- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
Folik asitten ikinci kutum bitmek uzere yenisini alsam mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence al. Folik asitin günlük kullanılması gerekir demişti doktorum. Bende daha başlamadım. Bu ara sürekli antibiyotik kullandım sonrada sogan suyu kürüne basladim böbrekler yorulur diye kullanmak istemiyorum. Bi yanan da başlayayım diyorum bilemedimFolik asitten ikinci kutum bitmek uzere yenisini alsam mi bilemedim
Ac karınca mi iciliyor. Evet ya yarın sabah başlayayım. Icmiyorum ama hep aklımda icsem mi diyeFolikasite basla bence canım onun bobreklere zararı yoktur ac karnına sabah iciyoruz o destek amacli antibiyotik gibi etkisi yoktur
Sen korunmayı tam ne zaman birakiyorsun. Ben aralık sonu mu bıraksam ocakta gördüğüm adetten sonra mı bıraksam karar veremedim. Aralıkta bırakınca doğum eylülde olur sanırımEvet sabah uyaninca ac karnına içiyorum doktorum da oyle demişti
internette hamilelikten en az 3 ay önce folik asite başlanması gerektiği yazıyor canım..Bence al. Folik asitin günlük kullanılması gerekir demişti doktorum. Bende daha başlamadım. Bu ara sürekli antibiyotik kullandım sonrada sogan suyu kürüne basladim böbrekler yorulur diye kullanmak istemiyorum. Bi yanan da başlayayım diyorum bilemedim
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Hadi yaa ben incirde düşünmüştüm. Iyi ki uyardin Sağol canım. Benim yumurtlamam oluyor her ay anladigim kadariyla. Yani her muayeneye gittiğimde gördü doktor. Olmasa uyarırdi sanırım. Işte ben rahim ağzı yarasini araştırırken kürleri buldum. Ne bileyim iyi gelir diye başladım sogana. Zaten pis pis kokuyorum esimden kaçıyorum Ne yapsam bıraksam mi kiTurkuaz canım incir kürünü bence hıc deneme.hatta bence hıc kur deneme.ovulasyon testı kullan sadece.ben oğlumda aynen senın gıbı cok araştırıp kürlere başladım.ılk ay olmayınca incir kürü yaptım.oda bende bırsuru yumurta yapmış ve gelıstırmış.normal döngüm var ama o ay 37 gun adet olmadım hamılede degılım ne oldu bana dıye Dr a gıttım.dr bu ne kadar yumurta sen bısey mi içtin dedı söylemedım tabı.o ay eşim ıl dışına çıkmıştı tam yumurtlama zamanı cıkmıs ıyıkı yoksa üçüz beşiz olurdu heralde cocuk.sonrakı ay hıcbırsey kullanadım ovulasyon testı kullandım sadece.tavsıyem hersey normalse yumurtlamam falan hıc kür yapma.
Sabah başlıyorum artık düzenli kullanicam sogan suyunuda birakicaminternette hamilelikten en az 3 ay önce folik asite başlanması gerektiği yazıyor canım..
Canım soğan kürü iltihaba ıyı gelıyor dıye duymuştum bır zararı olmaz.ama normal yumurtluyorsan benım gıbı ıncırı hıc deneme.benım yumurtalar fazlasıyla gelısmıs o ay normalsin ustune cıkmıs sıkıntı olmadıgı ıcın ömrümde ılk kez 37 gun adet olmamıştım kist oluştu dıye ne kadar ağladım.sanırım bende 5 ocakda adet olurum onda degılde Ocak sonunda bıdaha olurum adet yada 1-2 Şubat onuda bırakabilirim korunmayı bugünlerde her arkadasım ılk ayında hamıle kalıyor dıger tarıh daha uygun gıbı Aralık adetım olsun tam ayarlarım tarıhlerı inş:)oğlumda anne bana kardeş al demeye başladı:)Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Hadi yaa ben incirde düşünmüştüm. Iyi ki uyardin Sağol canım. Benim yumurtlamam oluyor her ay anladigim kadariyla. Yani her muayeneye gittiğimde gördü doktor. Olmasa uyarırdi sanırım. Işte ben rahim ağzı yarasini araştırırken kürleri buldum. Ne bileyim iyi gelir diye başladım sogana. Zaten pis pis kokuyorum esimden kaçıyorum Ne yapsam bıraksam mi ki
Anladım canim. O zaman sogan suyunu 1 kur uygulayayim. Folik asite de başladım. Ben de ocaktarma adet gördükten sonra birakicam korunmayı. Inşallah hemen tutarCanım soğan kürü iltihaba ıyı gelıyor dıye duymuştum bır zararı olmaz.ama normal yumurtluyorsan benım gıbı ıncırı hıc deneme.benım yumurtalar fazlasıyla gelısmıs o ay normalsin ustune cıkmıs sıkıntı olmadıgı ıcın ömrümde ılk kez 37 gun adet olmamıştım kist oluştu dıye ne kadar ağladım.sanırım bende 5 ocakda adet olurum onda degılde Ocak sonunda bıdaha olurum adet yada 1-2 Şubat onuda bırakabilirim korunmayı bugünlerde her arkadasım ılk ayında hamıle kalıyor dıger tarıh daha uygun gıbı Aralık adetım olsun tam ayarlarım tarıhlerı inş:)oğlumda anne bana kardeş al demeye başladı:)
Ocak ayında mi karar verdin canim ben aralik diyorum bakalım her an fikrim degisebilirAnladım canim. O zaman sogan suyunu 1 kur uygulayayim. Folik asite de başladım. Ben de ocaktarma adet gördükten sonra birakicam korunmayı. Inşallah hemen tutar
Canım eğer doğumdan önceki iki ay tatile denk gelirse bazı iller doğum sonrası izneOcak ayında mi karar verdin canim ben aralik diyorum bakalım her an fikrim degisebilir
İnşallah canım tutmazsada strese gırmeyelim.ocak 1 olsun folık asıde baslarım.korunmayı bırakınca adet gunünü beklemek cok heyecanlı oluyor:)Anladım canim. O zaman sogan suyunu 1 kur uygulayayim. Folik asite de başladım. Ben de ocaktarma adet gördükten sonra birakicam korunmayı. Inşallah hemen tutar
Gelsin heyecanlı günler buradan mutlaka söyleyelim sonucu :) konuyu ilk açtığımda yazan bir arkadas şimdi hamile yazmıştı :)İnşallah canım tutmazsada strese gırmeyelim.ocak 1 olsun folık asıde baslarım.korunmayı bırakınca adet gunünü beklemek cok heyecanlı oluyor:)
Ne güzel.evet bat larımızı yazarız .beklenen adet tarihlerimizi yani.buarada kac yasındaydın.bransın ne?ben 83 dogumluyum 31 yasında branşım sınıfGelsin heyecanlı günler buradan mutlaka söyleyelim sonucu :) konuyu ilk açtığımda yazan bir arkadas şimdi hamile yazmıştı :)