Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
65 im 10 kilo vermek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
Bu arada kızlar göbek yağlarını eritmek için maden suyunun içerisine biraz vişne suyu döküp sabahları aç karnınıza içer, bu uygulamayıda sürekli aksatmadan yaparsanız göbek yazlarınızdan kurtulabilirsiniz.. Benden söylemesi![]()
Süt
Sütlü nescafe
Yumurta, peynir, domates, salatalık, yeşilçay
6 kuru kayısı
Yeşilçay
Türk kahvesi
1,5 litre su
Yemek yemem lazımmmmmmm
Salata yiyim bari dışarda :)
Ee ye barii bunlarne :)ayakta iyi duruyon sen
Süt
Sütlü nescafe
Yumurta, peynir, domates, salatalık, yeşilçay
6 kuru kayısı
Yeşilçay
Türk kahvesi
1,5 litre su
Yemek yemem lazımmmmmmm
Salata yiyim bari dışarda :)
Kahvaltı
Bir dilim kepek ekmeği 55 kalori
30 gr süzme peynir 29 kalori
6 adet yeşil zeytin 26 kalori
Bi kaşık menemen75 kalori
İnce dilim domates 10 kalori
3 dilim salatalık 3 kalori
Şekersiz çay 1 kalori
199 kalori
Ara
Bir avuç kuru üzüm 50 kalori
Saat 16
Vitamin Çorba- 128Kcal
Tavuk Emense- 250 Kcal
Sade Pirinç Pilavı- 270Kcal
Mevsim Salata- 80Kcal
19.00
12 gr'lık bitter çikolata 50 kalori
1027 kalori - sabah sporu 150 kalori = 877 kalori
Akşam sporu planlanan - 100 kalori=777 kalori net
Ben bu yöntemle zayıflayan çok kişi gördüm forumda o yüzden hesaplıyorum bence pek mantıklıkalori hesabı zor geliyor bana hep :/
Ben bu yöntemle zayıflayan çok kişi gördüm forumda o yüzden hesaplıyorum bence pek mantıklı
Ben bu yöntemle zayıflayan çok kişi gördüm forumda o yüzden hesaplıyorum bence pek mantıklı
41 mi o neeeeeeey öyle iğrenççççççç ııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyy kadın dediğin azıcık elee gelecek sakın birdaha 41 olmaLan en güzel örnek benimLisedeyken dobişdim ben sonra bu sayede 41 kilo oldum ahoy
![]()
evet ben de okudum işe yarar olduğunu da düşünüyorum ama zor geliyor her yediğinin kalorisini hesaplamak![]()
41 mi o neeeeeeey öyle iğrenççççççç ııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyy kadın dediğin azıcık elee gelecek sakın birdaha 41 olma![]()
bana iğrenç dedi pühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
en az 50 en çok 53 olucam inş.![]()