How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bilmemki onemli olan folik asit temin etmek degil mi acaba gebeligimi kolaylaştırıyor
Folik asit bebekte sinir sistemi anormalilerini onluyor, birde gelisimi icin faydali. Bahsettigim anormalilerde ozellikle zeka geriligi gibi zihinsel sorunlar yasanmasina neden oluyor. Onemli kizlar folik asiti ihmal etmeyelim

Baba olmak kolay mi ugrassin biraz :) hem boyle bekletince ugrastirinca kiymet bikir :p
Aynen. 3.5 yillik evliyiz ben çok istedim hep erteledi subattada 6 ay askrrr gitti geldi cok yakin gorustugumuz arkadasta hamile simdide benimi istiyo icimden bazeb ben isterken istemedin ya bak bakalim diyorumm

Aynen. 3.5 yillik evliyiz ben çok istedim hep erteledi subattada 6 ay askrrr gitti geldi cok yakin gorustugumuz arkadasta hamile simdide benimi istiyo icimden bazeb ben isterken istemedin ya bak bakalim diyorumm
Olur Allahun izniyle 4 ay deneme suresi icin kisa bence hic stres yapma canim. Ben 6 7 ay surer diyorum kendim icin

Yasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.

Yasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.
Evet canim cok doğru söylemişsin başka bir arkadaşımdan da duydum bu görev gibi gelme olayını. Hoslanmiyorlar ve cok haklılar. Bana bile tuhaf geliyor görev gibi yapmak ama mecbur. Iyi si mi onlara caktirmamak

safirrr34, post: 37996704, member: 551191"]canım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr
Merhabaaa. Benim sikayetlerim bitti ama tekrar doktora gidip muayene olmadim. Testlerin normal cikmasi cok iyi olmus ben daha onlari yaptirmadim :KK43: .Demek ki bir sorun yok insallah en kisa surede gelir bebis :-) Benim folik asit markasi folic plus. Senin beklenen adet ne zaman. Liste yapmaya calisicam ekleyeyim mi seni[/QUOTE]

Amın canımmm senınkıler de sorunsuz cıkar ınsallahh.. ben sımdı bugun yarın olucam bı daha kı de aralıgın 20 lerıne gelır heralde ondan sonra bırakıcammm ekleyelım boyle eklenıyosa

haklısın canım bizimkide aynı.. ben makinamıyım bu iş içinmi yaratıldım bayıyor diyor :KK49: bugün 13. gün teste devam.. ben 3 ten sonra sıvı almıyorum hiç ve her akşam 18.de yapıyorum zaman iyimi sence cnm ve sen testin faydasını gördünmü gerçekten laboquick te çift çizgiyi yakaladın mı

haklısın canım bizimkide aynı.. ben makinamıyım bu iş içinmi yaratıldım bayıyor diyor :KK49: bugün 13. gün teste devam.. ben 3 ten sonra sıvı almıyorum hiç ve her akşam 18.de yapıyorum zaman iyimi sence cnm ve sen testin faydasını gördünmü gerçekten laboquick te çift çizgiyi yakaladın mı
Evet canım aynı markayı almıştım gg dan.o ay hamıle kaldım aksam 6 da yapıyordum bende 17. Gunu çift cızgıyı gördum o aksam bıde ertesı gun ılıskı oldu.hatta 18. Gun meraktan gene test yapmıştı m yıne koyuydu.o zamanlar 2011 de topıkdekı butun arkadaslar bunu kullanmıştık .sıkılmadan yap testı 2. Cıızgı genelde silik cıkıyor hatta bır arkadas su ıle denemıstı yıne sılık çıkmıştı .önemlı olan aynı renk ve koyulukta olması.kolay gelsın üzülme olur bebegın benımde 4. Ayda olmuştu.aslında 3 sayılır eşim il dısındaydı bır ay:)

Sunuda sölıyım ben 16. Gun bu test bozuk galıba demeye başlamıştım :) arkadaslar cok destek olmuştu insan teste başlayınca hemen olsun ıstıyor.yumurtlama olunca ıkı cızgının rengındende anlarsın kuşkun olmasın.ocak Şubat gıbı 2. Bebek ıcın test Alcam bu markayı ama eşime sölemıcemmm:)birde uzayan yapışkan akıntını takıp et gelmeye başladığı 5 gun önemlı

Evet canım aynı markayı almıştım gg dan.o ay hamıle kaldım aksam 6 da yapıyordum bende 17. Gunu çift cızgıyı gördum o aksam bıde ertesı gun ılıskı oldu.hatta 18. Gun meraktan gene test yapmıştı m yıne koyuydu.o zamanlar 2011 de topıkdekı butun arkadaslar bunu kullanmıştık .sıkılmadan yap testı 2. Cıızgı genelde silik cıkıyor hatta bır arkadas su ıle denemıstı yıne sılık çıkmıştı .önemlı olan aynı renk ve koyulukta olması.kolay gelsın üzülme olur bebegın benımde 4. Ayda olmuştu.aslında 3 sayılır eşim il dısındaydı bır ay:)
Dhc83 senin yumurtanda mi gec catliyor. Ama sorunsuz hamile kalmissin. Bende 18. Gun gibi yumurtluyorum ama diyorum ki acaba tembellik falan mi r

Back