• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar günaydınnn,
Hepinize güzel bir gün dilerim.

Dün akşam yemeği olarak saat 6 da köfte, salata, az kornişon turşu fırında mantar ve brokoli yedim, çok mu olmuş?
brokoli ve turşu şişirdi beni galiba :43::43:
akşam saat 8.30 da da 1 bardak süt ile 1 avuç beyaz leblebi yedim. Ne alaka bilmiorum ama canım çok leblebi istedi, yemesem iyiydi vizdan acabı çekiorum. Bir zararı var mı ki?
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim, 10.30 da da 1 bardak sütlü nescafe içtim, birazdan da haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve peynir yicem, yeşil çay içicem.
ofisimde sabah çok kilo verdin dur artık die baskı yapanlar oldu, yüzüm süzülmüş öle diolar, ama benim zaten olması gerekenden fazla yağım :25::25:

canım sen surma idealine gelene kadar
ama turşu yeme çok şişiriyor tuzlu oluyo ya genelde bide asitl
çok canın istiyosa sabah ye azcık öğlen falan
bide takma kaçamak arada
zaten bi gün yesen ertesi günü olmuyor
ben haftasonunu rahat atlattım şu lahmacun hariç
öle bi gaz yok sanırım beni yanındaki içtiğim ayran şişirdi
bi daha ağzıma sürmüycem yoğurt sadece:50:

canım akşam yediklerinde bişey yok sonuçta mantar ve brokolinin kalorisi ne ki ama turşu biraz şişirmiş olabilir.tek sorun bi avuç leblebi o biraz fazla olmuş normalde ara öğün olarak yediğimiz şeylerin kalorisiyle kıyaslıyorum ben o yüzden fazla canım:20:
ben de bugün sabah 1.5 dilim ekmek yedim bile ama öğlen ve akşam yemem akşam yine o dünkü salatadan yapayım bari :)

evet yemeseydim iyiydi, ama ben hiç ekmek yemiorum ki :44::44:
salata iyidir ye ye :34:

canım sen surma idealine gelene kadar
ama turşu yeme çok şişiriyor tuzlu oluyo ya genelde bide asitl
çok canın istiyosa sabah ye azcık öğlen falan
bide takma kaçamak arada
zaten bi gün yesen ertesi günü olmuyor
ben haftasonunu rahat atlattım şu lahmacun hariç
öle bi gaz yok sanırım beni yanındaki içtiğim ayran şişirdi
bi daha ağzıma sürmüycem yoğurt sadece:50:

evet turşu şişiriyor, ödem yapıo, canım çekti akşam akşam, yedim5 tane küçüklerden. neyseki karbonatlı su içiorumya, bugün atar herhalde şişliğini.
e senide karbonatlı su rahatlatmadı mı dün?
senin bu ayrana karşı bi sıkıntın var galiba, ne zaman içsen rahatsız oluyorsun, dediğin gibi içme sen en iyisi :34:

öğle yemeginde ciğer vardı ıyyyyy yemedim. pilav biber turşusu ayran

evet turşu şişiriyor, ödem yapıo, canım çekti akşam akşam, yedim5 tane küçüklerden. neyseki karbonatlı su içiorumya, bugün atar herhalde şişliğini.
e senide karbonatlı su rahatlatmadı mı dün?
senin bu ayrana karşı bi sıkıntın var galiba, ne zaman içsen rahatsız oluyorsun, dediğin gibi içme sen en iyisi :34:

iyim canım rahatım sabah 63.20 çıktı kilom 400 gr
tuvaletle ilgili bi sıkıntım oldu
ama dün beni acayip rahatlattı karbonatlı su
yemek yedim akşam ondan oldu bu sabah herhalde,
bu akşam kocama börek kendime yoğurt :):27:

kızlar siz hazır yoğurt mu yiyorsunuuz ben evde mayalıyorum ama yağlı oluyo kaymaklı .....

kızlar siz hazır yoğurt mu yiyorsunuuz ben evde mayalıyorum ama yağlı oluyo kaymaklı .....
Ya takmayin yogurt yagli sut yagli diye bunlari düşünerek diyet gecmezzzz nolcak ondan hem uzmanlarda diyo yogurt yaglida olsa yaglarinizi yakar mucizedir yiyin diye hem nornalde be yiyosan onlardan ye yoğurt peynir süt butarz seyleri çünkü diyerleri coj işlenmiş oluyo saliksizzz

Kızlar siz öğlen i yediniz ben daha kahvakti yaptim bebegim geceleri uyumuyo sabah gec kalkiyoz o yuzden hep saatlerim sasiyo hergun degisik saatlerde yiyorum genelde o yuzden aralarimi atliyorum aksam yenegim cok gece kaliyo benim enbuyuk sıkıntım saatler:((

slm kızlar, yeni uyandım birazdan kahvaltı yapıcam. haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım kk peynir koydum tabağıma sanırım hepsini yerim :)

iyim canım rahatım sabah 63.20 çıktı kilom 400 gr
tuvaletle ilgili bi sıkıntım oldu
ama dün beni acayip rahatlattı karbonatlı su
yemek yedim akşam ondan oldu bu sabah herhalde,
bu akşam kocama börek kendime yoğurt :):27:

rahatlatması iyi olmuş, bende bugün yükleniyim :1::1:
börek yeme tabii cnm, yoğurt salata vs güzel :34:

Kızlar siz öğlen i yediniz ben daha kahvakti yaptim bebegim geceleri uyumuyo sabah gec kalkiyoz o yuzden hep saatlerim sasiyo hergun degisik saatlerde yiyorum genelde o yuzden aralarimi atliyorum aksam yenegim cok gece kaliyo benim enbuyuk sıkıntım saatler:((

canım hiç önemi yok, senin de bir ana öğünün eksik olur.
aralarını atlama bu yüzden.

benim diyetimde ara öğün ana öğün saatlerini değiştiriyor diyetisyenim, vücut aynı saatlerde yemeye alışmasın, aynı saatte yemek gelmeyince şaşırsın ve depodan yağ yaksın diye, senin de öyle olduğunu düşün.
11-12 de kahvaltını yap, saat 1-2 de meyve ye, 3-4 de yoğurt ya da süt , akşam yemeğini de saat 6 da yersen, akşam 8-9 gibi de süt iç ve/veya meyve ye. tamamdır işin :34:

canım hiç önemi yok, senin de bir ana öğünün eksik olur.
aralarını atlama bu yüzden.

benim diyetimde ara öğün ana öğün saatlerini değiştiriyor diyetisyenim, vücut aynı saatlerde yemeye alışmasın, aynı saatte yemek gelmeyince şaşırsın ve depodan yağ yaksın diye, senin de öyle olduğunu düşün.
11-12 de kahvaltını yap, saat 1-2 de meyve ye, 3-4 de yoğurt ya da süt , akşam yemeğini de saat 6 da yersen, akşam 8-9 gibi de süt iç ve/veya meyve ye. tamamdır işin :34:

Eşim gec geliyo bide yemegi onla yememi istiyo tek yemek yiyemiyo birazda o bozuyo beni yapiyom biseyler bakalim bana göre doru gidiyom sizide görünce çok yiyom sanki sonrada diyom ben emziriyom nebilim kendimle mucadele ediyom ve artik canim hic aburcubur cekmiyo o konuda cok mutluyum sadece sabahlari tutreme oluyo ve tatli istegi bal pekmez nevarsa iste bi kasik atiyom bu sabah onuda yapmadim

Back