Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

ya bi de kızlar bu 2 haftalık süreyi değiştiriyo muyuz?? fazla geldi herkes kaçamak yaptı :/

2 21 deniz asmen canım yarın öğlen 3 e kadar istediğin bir yemeği yiyio foto atabilirsin:))
mvem cim sende aynı şekilde yarın 3 e kadar istedeiğin bi içecek içip foto atabilirsin:)

Ayy deniz 3 bucuk kiloyu nası verdin kızzz
Bundan sonra menulerini sıkı takip etcem belki bende nasiplenirim

Hu hu aksam etli fasulye yapmistim yaninada meyane pilavi tereyagli fasulyeden 1 kasik yedim pilavi tatmadim bile oglene artik onu yerim bu arada aksam yemegi menum
3 yemek kasigi yogurtlu haslanmis karnabahar 1 yemek kasigi taze fasulye ceyrek haslannmis patates ,1 dilim ekmek

Nasıl
Ödülün pilavmı olacak yani

Kızlar bu alışma süreciydi artık dayanırız diyosanız 2 haftada bir yapmaya devam edelim
yok olmuyo canımız bişeyler istiyo kaçamak yapasımız geliyo diyosanız her hafta yapalım ödül gününü
herkes fikrini yazsın da ona göre ortak bi karar verelim?:)

Yani @NEHİR34 Canım sen ödül yapcaksın
Hahahaaa caniimm cok sagol ben almayimm alirsamda 21 martta kullanirim hakkimi oglusun dogum gununde:)))
Saka bi yana bende odulumu yemistim bugun yeni duzeni oturttum bende ama bitane hindistan cevizli cukulata yiyesim var hiii

Canim gecen topikteki gibi odul her pazar gunu olsun bence neticede odul haketmeyenlerde bi sekil odul yapiyor ama ilk 3 de ismini gormek de guzel moral oluyo tabiki

Ben her hafta tartılmak istemiyorum.
Ayrılsam mı acaba gruptan. Tartılmak canımı sıkıyo sanırım.

Bugun yediklerim
Sabah 1 portakal 2 bardak su
Kahvalti 11.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates
Maydonoz
2 ceviz ici ekmeksiz kahvalti yaptim ilk kez ve acikmam daha uzun surdu kizlar:))
Ara
Sutlu tarcinli turk kahvesi
Aksam17.30
1 kase tarhana corbasi
Tavuk sote yagsiz
Yogurt
1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…