• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Merhaba bende aralıkta olmazsa ocakta hamile kalmak istiyorum 2.kez.kızım var 2 buçuk yaşında arayı fazla açmak istemiyorum kist için doktora gitmiştim ilaca gerek yok 2 cm kalmış dedi 3 ay içersinde hamile kalmazsa gel takviye yapalım dedi gerek kalmaz inş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hoşgeldiniz :D Küçük kistler hamilelige engel olmadığı gibi doğum la birlikte yol olabiliyor sanırım yanlış bilmiyorsam. Siz zaten daha önce hamile kalmissiniz sorun olmadan hamile kalabileceginizi biliyorsunuz. Yani bize göre daha rahatsinizdir :) Insallah takviye olmadan hamile kalırsınız kolayca. O zaman ilk beklenen hamilelik ZehreNur ve sizinki. Hadi insallah sizi biz takip edelim. Mutlaka buraya yazıp gelişmeleri bildirin. Ilk gebeliginiz hemen olmusmuydu

Hoşgeldiniz :D Küçük kistler hamilelige engel olmadığı gibi doğum la birlikte yol olabiliyor sanırım yanlış bilmiyorsam. Siz zaten daha önce hamile kalmissiniz sorun olmadan hamile kalabileceginizi biliyorsunuz. Yani bize göre daha rahatsinizdir :) Insallah takviye olmadan hamile kalırsınız kolayca. O zaman ilk beklenen hamilelik ZehreNur ve sizinki. Hadi insallah sizi biz takip edelim. Mutlaka buraya yazıp gelişmeleri bildirin. Ilk gebeliginiz hemen olmusmuydu
Evliliğimin 2.ayinda hamile kaldım bir defa korunmamistik ama 3 yıldır korunuyorm şartlar degisti

Evliliğimin 2.ayinda hamile kaldım bir defa korunmamistik ama 3 yıldır korunuyorm şartlar degisti
Darısı bu hamilelige olsun hemencecik hamile kalın inşallah. Ne güzel ya bir defa korunmamakla hamile kalmissiniz. Biz sadece yumurtlama günlerinde dikkat ediyoruz onun dışında korunuyoruz. Bir kazada olmadı şimdiye kadar.

Kızlar yazdıklarınızı okuyorumda gercekten hazır olunca cok ısteyınce yapın cocugu.cınku gercekten sabır işi cok buyuk bır sorumluluk.hayatın eskısı gıbı asla olmuyor her seyı ona göre ayarlıyorsun Bız ılk 1 sene dışarı çıkamadık düzgün .onun uyku saatı mama saatı gelıyor koşa koşa eve gıt.eşimli mısır patlatır gece sarılıp korktu filmi izlemeyı bıle özledım.şöyle söyliyim iyiki oğlum yanımızda bızımle onu cok sevıyorum ben 2 yıldan sonra yaptım cocuk ve bunun ıcın pişman degılım.keşke daha önce olsaymış da demıyorum tam zamanında olmus.hamılelık ayrı dert cocuk tamamen hayatını degıstırıyor ve kesınlıkle cok ıstemem gerekıyor sabah uykusu falan kalmıyor gercı alışıyorsun bunlara.yınede herkes anne olmalı:)Allah gönlümüze göre versın
Canim sende doğru söylüyorsun aslında ama benim yasim 30 a dayandı oldu olmadı derken daha da vakit gecebilir zaten evliligim oturdu cok sukur bir seneyi de geçti sunu da yapmadim demiyorum hayatta bekarkende evliyken de gezdim tozdum:KK49:bir de evlenmeden oncede bu islere mesafeliydim simdi cocuk iciin de oyle yasadikca alisip seven bir tipim yoksa kolay değildir mutlaka annelik :KK1:

