pınarcım acayip motive edyosun beni az önce arkadaş 2 dilim pizza getirdi elimin tersi ile çevirdim. Allahım güç ver
Yeme tabi, daha onceki yediklerine say
Yedinde ne oldu, kilo yapti.
Yemesende gayet yasarsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınarcım acayip motive edyosun beni az önce arkadaş 2 dilim pizza getirdi elimin tersi ile çevirdim. Allahım güç ver
Huyum kurusun birazda patavatsizlik var((ama tatli yemisyaaa benimgibi tatli manya bile dayaniyo:))
ama bugün yeni başladım birden zorlamasın
Canım doktor sana günde kaç kalorilik yemek listesi veriyor:44:
canım zorlanmassın ben 2 akşamdır yemek yemedim
mevlüt vardı pidenin yüzüne bakmadım bile
dünde akşam eşim sucuklu yumurta yedi bende
1 kase yoğurt kekik attım içine
midem faaliyetini bitirmedi ama ben yemedim biey
bi bardk süt içip yattım yane
hem az düzenli ve sağlıklı beslencez
midemizde böylelikle küçülcek canım
iradene sahip çık![]()
Günde 50sefer oyuncak toplamak spora girermi:)bıktım ya şunlardn
aminnn :) inşallah bizde anniş oluruz
Canim hic kalori hesabi yapmiyoruz. Bilmiorum. Sormadimda valla. Ama istiosan bi ara yediklerimi kalori hesabi yapan bi sitede hesaplarim. Biri demisti bi kac gun once bi site, neydi ki
Benimki gece saat 12 de pizza getirtti siz ne diosunuz... Bi de bana solemis, yemem dedim, ama tavuklu soledim sana dıo :))))))
Pizza yaniii, sanki tavuklu olunca bişi olmuooo:))
Oncesinde de bana sesleniodu kepekli hAmur soleyim mi die :))) gece 12yaaa el insaf
ay seninkide çok acımasız ya benim
çikolataya dönmüş bak damak aldım diyo bide(o dolapta hala duruyor ya)
sen benim ona yaptıgım sucuklu yumurtayı görsen bi hafta beslenmene ara verirsin
bi yesen kaşar da döküyoruz üstüne![]()
tamm canım böle yazarsan siteye çıkar zaten
merak ettim bende çünkü ne kadar almamız lazım
ne kadarı fazla diye düşündüm:44:
yarasin onlara o zaman ne diyelimm.
Artik kandiramiolar ama bizi. Coook gelistik coook)
İnsanlar azimle ne kilolar veriyor diyetle sporla becereipte 3 kilomu veremedim.
Bazen çok gıcık oluyorum kendime sinirlendim ya![]()
bende veremiyorummm yalnız değilsinmeraba bu arada yeni katıldım
Nasıl iradesizim bu kadar ya kızdım kendime cok kızdım sizde kızın..
:2::2:
Birtane bol pirinçli dolma yedim kırmızı biber, makarna vardı yagsız tuzsuz pişirmiştim ama mantar soteliydi bir tabakta ondan dedim..
Pirinç ve makarna ne bu şimdi![]()
:) afiyet olsun da yağ olmasın inşallah ama çok karbonhidrat almışsın, bir de akşam akşam :/ spor yap bence.
merhaba canım hoşgeldin aramıza bende dün katıldım buraya iyide geldi bana bu sayfa dün bugün çok dikkat ettim taaa ki şimkilieri yiyene kadar :18:
hedefin nedir kaç kilo vermek istiyorsun,, ben aynı zamanda egzersiz ve sporda yapıyorum..