Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasılmış şekerim detay verir misin?
Herkeste var su aralar havalar ınsanın dengesını bozuyor aksama toparlarsın ınsalah
Belirtileri duyunca gripmissin gibi dusundum bi an grip baslangici gibi geldi:/
Tuzku ayrandi sanirim canim
yumurtayıda peynirle falan yiyorum canım öyle alıştım ki ekmeği hiç aramıyorum yani kilo vermeyi bıraksam bile çok arayacağımı düşünmüyorum:)Peki mesela o gün diyelimki canın tavada yumurta cekti sarılarına banmadan nasıl yiyosun
Tavada yumurta yememeyi mi tercih ediyosun ekmek yememek için?
ay evet inşallah:)ben okul öncesi öğretmeniyim
14. yılımı çalışıyorum
şu an bir anaokulunda m.yrd yım
sanada az kalmış yakında meslektaş olucaz inşallah.
.
canım kilonu bildirmedin?Kizlar, vücudumuz sekeri unutmasi icin 21 güne ihtiyaci varmis, yani 21 gün sonra "clean" oluyoruz. ben bugün basladim, bakalim 3 hafta sonra nolcak
canım kilonu bildirmedin?
P parlamentmavisi fiyona5 selin0 D damoskolata M misshage fantastikaaa btlbetul Berna_64
kızlar kilonuzu bildirmediniz sanırım ya da gözümden kaçtı bi ses verin :))
oo iyi vermişsin:)
:)) ismini yazdırıp paylaşım yapmayan çok isim var canımcım:)
Berna hariç hiçbirini tanımıyorumm
sorun değil canım sen şimdiden başla tabloya 1 hafta sonra eklerim en azından başllangıç kilon daha az olur iyi yönden düşünmek lazım:))
Hosgeldın canımmmm
bekliyorum canım:)))Canım dikkat etmeye başladım ama işler yoğun giremiyorum akşamları girmeye çalışacağım
Annemlerde döndü en kısa zamanda kilomu bildireceğim canım
Başlıyorm
Canımm hoşbuldum özledim hepinizi
aa topiğimiz bi azimli ki sorma:)Herkes bu hafta ne güzel kilo vermiş inşallah haftaya bende veririm
Tebrik ediyorum kilo verenleri
zalım kilolarMerhaba hanımlar.
Ben de kaçamakçılar arasına katıldım :)
Dün yerde uyuyakalmışım, uyanınca koltuğa yürüyemedim az daha düşüyodum. Tansiyonum düşmüş. Mecburi kaçamak oldu yani, kuru kayısı, badem, kuru incir yedim.
Ama pişman değilim metabolizmama epey yaradı :)) kafası karıştı herhalde.
Gelelim kiloma. Zor kilo verdiğimi söylemiştim öyle de oluyor. +600 gr diyebiliriz bu hafta için. Günlük 3 lt su, 3 mile yürüyüş, sıfır pilav/makarna/ekmeğe rağmen gitmiyor zalımın evladı.
Dijital tartı en kısa zamanda edinmeye çalışacağım :/
Tartı görüntüsünü de, menümü de ekliyorum.
Ödül kazananı ve kilon veren herkesi tebrik ediyorum ve de.
Eki Görüntüle 1448242 Eki Görüntüle 1448243
aa topiğimiz bi azimli ki sorma:)