Canim sende doğru söylüyorsun aslında ama benim yasim 30 a dayandı oldu olmadı derken daha da vakit gecebilir zaten evliligim oturdu cok sukur bir seneyi de geçti sunu da yapmadim demiyorum hayatta bekarkende evliyken de gezdim tozdum:KK49:bir de evlenmeden oncede bu islere mesafeliydim simdi cocuk iciin de oyle yasadikca alisip seven bir tipim yoksa kolay değildir mutlaka annelik :KK1:
Evet canım anne olunca sana bır kez gülümseyınce hiç pişman olmayacaksın :)

Darısı bu hamilelige olsun hemencecik hamile kalın inşallah. Ne güzel ya bir defa korunmamakla hamile kalmissiniz. Biz sadece yumurtlama günlerinde dikkat ediyoruz onun dışında korunuyoruz. Bir kazada olmadı şimdiye kadar.
O korumadigim gün yumurtlama günümüs haberim olmadan en doğru gün yani hersey kısmet kızım acele etti gelmek için kafaya takınca olmuyo zaten çevreden biliyorum

Kızlar dün gece kaza oldu :( Normalde 18 gun falan yumurtluyorum sanırım. Ama sogan suyu içtim ya acaba yumurtlama yi one çekmiş midir. Dün 16. Gunumdu. Ne yapsam ertesi gün hapı mi kullansam. Fitil krem falanda kullanmıştım rahim ağzı yarası için. Ne yapsam ki :(

Kızlar dün gece kaza oldu :KK43: Normalde 18 gun falan yumurtluyorum sanırım. Ama sogan suyu içtim ya acaba yumurtlama yi one çekmiş midir. Dün 16. Gunumdu. Ne yapsam ertesi gün hapı mi kullansam. Fitil krem falanda kullanmıştım rahim ağzı yarası için. Ne yapsam ki :KK43:
Canım bence hiç bişey yapma hemen hamıle kalırsan Allah böyle nasıp etmiş olur.biz istedıgımız planı yapalım sonucta onun dedıgın zaman olcak.ve hemen hamıle kalçan dıye bır kuralda yok fitile falanda takılma hamıle olursan bebegıne bır zarar gelmez korkma.hadı hayırlısı üzülme adetın ne zaman??

Canım bence hiç bişey yapma hemen hamıle kalırsan Allah böyle nasıp etmiş olur.biz istedıgımız planı yapalım sonucta onun dedıgın zaman olcak.ve hemen hamıle kalçan dıye bır kuralda yok fitile falanda takılma hamıle olursan bebegıne bır zarar gelmez korkma.hadı hayırlısı üzülme adetın ne zaman??
Adetim 6 aralık olmasi lazim. Hayırlısı bakalim ya olmaz inşallah bişey. Hemen ayağa kalktım banyoya kostum ama bilmiyorum ki... Zaten cok küçük bir ihtimal artık 6 aralığı beklicem. Hayırlısı neyse o olsun

Merhaba Kızlar,

Adetime 1 hafta kala idrar testi yapsam çıkarmı sizce. Ara sıra kasıklarıma batma oluyor.

Adetim 6 aralık olmasi lazim. Hayırlısı bakalim ya olmaz inşallah bişey. Hemen ayağa kalktım banyoya kostum ama bilmiyorum ki... Zaten cok küçük bir ihtimal artık 6 aralığı beklicem. Hayırlısı neyse o olsun
Canim buyuk ihtimalle olmaz birsey naspite varsa da bırak olsun hesap kitap cok yapıyoruz aslında hayirlisi ertesi gün hapinin da hormonlar uzerinde pek cok zarari varmış

Merhaba Kızlar,

Adetime 1 hafta kala idrar testi yapsam çıkarmı sizce. Ara sıra kasıklarıma batma oluyor.
Merhaba hosgeldin :) Buradan takip ettiğim kadariyla 1 hafta önce idrar testi çıkmaz. Ben burda en erken 5 gün önce çıkanı gördüm ama çoğunlukla adet gecikince çıkıyor. Zor ama bekleyin bence . Ya da test alın yapın şu hassas testler var onlar biraz daha erken sonuç veriyor. Sonucunuzu merakla bekliyoruz mutlaka paylaşın :)

Back