• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Turkuaz ben preg dun yazdim :) 19 aralik bat. Arada bir acaba diyorum arada bir emin olamiyorum bilemiyorum ama:) Kasik batmalarim var mide bulantisi oluyor bazen. Mide bulantim geniz akintimdan olabilir.Reglime cok az kaldi adet belirtilerine de benziyor ne bileyim iste. Benim ilk bebeklerim bir kerede olmustu sonra dustuler sonra oglusum oldu yine ilk denemede. Simdi de yumurtlamami yakaladim ama allah bilir iste bilemiyorumki:)

Turkuaz ben preg dun yazdim :) 19 aralik bat. Arada bir acaba diyorum arada bir emin olamiyorum bilemiyorum ama:) Kasik batmalarim var mide bulantisi oluyor bazen. Mide bulantim geniz akintimdan olabilir.Reglime cok az kaldi adet belirtilerine de benziyor ne bileyim iste. Benim ilk bebeklerim bir kerede olmustu sonra dustuler sonra oglusum oldu yine ilk denemede. Simdi de yumurtlamami yakaladim ama allah bilir iste bilemiyorumki:)
Oovvv bu ay ne çok kişiden haber bekliyoruz:) ilk bebekler bir kerede olduysa demek ki çabuk hamile ka yorgun e bu ay olmuş olabilir :) insallah tutmuştur :D

Oovvv bu ay ne çok kişiden haber bekliyoruz:) ilk bebekler bir kerede olduysa demek ki çabuk hamile ka yorgun e bu ay olmuş olabilir :) insallah tutmuştur :D
Insallah arkadasim bilmiyorumki cok sabirsiz olmak ve beklentiye girmek istemiyorum yikim olmasin sonra haftaya pazartesiye kadar bekleyecegim bekleyebilirsem

Canım benim yikim olacak ne var bu ay olmasa sonraki ay olur inşallah Genciz daha :KK66: Inşallah bekletmeden gelir bebis bu ay
Insallah evt haklisin buna katiliyorum ama beklentiye girdiginde insan uzuluyor dedigin gibi dusunmek lazim olmazsa diger ay olmazsa oteki ay diye.Allah tum isteyenlere nasip etsin

Bu ay hiç umudum yoktu ama sanki mucize olacak gibi bekledim yinede :D alışkanlık yaptı galbaa bat beklemek... Bu arada doktorada gittim tekrardan, kan tahlilleri verdi onun haricinde hersey normal gözüküyor şimdilik dedi beklemeye ve calismaya devam yanii.. ya merak ediyorum doktorun yum.takibi falan yapmasi icin illa 1 sene geçmesi mi gerekiyor acaba?

Bu ay hiç umudum yoktu ama sanki mucize olacak gibi bekledim yinede :D alışkanlık yaptı galbaa bat beklemek... Bu arada doktorada gittim tekrardan, kan tahlilleri verdi onun haricinde hersey normal gözüküyor şimdilik dedi beklemeye ve calismaya devam yanii.. ya merak ediyorum doktorun yum.takibi falan yapmasi icin illa 1 sene geçmesi mi gerekiyor acaba?
Valla canım bana da doktor denemeye basla olmazsa 6 ay sonra gel dedi heralde vakit gecmesi gerekiyor sorun var mi diye düşünmek ici

Kızlar benım cok var dıye yazmıyorum sadece okuyorum.ocak adetınden sonra belkıde subattakınden sonra deneyecegım karar veremedım henüz

Yumurta takibini doktor yapıyör mu. Zor olmaz mı hergün gitmek gerekir herhalde

Ben de senin gibiyim ama sen yine yaz ara sıra :KK66: Gerci ben ocak sonu bırakırım herhalde. Offf çok karasizim
5-6 ocakda adet olcam dogum tarıhı 12 Ekim erken doğar sonucta gunünde doğmaz 2 ekım olsun ozaman pek uymuyor 32 hafta zaten 17 Ağustos'ta doluyor semınerden sonra dolması daha mantıklı oyuzden Şubat 3-4 de adet olunca bırakcam galıba

Kızlar bende 25 yumurtlama tarihim adetim bitti pazar günü yumutlama testine başlıyacam beklemede olduğum için sesim çıkmıyordu gelişmelerden haberdar ederim ;)

5-6 ocakda adet olcam dogum tarıhı 12 Ekim erken doğar sonucta gunünde doğmaz 2 ekım olsun ozaman pek uymuyor 32 hafta zaten 17 Ağustos'ta doluyor semınerden sonra dolması daha mantıklı oyuzden Şubat 3-4 de adet olunca bırakcam galıba
öğretmensiniz sanırım bizim işimizde 12 ay fark etmiyor ama yazın hamilelik çok zor oluyor bizzat ilk kızımda tecrübe ettim olursa yine yaza gelecek ama olsun bebiş için herşeye değer :)

Back