• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Offf tartilamadim bugun sanrim pli bitti kahvaltım : yumurta domates maydanoz peynir zeytin pekmez bi kasikda bal iki ek iki cay aradada elma yedim

1 gün de tartılmamış ol canım daha iyi, yarın inşallah daha güzel bir fark görürsün tartıda :1:
hem pekmek hem bal olmasın cnm :20:

canım çorba ve barbunya ekmek yerine geçen şeyler, ikisi olduğunda birinden birini yemeni öneririm.
barbunyayı kaç kaşık yediğine bağlı çok oluo olmadığı :34:

anladım canım 2 yemek kaşığı falan yemişimdir heralde biraz fazla oldu o zaman akşam yine salataya talim desene:34:

anladım canım 2 yemek kaşığı falan yemişimdir heralde biraz fazla oldu o zaman akşam yine salataya talim desene:34:

çorba ile birlikte 2 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun cnm,
akşam ekmek ya da ekmek yerine gecen corba veya bakliyat yeme yeter :34:
sebze yemeği, salata, yoğurt güzel olur

kahvaltım. 2 dilim tost ekmeğinde kaşarlı tost 1 haşlanmış yumurta çok oldu sanki bugün kahvaltı
öğle 30 dk. yürüyüş gelince 15 dk. evde bacak hareketleri.
bugün öğle yemeği yemicem 1 bardak sütlü kahve içicem. adet öncesi 300 gram fazla çıkıyorum. ben bu cuma kilo kaybedemicem sanırım neyse bırakmak yok . incecik olcaz inş..

çorba ile birlikte 2 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun cnm,
akşam ekmek ya da ekmek yerine gecen corba veya bakliyat yeme yeter :34:
sebze yemeği, salata, yoğurt güzel olur

yarın gitcez diye yemek yapmadım hala kuru fasulyeyle pilav var onu benimki yer ben de dünkü salatadan yapar yoğurtla yerim artık canım:)

merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli :D

bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktı :46: bide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım :49:

bu arada biz 4.katta oturuyoruz artık spor yapamasam bile merdivenleri yürüyerek çıkmaya başladım faydası oluyordur sanırım :)

merhaba gençler :)
bugün sabah 3 dilim ekmek 2 kk beyaz peynir
öğle 5 6 kaşık salata 2 kaşık bulgur pilavı biraz haşlanmış patates
arada 1 tane çikolata laviva
5 tane de misbon
şuanda yoğurt ve brokkoli :D

bu arada bugün tartılııyım dedim de işte 57,8 falan çıkıyordum önceden şuan tam 56,0 çıktı :46: bide şuan adet dönemim sanırım burda okumuştum regl olunca daha çok çıkılıyo gibi bir şeydi sanırım :49:

canım 3 dilim ekmek, 2-3 kaşık bulgur ve 1 haşlanmış patates de 2 dilim ekmek yerine geçmiş etti mi sana 5 dilim ekmek. 1 çikolata 5 misbon hiç olmamış :/ ekmeğe ve şekere dikkat et, biraz daha azaltmakta fayda var. kilo vermişsin çok güzel ama devamı gelsin istiyorsan tatlılardan uzak dur ;) merdivenleri kullanman da süper ;) evet döneminde bazı kişilerde 1-2 kilo fazlalık oluyor.

leslie 4 fast mile yürüdüm, portakal ve greyfurt ara öğünlerimdi. 1 dilim ekmek ve biraz çorba öğle yemeğimdi. akşama da sebze yemeği yiyeceğim.

canım 3 dilim ekmek, 2-3 kaşık bulgur ve 1 haşlanmış patates de 2 dilim ekmek yerine geçmiş etti mi sana 5 dilim ekmek. 1 çikolata 5 misbon hiç olmamış :/ ekmeğe ve şekere dikkat et, biraz daha azaltmakta fayda var. kilo vermişsin çok güzel ama devamı gelsin istiyorsan tatlılardan uzak dur ;) merdivenleri kullanman da süper ;) evet döneminde bazı kişilerde 1-2 kilo fazlalık oluyor.

:D :D 5 dilim ekmek abooo :53: günlük kendime ekmek sınırı koyayım en iyisi ben , çikolata da bi günden bişi olmaz mantığıyla gittim ama eritmek için leslienin o bir millik olanını yapayım :))

Back