- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
yaa aslında hakkımı 4. vermeyi düşünüyorum çnkü yeterince kaçamak yaptım ben dondurmamı da yedmDondurma mı yiceksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa aslında hakkımı 4. vermeyi düşünüyorum çnkü yeterince kaçamak yaptım ben dondurmamı da yedmDondurma mı yiceksin![]()
yaa aslında hakkımı 4. vermeyi düşünüyorum çnkü yeterince kaçamak yaptım ben dondurmamı da yedm![]()
şimdi değiill yarın sabahtan öğlene kdaarrAma herkes yaptı kaçamakkk
Hakettin kız ye gönlünce çıtırdat magnumları![]()
Hu hu aksam etli fasulye yapmistim yaninada meyane pilavi tereyagli fasulyeden 1 kasik yedim pilavi tatmadim bile oglene artik onu yerimbu arada aksam yemegi menum
3 yemek kasigi yogurtlu haslanmis karnabahar 1 yemek kasigi taze fasulye ceyrek haslannmis patates ,1 dilim ekmek
Yok hiç bu sebeple doktora gitmedim. Bi gitsem iyi olcak aslında :/Canım acaba saglık yönünden bir problemin mi var? Tiroid fln gibi.
Bir doktora gorundun mu?
Hahahaaa caniimm cok sagol ben almayimm alirsamda 21 martta kullanirim hakkimi oglusun dogum gununde:)))Yani @NEHİR34 Canım sen ödül yapcaksın![]()
Canim gecen topikteki gibi odul her pazar gunu olsun bence neticede odul haketmeyenlerde bi sekil odul yapiyorKızlar bu alışma süreciydi artık dayanırız diyosanız 2 haftada bir yapmaya devam edelim
yok olmuyo canımız bişeyler istiyo kaçamak yapasımız geliyo diyosanız her hafta yapalım ödül gününü
herkes fikrini yazsın da ona göre ortak bi karar verelim?:)
Canim sen 15 gunde bir bildiririrsin kilonu sorum olmaz saniyorum:))Ben her hafta tartılmak istemiyorum.
Ayrılsam mı acaba gruptan. Tartılmak canımı sıkıyo sanırım.