• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım zorlanmassın ben 2 akşamdır yemek yemedim
mevlüt vardı pidenin yüzüne bakmadım bile
dünde akşam eşim sucuklu yumurta yedi bende
1 kase yoğurt kekik attım içine
midem faaliyetini bitirmedi ama ben yemedim biey
bi bardk süt içip yattım yane
hem az düzenli ve sağlıklı beslencez
midemizde böylelikle küçülcek canım
iradene sahip çık:20:

Benimki gece saat 12 de pizza getirtti siz ne diosunuz... Bi de bana solemis, yemem dedim, ama tavuklu soledim sana dıo :))))))
Pizza yaniii, sanki tavuklu olunca bişi olmuooo:))
Oncesinde de bana sesleniodu kepekli hAmur soleyim mi die :))) gece 12yaaa el insaf

ara öğünümde buarada 4 kaşık meyveli yoğurtla yaptım :) inşallah bi dahaki cumaya bomba gibi gelicemmm

Canim hic kalori hesabi yapmiyoruz. Bilmiorum. Sormadimda valla. Ama istiosan bi ara yediklerimi kalori hesabi yapan bi sitede hesaplarim. Biri demisti bi kac gun once bi site, neydi ki

tamm canım böle yazarsan siteye çıkar zaten
merak ettim bende çünkü ne kadar almamız lazım
ne kadarı fazla diye düşündüm:44:

Benimki gece saat 12 de pizza getirtti siz ne diosunuz... Bi de bana solemis, yemem dedim, ama tavuklu soledim sana dıo :))))))
Pizza yaniii, sanki tavuklu olunca bişi olmuooo:))
Oncesinde de bana sesleniodu kepekli hAmur soleyim mi die :))) gece 12yaaa el insaf

ay seninkide çok acımasız ya benim
çikolataya dönmüş bak damak aldım diyo bide:27:(o dolapta hala duruyor ya)
sen benim ona yaptıgım sucuklu yumurtayı görsen bi hafta beslenmene ara verirsin
bi yesen kaşar da döküyoruz üstüne:27:

ay seninkide çok acımasız ya benim
çikolataya dönmüş bak damak aldım diyo bide:27:(o dolapta hala duruyor ya)
sen benim ona yaptıgım sucuklu yumurtayı görsen bi hafta beslenmene ara verirsin
bi yesen kaşar da döküyoruz üstüne:27:

Yarasin onlara o zaman ne diyelimm.
Artik kandiramiolar ama bizi. Coook gelistik coook ;))

Nasıl iradesizim bu kadar ya kızdım kendime cok kızdım sizde kızın..

:2::2:

Birtane bol pirinçli dolma yedim kırmızı biber, makarna vardı yagsız tuzsuz pişirmiştim ama mantar soteliydi bir tabakta ondan dedim..

Pirinç ve makarna ne bu şimdi :14::14::14:

İnsanlar azimle ne kilolar veriyor diyetle sporla becereipte 3 kilomu veremedim.
Bazen çok gıcık oluyorum kendime sinirlendim ya :25:

bende veremiyorummm yalnız değilsin :( meraba bu arada yeni katıldım

merhaba canım hoşgeldin aramıza bende dün katıldım buraya iyide geldi bana bu sayfa dün bugün çok dikkat ettim taaa ki şimkilieri yiyene kadar :18:

hedefin nedir kaç kilo vermek istiyorsun,, ben aynı zamanda egzersiz ve sporda yapıyorum..

Son düzenleme:
Nasıl iradesizim bu kadar ya kızdım kendime cok kızdım sizde kızın..

:2::2:

Birtane bol pirinçli dolma yedim kırmızı biber, makarna vardı yagsız tuzsuz pişirmiştim ama mantar soteliydi bir tabakta ondan dedim..

Pirinç ve makarna ne bu şimdi :14::14::14:

:) afiyet olsun da yağ olmasın inşallah ama çok karbonhidrat almışsın, bir de akşam akşam :/ spor yap bence.

:) afiyet olsun da yağ olmasın inşallah ama çok karbonhidrat almışsın, bir de akşam akşam :/ spor yap bence.

Evet canım çok haklısın kafama duvara vurasım var yani of of of :5:
Sindireyimde yapayım canım haklısın dikicem agzımı dikicem :30:

merhaba canım hoşgeldin aramıza bende dün katıldım buraya iyide geldi bana bu sayfa dün bugün çok dikkat ettim taaa ki şimkilieri yiyene kadar :18:

hedefin nedir kaç kilo vermek istiyorsun,, ben aynı zamanda egzersiz ve sporda yapıyorum..

hoşbulduk :) ben spor yapamıyorum malesef pek vakit olmuyor 10,.sınıf öğrencisiyim aslında bu yaşlarda kolay kilo verilebiliyor diyorlar metebolizmadan dolayı ama ben veremedim çünkü çok iradesizim :(( boyum 1,68 kilom 57-56 arası değişiyor (ilginç bi durum bu da :D ) ben 50 falan olmak istiyorum. Siz?

Back