kızlar bir haftadır giremedim k.validem vardı vaktim olmadı hiç. bozmadım diyetimi dijital tartı aldım hergün tartılıyorum. bana böle çok iyi oldu haftadan haftaya beklemicem .
canım sen gayet iyi gidiyorsun çok kendini kasma goflet yemişsin iyi yapmışsın. emziren bayanlar günde 1400 kaloriye yakın kybediyorlar zaten. böle şeyler canın isteyince ya sabah kahvaltısında yada öğle ye akşama bırakma onun haricinde sınırlı olarak yemende sıkıntı yok. çikolataya çok düşkünsün anladığım kadarıyla bitter çikolata al ondan ye az az. demir eksikliğine kırmızı et çok iyi gelecektir. demir hapı kullanmaya devam ediyorsan o da iştahı arttırabiliyor. ıbebişin çok küçük daha keşke ek gıdalara geçince başlasaydın diyete . bu arada yeşil çaydan bahsetmişsin emzirenler kullanamıyor doktor söylemişti bana bende içemiyorum o yüzden.
Saol cnmm kasmiyorum zaten emzirmenin yardimida oluyo dedim gibi sütümde bi azalma kalitesindede olmamistir sanirim rengi filn ayni kendimide kötü hissetmiyorum şükür biraz daha bekleseydim sanirim 80leri götürdüm ondan. Beklmedim aclik hic hissetmiyorumda tatlı yoksunlugu oluyo kahvaltida az yiyorum bazen bende inşallah güzel olcak güçlü bi insanim kendime guveniyorum en cokta size:))bura sayesinde bozmuyorum diyetimi inanki:))♥♥♥♥