- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
OOOOOO
HADİ HAYIRLISI NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YAAA YENİ YIL HEDİYESİNİ VER ARTIK KOÇİŞİNE AAAAAA

SANKİ BEN HAMİLEYİM O KADAR SEVİNDİM YAA...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol canımmm...darısı sana inşşallah rabbim versin..OOOOOOHADİ HAYIRLISI NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YAAA YENİ YIL HEDİYESİNİ VER ARTIK KOÇİŞİNE AAAAAA
SANKİ BEN HAMİLEYİM O KADAR SEVİNDİM YAA...
kızlar çift çizgi çıktı napıcam ben şimdi
İLK gebelıgım canım...valla güzel fikirmiş ole yapıımAmin.ilk bebeğinmi canım hediye paketi yap testi ver akşam :)
AMİNN CANIMMAyy inanmiyorumm süper bir yılbaşı hediyesiii çok sevindim canım allah kucağına almayi nasip etsinn
yılbaşı sonrası doktora kan vermeye gidiceenn
![]()
Bayanlar 2015 yılının sağlıklı mutlu, huzurlu geçmesini umut eder göbüşlerimizin bebiş dolmasını dilerm :) iyi yıllar hepinizeee
Canim cok sevindim maşallah ne kadar güzel bir zamanda ogrendinİLK gebelıgım canım...valla güzel fikirmiş ole yapıım![]()
Çok teşekkür ederim canım...evet banada yeni yıl hediyesi olduCanim cok sevindim maşallah ne kadar güzel bir zamanda ogrendin![]()
Canım mm harika bir haber buuukızlar çift çizgi çıktı napıcam ben şimdi
canım çok sevindim yeniyıl hediyesi çok güzel. kaçıncı denemede oldu bir de belirtileri yazarsan bize çok güzel olur:)çok saol canımmm...darısı sana inşşallah rabbim versin..
çok tuhafım ama belırtılere bakarsan adet olacak gıbıydım
eşime daha solmedım gece 12 yi beklicimm![]()
Canım dün akşam verdimbaba oluyorum dıye agzı açık gezdi darısı size inşCanım mm harika bir haber buuuNe yapacaksın eşine müjde ver bence
![]()
inşalah canımm kısmet boyleymişrabbim hayırlısını versin gonlüne gore versin inşallah
Sagol tatlım..bız fazla beklemedik allahtan...belirti adet olacakmıssın gibi gogus hassasiyeti kasık agrısı ve bence en onemlisi sık idrara cıkma bide cok acıkıyordum bunlar yanı ben bunları adet belırtisi sanmıştım hamile oldugumu regl gecıncr anldım..zaten sizlerde test al diye ısrar edınce yaptımcanım çok sevindim yeniyıl hediyesi çok güzel. kaçıncı denemede oldu bir de belirtileri yazarsan bize çok güzel olur:)
Ben test aldim gg dan. Pazartesi elimde olur :) Zaten şu an lazım değil. Haftasonu gibi adet olcam adetin 10. Günü kullabamya baslicam. Zaten korunmayı biraktik ama bu ay yumurta olmadığı için hamilelik yok. Inşallah ocak sonu bende hamıleyım heberini veririm. Annelerin duasi kabul olur canım dua et bize. Bir de gelişmeleri yaz nasıl geçiyor neler hissediyorsun. Bırakma biziYumurtlama gününüzü iyi takip edin kızlar bide ilişki esnasında pozisyonunuza dıkkat edin bilinen bişi ama gerçek yataktan hemen
Sagol tatlım..bız fazla beklemedik allahtan...belirti adet olacakmıssın gibi gogus hassasiyeti kasık agrısı ve bence en onemlisi sık idrara cıkma bide cok acıkıyordum bunlar yanı ben bunları adet belırtisi sanmıştım hamile oldugumu regl gecıncr anldım..zaten sizlerde test al diye ısrar edınce yaptım