• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

ya bi de kızlar bu 2 haftalık süreyi değiştiriyo muyuz?? fazla geldi herkes kaçamak yaptı :/

2 21 deniz asmen canım yarın öğlen 3 e kadar istediğin bir yemeği yiyio foto atabilirsin:))
mvem mvem cim sende aynı şekilde yarın 3 e kadar istedeiğin bi içecek içip foto atabilirsin:)

Ayy deniz 3 bucuk kiloyu nası verdin kızzz
Bundan sonra menulerini sıkı takip etcem belki bende nasiplenirim:KK48:

Hu hu aksam etli fasulye yapmistim yaninada meyane pilavi tereyagli fasulyeden 1 kasik yedim pilavi tatmadim bile oglene artik onu yerim :-)bu arada aksam yemegi menum
3 yemek kasigi yogurtlu haslanmis karnabahar 1 yemek kasigi taze fasulye ceyrek haslannmis patates ,1 dilim ekmek

Hu hu aksam etli fasulye yapmistim yaninada meyane pilavi tereyagli fasulyeden 1 kasik yedim pilavi tatmadim bile oglene artik onu yerim :-)bu arada aksam yemegi menum
3 yemek kasigi yogurtlu haslanmis karnabahar 1 yemek kasigi taze fasulye ceyrek haslannmis patates ,1 dilim ekmek

Nasıl:KK57:
Ödülün pilavmı olacak yani :KK48:

Kızlar bu alışma süreciydi artık dayanırız diyosanız 2 haftada bir yapmaya devam edelim
yok olmuyo canımız bişeyler istiyo kaçamak yapasımız geliyo diyosanız her hafta yapalım ödül gününü
herkes fikrini yazsın da ona göre ortak bi karar verelim?:)

Yani @NEHİR34 Canım sen ödül yapcaksın:KK70:
Hahahaaa caniimm cok sagol ben almayimm alirsamda 21 martta kullanirim hakkimi oglusun dogum gununde:)))
Saka bi yana bende odulumu yemistim:KK53: bugun yeni duzeni oturttum bende:KK51: ama bitane hindistan cevizli cukulata yiyesim var hiii:KK17::KK17::oops:

Kızlar bu alışma süreciydi artık dayanırız diyosanız 2 haftada bir yapmaya devam edelim
yok olmuyo canımız bişeyler istiyo kaçamak yapasımız geliyo diyosanız her hafta yapalım ödül gününü
herkes fikrini yazsın da ona göre ortak bi karar verelim?:)
Canim gecen topikteki gibi odul her pazar gunu olsun bence neticede odul haketmeyenlerde bi sekil odul yapiyor:KK53: ama ilk 3 de ismini gormek de guzel moral oluyo tabiki:KK31::KK31::KK31:

Ben her hafta tartılmak istemiyorum. :(
Ayrılsam mı acaba gruptan. Tartılmak canımı sıkıyo sanırım.

Bugun yediklerim
Sabah 1 portakal 2 bardak su
Kahvalti 11.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates
Maydonoz
2 ceviz ici ekmeksiz kahvalti yaptim ilk kez ve acikmam daha uzun surdu kizlar:))
Ara
Sutlu tarcinli turk kahvesi
Aksam17.30
1 kase tarhana corbasi
Tavuk sote yagsiz
Yogurt
1.5 lt su

Back