Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Canım uygun oldugunda yuzdeleri hesapla bence artık
Kilo bildirimi belli bir saate kadar yapılmalı cunku yapmayanlarda napalım kaçırdılar ödülü

Tahminimce
ilk 3(sıralamasız)
21denizasmen
tuana
ve nehir olcak

birsevgi
Bilmiyorum ki sabahları yeşil elma yiyorum mutlaka işte o şeker isteğimi karşılıyordu.
Neyse kilo verememe konusunda şaşırmadım. Geçen sene 21 gün sürdürdüğüm diyetim öyle acımasızcaydı ki normal bir insan yapsa 7 kilo rahat vermişti hiçbir şey yemeyip 1,5 saat yürüyordum her gün. Ama sadece 2 kg verebilmiştim.
Ne biliym ben de böyleyim ama pes etmicem :) çünkü tartıda düşüş olmasa da vücudum değişiyo ben de onunla avunurum napim :))

Canım uygun oldugunda yuzdeleri hesapla bence artık
Kilo bildirimi belli bir saate kadar yapılmalı cunku yapmayanlarda napalım kaçırdılar ödülü

Tahminimce
ilk 3(sıralamasız)
21denizasmen
tuana
ve nehir olcak
Canım hesapladım kilo bildirimi yapmayan 5-6 kişi var onları silsem mi beklesem mi diye düşünüyodum napayım sizce kızlar

vücudunda ödem ve su yoktur canım verince direk yağdan veriyosundr o yüzden vucudun değişse de kilon çok değişmiyodur bence sevinmelisin bile buna:)

Kilo bildirimi yapmayanları bence sil mazeret gösterip geri gelen olursa yeniden eklersin. Her gün girip menü paylaşmak zor olabilir belki ama en azından şu pazartesi sabah tartılıp kilo bildirimini ihmal etmeyelim

Kilo bildirimi yapmayanları bence sil mazeret gösterip geri gelen olursa yeniden eklersin. Her gün girip menü paylaşmak zor olabilir belki ama en azından şu pazartesi sabah tartılıp kilo bildirimini ihmal etmeyelim
bence de canım :)

heyy beni silmeyin sakın tartildim ama foto cekmeyi unuttum yarın sabah ilk isim foto paylaşmak olucak :)
yok canım senin kilonu yazdım:)

Canım acaba saglık yönünden bir problemin mi var? Tiroid fln gibi.
Bir doktora gorundun mu?

ilk üç açıklandı ilk sayfada:)))

TURKISHCANDY %4.11

NEHİR34 %3.00

ERSNİL %2.62

MASMAVİ %1.32

2KEDİANNESİ %1.56

WİTHOUTLOVE %0.81

BERNA_64 %0.00

TUANA2010 %2.98

21 DENİZ ASMEN %5.00

SMİLEE %2.19

MVEM %3.20

LORİNEM %1.19

ASEVİLAY %0.94

OCEAN7 %0.82

GAMZED %1.62

İlk 3ü tebrik ediyorummmm
Bitek denizasmeni tutturabilmişim

Yüzde 5ler yüzde 4ler fln süpersiniz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…