yaa aslında hakkımı 4. vermeyi düşünüyorum çnkü yeterince kaçamak yaptım ben dondurmamı da yedmDondurma mı yiceksin
yaa aslında hakkımı 4. vermeyi düşünüyorum çnkü yeterince kaçamak yaptım ben dondurmamı da yedm
şimdi değiill yarın sabahtan öğlene kdaarrAma herkes yaptı kaçamakkk
Hakettin kız ye gönlünce çıtırdat magnumları
Hu hu aksam etli fasulye yapmistim yaninada meyane pilavi tereyagli fasulyeden 1 kasik yedim pilavi tatmadim bile oglene artik onu yerimbu arada aksam yemegi menum
3 yemek kasigi yogurtlu haslanmis karnabahar 1 yemek kasigi taze fasulye ceyrek haslannmis patates ,1 dilim ekmek
Yok hiç bu sebeple doktora gitmedim. Bi gitsem iyi olcak aslında :/Canım acaba saglık yönünden bir problemin mi var? Tiroid fln gibi.
Bir doktora gorundun mu?
Hahahaaa caniimm cok sagol ben almayimm alirsamda 21 martta kullanirim hakkimi oglusun dogum gununde:)))Yani @NEHİR34 Canım sen ödül yapcaksın
Canim gecen topikteki gibi odul her pazar gunu olsun bence neticede odul haketmeyenlerde bi sekil odul yapiyorKızlar bu alışma süreciydi artık dayanırız diyosanız 2 haftada bir yapmaya devam edelim
yok olmuyo canımız bişeyler istiyo kaçamak yapasımız geliyo diyosanız her hafta yapalım ödül gününü
herkes fikrini yazsın da ona göre ortak bi karar verelim?:)
Canim sen 15 gunde bir bildiririrsin kilonu sorum olmaz saniyorum:))Ben her hafta tartılmak istemiyorum.
Ayrılsam mı acaba gruptan. Tartılmak canımı sıkıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?