• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canim buyuk ihtimalle olmaz birsey naspite varsa da bırak olsun hesap kitap cok yapıyoruz aslında hayirlisi ertesi gün hapinin da hormonlar uzerinde pek cok zarari varmış
Vazgeçtim zaten canimcim. Hemen ayağa kalktım zaten. Hem tahminen yumurtlama ya 3 gün vardı. Her işte bir hayır vardır beklicem artik

Merhaba Kızlar,

Adetime 1 hafta kala idrar testi yapsam çıkarmı sizce. Ara sıra kasıklarıma batma oluyor.
Hamılelık hormonu kan da bile 12 gun sonra çıkarken böyle erkenden çıkmasın imkansız ıdrarda.bolyere test yapıp canını sıkma canım adetını 3-4 gun gecesin öyle yap

Vazgeçtim zaten canimcim. Hemen ayağa kalktım zaten. Hem tahminen yumurtlama ya 3 gün vardı. Her işte bir hayır vardır beklicem artik
Spermler 3 gun yaşıyor canım bılıyorsun .yumurtlamadan 3 gunu önceki ılışkıde hamıle bırakabilir.kısmet hayırlısı olsun dıyelım.bızdede kaza oldu geçenlerde bısey olmadı ama

Spermler 3 gun yaşıyor canım bılıyorsun .yumurtlamadan 3 gunu önceki ılışkıde hamıle bırakabilir.kısmet hayırlısı olsun dıyelım.bızdede kaza oldu geçenlerde bısey olmadı ama[/QUOTBen bisey olmayacagina inaniyorum :-) ama olursada kismet boyleymis derim. Hadi bakalim gelsin ayin 6 Si :D

Merhaba hosgeldin :) Buradan takip ettiğim kadariyla 1 hafta önce idrar testi çıkmaz. Ben burda en erken 5 gün önce çıkanı gördüm ama çoğunlukla adet gecikince çıkıyor. Zor ama bekleyin bence . Ya da test alın yapın şu hassas testler var onlar biraz daha erken sonuç veriyor. Sonucunuzu merakla bekliyoruz mutlaka paylaşın :)
İnş. olumlu olur ve mutlu bir şekilde paylaşırım:)

Kızlar Merhaba,

Gebe olsam bile adet ağrılarım adete 1 hafta kala başlarmı sizce. Örnek bacak ağrısı
başlar canım.ben 11 aydır butun hamilelik belirtilerini yaşadım ama hepsi fos çıktı.psikolojikmen vucudumuzu etkiliyoruz..

Allahın izniyle bende aralık ocak gibi düşünmeye başlayacağım 14 haftalıkken bir kaybım var:( dr yekontrole gittim folik asit, aspirin ve vitamin kullnıyorum hayırlısı

Allahın izniyle bende aralık ocak gibi düşünmeye başlayacağım 14 haftalıkken bir kaybım var:KK43: dr yekontrole gittim folik asit, aspirin ve vitamin kullnıyorum hayırlısı
Therapne mutlaka cok zordur insanin bebegini kaybetmesi Rabbim gelecek olana sağlık uzun ömür versin insallah :( Sen korunmayı bırakmain daha aralıkta birakacaksin sanırım. Kızlar ben tablo yapmak istiyorum ama olmadı yapmadım. Bilen var mı. Tablo yapsak öyle beklesek :)

Ben de reglim bitince korunmayi birakiyorum hadi bakalım hayırlısı :D
Oovvv v heyecanlı bekleyiş başlıyor yani :D Hadi bakalım inşallah tez zamanda tutar. Ben bu ay inşallah adet olursam ocakta birakicam korunmayı. Benim eşim de çok heveslendi kaza yüzünden :D Sabah bizim az kullandığımız bir oda var oraya gitmiş beni cagirdi beşiği buraya koyarız dolabı şuraya koyarız diye plan yapıyo deli :D. Happy adet tarihini yaz mutlaka tablo yapıcam ben öyle bekleyelim. Cok heyecanlı yav :D

Oovvv v heyecanlı bekleyiş başlıyor yani :D Hadi bakalım inşallah tez zamanda tutar. Ben bu ay inşallah adet olursam ocakta birakicam korunmayı. Benim eşim de çok heveslendi kaza yüzünden :D Sabah bizim az kullandığımız bir oda var oraya gitmiş beni cagirdi beşiği buraya koyarız dolabı şuraya koyarız diye plan yapıyo deli :D. Happy adet tarihini yaz mutlaka tablo yapıcam ben öyle bekleyelim. Cok heyecanlı yav :D
Evettt cok heyecanli canim ben 23 kasimda adet gördüm 7 gun suruyor yani bu ay birakiyoruz olsa bile dogum tarihi 1 eylul oluyor onceki izin kullanilmiyor sanirim ama napalım sonrasini kullaniriz bizde tatilde geçiririm son aylari esimde kiziyor hesap yapmayalim olursa olsun nasip diyor artikk:KK54:

Evettt cok heyecanli canim ben 23 kasimda adet gördüm 7 gun suruyor yani bu ay birakiyoruz olsa bile dogum tarihi 1 eylul oluyor onceki izin kullanilmiyor sanirim ama napalım sonrasini kullaniriz bizde tatilde geçiririm son aylari esimde kiziyor hesap yapmayalim olursa olsun nasip diyor artikk:KK54:
Esin haklı boşuna hesap yapıyoruz. Bakma ben birazda ertelemek için bahane ediyorum :D Eşim çok istiyor ama ben biraz çekimserim böyle zaman kazaniyorum :) Ama ben de baya heveslendim buraya yaza yaza :) O zaman senin bu ayki sonuç 21 22 aralık gibi belli olacak :D :D

Esin haklı boşuna hesap yapıyoruz. Bakma ben birazda ertelemek için bahane ediyorum :D Eşim çok istiyor ama ben biraz çekimserim böyle zaman kazaniyorum :) Ama ben de baya heveslendim buraya yaza yaza :) O zaman senin bu ayki sonuç 21 22 aralık gibi belli olacak :D :D
Aynen bende oyle sizlerle konustukca isindim bu fikre :) cnm benim adetler cok düzenli degil daha doğrusu genelde 35 gunde bir oliyor bir iki aydir hep 30 gunde olmaya basladi o yuzden beklemeli olacak yilbasina belli olur heralde :))

Therapne mutlaka cok zordur insanin bebegini kaybetmesi Rabbim gelecek olana sağlık uzun ömür versin insallah :KK43: Sen korunmayı bırakmain daha aralıkta birakacaksin sanırım. Kızlar ben tablo yapmak istiyorum ama olmadı yapmadım. Bilen var mı. Tablo yapsak öyle beklesek :)
Canım aralık düşünüodum ama dr hemen bırak dedi benide ekleyebilirsin

Back