canlar öğle yemeğim 1 kase çorba,et yemeği,yoğurt bi de z.yağlı barbunya vardı sadece tanelerinden aldım çok mu oldu ki:44:
Bana göre iyi cok dill:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar öğle yemeğim 1 kase çorba,et yemeği,yoğurt bi de z.yağlı barbunya vardı sadece tanelerinden aldım çok mu oldu ki:44:
Offf tartilamadim bugun sanrim pli bitti kahvaltım : yumurta domates maydanoz peynir zeytin pekmez bi kasikda bal iki ek iki cay aradada elma yedim
canım çorba ve barbunya ekmek yerine geçen şeyler, ikisi olduğunda birinden birini yemeni öneririm.
barbunyayı kaç kaşık yediğine bağlı çok oluo olmadığı![]()
Diyer kavgalar cok sorun olmuyoda bu para mevzusu insani üzüyor takma ana kafana gecerr gider yeterki bu konu alışkanlık olmasın
Offf tartilamadim bugun sanrim pli bitti kahvaltım : yumurta domates maydanoz peynir zeytin pekmez bi kasikda bal iki ek iki cay aradada elma yedim
anladım canım 2 yemek kaşığı falan yemişimdir heralde biraz fazla oldu o zaman akşam yine salataya talim desene![]()
1 gün de tartılmamış ol canım daha iyi, yarın inşallah daha güzel bir fark görürsün tartıda
hem pekmek hem bal olmasın cnm![]()
yok bu akşam çözerim ben mevzuyu![]()
cumaya süpriz olur boşver,bence de balla pekmezi bi arada yeme canım zaten ikisi de çok kalorili pekmez ye ama kan yapar:)
çorba ile birlikte 2 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun cnm,
akşam ekmek ya da ekmek yerine gecen corba veya bakliyat yeme yeter
sebze yemeği, salata, yoğurt güzel olur
Evt ama bu hafyadan hic umudum yok dune ksdar degisiklik yoktu z Ãten bakcaz bakalim ne olck
canım arada böyle durduğu zamanlar olucak tabi hem kilo almamışsın sonuçta bakalım 2 güne kadar belki değişir
selam kızlar bende 15 kilo vermek istiyorum
boyum 1,65 kilo 77.4
merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli![]()
bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktıbide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım
![]()
canım 3 dilim ekmek, 2-3 kaşık bulgur ve 1 haşlanmış patates de 2 dilim ekmek yerine geçmiş etti mi sana 5 dilim ekmek. 1 çikolata 5 misbon hiç olmamış :/ ekmeğe ve şekere dikkat et, biraz daha azaltmakta fayda var. kilo vermişsin çok güzel ama devamı gelsin istiyorsan tatlılardan uzak durmerdivenleri kullanman da süper
evet döneminde bazı kişilerde 1-2 kilo fazlalık oluyor.