasanız inanki çok zor olurdu benim için seviyorum siziii:))

Kızlar ben akşam karbonatlı suyu denedim ama cok kötüydü . Bende (bu arada su içme alışkanlığım yoktur günde ya bir bardak ya hiç) bir litrelik şişenin içine 1 limonu yıkayıp doğradım içine de bir çubuk tarçın attım akşam canan karataydan duymuştum . Hemde göze hitap ediyo dikkatimi çekiyo

Back