- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- 158
- Konu Sahibi turkuazkebelek
13/11/2014 benim daha çok yeni dr ye gittim bakalım hayırlısıHimm sende heyecanlı bekleyiş başladı yani bat ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13/11/2014 benim daha çok yeni dr ye gittim bakalım hayırlısıHimm sende heyecanlı bekleyiş başladı yani bat ne zaman
Himm o zaman ikk beklenen adet benimkisi mi benumde 6 aralik gibi belli olacak. Tablo yapinca adini yazmamada sakinca vami13/11/2014 benim daha çok yeni dr ye gittim bakalım hayırlısı
Ben folbiol kullanıyorum canım Doktorum hunu önerdi bende memnunumda 4.cu denemedeyiz hala bebis yokcanım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr
Ben folbiol kullanıyorum canım Doktorum hunu önerdi bende memnunumda 4.cu denemedeyiz hala bebis yok
Ben folbiol kullanıyorum canım Doktorum hunu önerdi bende memnunumda 4.cu denemedeyiz hala bebis yok
Inşaallah kuzum yaa 4cu denemedeyiz her ay hayal kırıklığı hüzün.. bu ay hayırlı birseyler olur insallahhadı ya 4. ay mı ınsallah bu ay tutar.. bende aralıktan sonra baslıcam :)
Bilmemki onemli olan folik asit temin etmek degil mi acaba gebeligimi kolaylaştırıyorbana da folidoce verdı doktor,, ama kuzenim folicplus kullandı acaba hepsi aynımıdır kı bunlarınnn
Inşaallah kuzum yaa 4cu denemedeyiz her ay hayal kırıklığı hüzün.. bu ay hayırlı birseyler olur insallah
Bilmemki onemli olan folik asit temin etmek degil mi acaba gebeligimi kolaylaştırıyor
Aminnn inşallah allah her isteyene nasip etsin. Doktorum bana folbiol verdi onu kullaniyorum her sabah ac karina tek dozz günlükbebegın daha saglıklı olması ıcın dıye bılıyorum,, heralde hepsi aynı etkıyı gosterıyodur ama google folik asit yazınca sadece folikplus cıkıyo
Aminnn inşallah allah her isteyene nasip etsin. Doktorum bana folbiol verdi onu kullaniyorum her sabah ac karina tek dozz günlük
Hosgeldin yasy :) ben hic ovu. tesyi yapmafim ama burdan takip ettigim kadariyla cizginin biraz daha koyulasmasi lazim. Sen dikkatli ol artik yumurtlaman yakin ki koyulasma baslamis. Ama bazilari hic yakalayamiyor o tam koyulugu malesef. Senin yerine olsam bundan sobraki gunler gunde iki kez yaparim testi. Cunku yumurtlaman yakin canumMerhaba kızlar bir sorum olacak sat 15 Kasım benim bu ay 4.cu denememiz ovulasyon testi alayım dedim ve laboquick aldım fakat düzgün yaptığım halde 8.gunumde biraz belirgindi erkenmi yumurtlamis oluyorum testime bakarmisiniz tecrübeli arkadaşlar teste devammi bilemedim Eki Görüntüle 1315541
Evet 8. Günümde biraz belirgindi şimdikiler silik. Tamam canimm stok bol zaten inşallah bir yardımı olur ya boşa umutlaniyorum her ay. Benden sonrakilerin hepsi hamile 3 başarısız deneme var. Bu 4cü herkes 3cüde kaldı korkmaya paniğe girdimmHosgeldin yasy :) ben hic ovu. tesyi yapmafim ama burdan takip ettigim kadariyla cizginin biraz daha koyulasmasi lazim. Sen dikkatli ol artik yumurtlaman yakin ki koyulasma baslamis. Ama bazilari hic yakalayamiyor o tam koyulugu malesef. Senin yerine olsam bundan sobraki gunler gunde iki kez yaparim testi. Cunku yumurtlaman yakin canum
Happy85 in doktoru sabah ac karinla demis kizlar. Ben de oyle kullaniyorumAmın ınsallahhhh.. bana da folidoce verdı ama ac tok bısey yazmamıs ben tok ıcıyodum
Himm ben ters bakmisim canim. O zaman 8. Gun civari yumurtlama olmus olmali. En koyu cizgi hangi gunse yumurtlama o zaman. Ama sen devam et bence.Evet 8. Günümde biraz belirgindi şimdikiler silik. Tamam canimm stok bol zaten inşallah bir yardımı olur ya boşa umutlyakalayer ay. Benden sonrakilerin hepsi hamile 3 başarısız deneme var. Bu 4cü herkes 3cüde kaldı korkmaya paniğe girdimm