• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

evet yaa aynen katılıyorum
zaten sinirlerim bozuk
dün eşim biraz dikkat et yüzün balon gibi olmuş dedi
kendi diyette 8 kilo verdi her seferinde bana hava atıyor gıcık
ona inat zayıflamam lazım demi ama.

.

Kesinlikle, insani en cok sevdiginin soyledileri etkiler, dolayisiyla en cok sevdigi kirar, senin de gaza gelmen lasim o boyle soyledikce

Hafif ıslak gibi özellikle soğukken çayın yanında mükemmel gitti. Fasulyeyi sadece soğanlı salçalı tanıyoruz :) oysa ki tatlının içinde hiç sırıtmıyor. Kestane şekeri kıvamında gibi hatta.
Hadi ya:))
Deniyeyim ben bunu

Sevgicim tarifi veriyorum.
  • 1 bardak fındık, 1 kaşık kakao, 1 kaşık hindistan cevizi, kabartma tozu, vanilya rondodan geçirilip bir kaba alınır.
  • 2 muz, 1 kaşık tereyağ, 3 kaşık süt, 3 kaşık maden suyu rondodan geçirilip önceki malzemelerin üstüne dökülür karıştırılır.
  • 1 bardak kurufasulye haşlanıp rondodan geçirilir, öncekilerle karıştırılır.
  • 2 yumurta çırpılıp öncekilerle karıştırılır.
  • 170 derecede 15-20 dk pişirilir.
Eki Görüntüle 1459225
:kk77::kk77::kk77: Un, şeker yok diye hepsini lüpletmiyoruz tabi.

oyyyy yesin onu teyzesi :)) süper görünüyor...

kızlarcımm. herkes kaçamağı kesti mi artık bakiim?
bu yarış işi hiç etkili olmuyo bakın kaçamak yapınca:)
ya ciddiye alalım ya da yarışma olayını kaldıralım:KK70:

arada küçük dozajlarda kaçamak olsun bence yoksa ben sapıtıyorum :)

Bu sabah 72.3 ile ödemlerimden kurtulduuuum..... lahana da ikinci günüm gazam mübarek olsuuun......... ama çorba bekleyince tadı kötü olmuş demek ki taze taze yapmak lazım... her gün de o koku çekilir mi yaaa neysee.... #direnbetüş direne direne kazanacağız......

Hafif ıslak gibi özellikle soğukken çayın yanında mükemmel gitti. Fasulyeyi sadece soğanlı salçalı tanıyoruz :) oysa ki tatlının içinde hiç sırıtmıyor. Kestane şekeri kıvamında gibi hatta.

mesela sahte baklavacılar bezelye kullanırmış antep fıstığı görünümü versin diye.... demek ki sırıtmıyor ... değişik lezzetler denemek lazım....

Kahvaltım

Eklentiler

• IMG_20150318_080412.jpg
    IMG_20150318_080412.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 77
birsevgi birsevgi
Nasil yani yaris kalksin ilk 3 mu yarissin anlamadim ben.
Bu arada günydin, dun gece misafirlikte çok yedim.Çokda hastayim şuan kafam bidünya

Bu günkü menüm

sabah
lahana çorbası
1 paket bonibon :KK12:
1 maden suyu

ara
uno kepekli galeta....

akşam
lahana çorbası yanına tavuk fırında yapmıştım yiyim bari....

gece gene lahana çorbası yapıcam....

Back