Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de seviyorum ama sade değilbolonez soslu, karidesli thai usulü, ton balıklı salata ile karıştırınca ayyy ağzım sulandı. tabii kalorisi çok çok fazla oluyor.
rica ederim :)
bu arada asker bekliyorsun allah kavustursun bende 15 ay bekledim 8 yıllık ilişki sonucu evlendik herkese nasip olsun ..
Evime hic makarna almiyom desem doru hic hazalamadimniyiki almamisim:))yoksa bide onla uras
Ben 5.5 ay bekliyeceğim :26:
Bizimde ilişkimiz 5 yıllık evlendik ettik diyene kadar 7 8 yıl olacak bizim de galiba
Amiin
Canim saatlere filn takilma ne yedin daha önemli sen isten geliyosun yemek hazirliyon illaki yatana kadar evde işin gucunde oluyodur meraketme illaki çalışır metabolizman hic takma zaten az kilon varr
ben biraz gaddar mıyım ne
bozanlara kızdığımda bana kızıo musunuz?
rahatsız ediosa yorumlarım, bişi demiyim ben :44::44:
kızlar bende akşamları yeşil çay içiyorum genelde ekmeğide kestim bitek makarnaya dayanamıyorum
sporumuda yapıyorum her akşam ama öğlen makarna oldumu işyeinde dayanamıyorum
valla kızmak değil tam tersi daha iyi motive oluyoruz bence tam gaz devam :)
evet kalabalık olduk ama süper oldu![]()
sayfalar ilerliyo maşallah ne güzel :)
bu arada twister kullanan varmı aranızda basenlerimi eritmek istiyorum faydası olurmu sizce ?
birde ben kakule aldım biyerde okumuştum yağları eritiyormuş ama nasıl yapıldığını unuttum bilen varsa paylaşsınnnn lütfen
biz başladık, sende katıl, hoşgeldin cnm
canım bende hafif basenliyim dümdüz değilim bi ara spor yapmıyordum genişlemişti callaneticsle düzelttim ara ara gün içinde basen hareketlerini yapıyorum.
tavsiyem indir ve başla. callanetics en cok bacak ve basen bölgesinde etkili.
Ilk haftada verilen bu kilolar sonrasinda pek devam etmez sanada öyle birşey olursa moral bozukluğu olmasin ben 9gunde 9kilo vermiştim coook onceden 4kilosunu hemn geri aldim bide geri almak varr kendine cok dikkatetmelisn gelinde olcakmissin neguzel istikrarini bozma sakinn