How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Merhaba kızlar bir sorum olacak sat 15 Kasım benim bu ay 4.cu denememiz ovulasyon testi alayım dedim ve laboquick aldım fakat düzgün yaptığım halde 8.gunumde biraz belirgindi erkenmi yumurtlamis oluyorum testime bakarmisiniz tecrübeli arkadaşlar teste devammi bilemedim 20141126_211418.jpg

canım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr

canım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr
Ben folbiol kullanıyorum canım Doktorum hunu önerdi bende memnunumda 4.cu denemedeyiz hala bebis yok :KK51:

bebegın daha saglıklı olması ıcın dıye bılıyorum,, heralde hepsi aynı etkıyı gosterıyodur ama google folik asit yazınca sadece folikplus cıkıyo
Aminnn inşallah allah her isteyene nasip etsin. Doktorum bana folbiol verdi onu kullaniyorum her sabah ac karina tek dozz günlük

safirrr34, post: 37996704, member: 551191"]canım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr[/QUOTE]
Merhabaaa. Benim sikayetlerim bitti ama tekrar doktora gidip muayene olmadim. Testlerin normal cikmasi cok iyi olmus ben daha onlari yaptirmadim :( .Demek ki bir sorun yok insallah en kisa surede gelir bebis :-) Benim folik asit markasi folic plus. Senin beklenen adet ne zaman. Liste yapmaya calisicam ekleyeyim mi seni

Merhaba kızlar bir sorum olacak sat 15 Kasım benim bu ay 4.cu denememiz ovulasyon testi alayım dedim ve laboquick aldım fakat düzgün yaptığım halde 8.gunumde biraz belirgindi erkenmi yumurtlamis oluyorum testime bakarmisiniz tecrübeli arkadaşlar teste devammi bilemedim Eki Görüntüle 1315541
Hosgeldin yasy :) ben hic ovu. tesyi yapmafim ama burdan takip ettigim kadariyla cizginin biraz daha koyulasmasi lazim. Sen dikkatli ol artik yumurtlaman yakin ki koyulasma baslamis. Ama bazilari hic yakalayamiyor o tam koyulugu malesef. Senin yerine olsam bundan sobraki gunler gunde iki kez yaparim testi. Cunku yumurtlaman yakin canum

Hosgeldin yasy :) ben hic ovu. tesyi yapmafim ama burdan takip ettigim kadariyla cizginin biraz daha koyulasmasi lazim. Sen dikkatli ol artik yumurtlaman yakin ki koyulasma baslamis. Ama bazilari hic yakalayamiyor o tam koyulugu malesef. Senin yerine olsam bundan sobraki gunler gunde iki kez yaparim testi. Cunku yumurtlaman yakin canum
Evet 8. Günümde biraz belirgindi şimdikiler silik. Tamam canimm stok bol zaten inşallah bir yardımı olur ya boşa umutlaniyorum her ay. Benden sonrakilerin hepsi hamile 3 başarısız deneme var. Bu 4cü herkes 3cüde kaldı korkmaya paniğe girdimm

Evet 8. Günümde biraz belirgindi şimdikiler silik. Tamam canimm stok bol zaten inşallah bir yardımı olur ya boşa umutlyakalayer ay. Benden sonrakilerin hepsi hamile 3 başarısız deneme var. Bu 4cü herkes 3cüde kaldı korkmaya paniğe girdimm
Himm ben ters bakmisim canim. O zaman 8. Gun civari yumurtlama olmus olmali. En koyu cizgi hangi gunse yumurtlama o zaman. Ama sen devam et bence.

Back