Evet canım çok güzel
Canım hesapladım kilo bildirimi yapmayan 5-6 kişi var onları silsem mi beklesem mi diye düşünüyodum napayım sizce kızlarCanım uygun oldugunda yuzdeleri hesapla bence artık
Kilo bildirimi belli bir saate kadar yapılmalı cunku yapmayanlarda napalım kaçırdılar ödülü
Tahminimce
ilk 3(sıralamasız)
21denizasmen
tuana
ve nehir olcak
vücudunda ödem ve su yoktur canım verince direk yağdan veriyosundr o yüzden vucudun değişse de kilon çok değişmiyodur bence sevinmelisin bile buna:)birsevgi
Bilmiyorum ki sabahları yeşil elma yiyorum mutlaka işte o şeker isteğimi karşılıyordu.
Neyse kilo verememe konusunda şaşırmadım. Geçen sene 21 gün sürdürdüğüm diyetim öyle acımasızcaydı ki normal bir insan yapsa 7 kilo rahat vermişti hiçbir şey yemeyip 1,5 saat yürüyordum her gün. Ama sadece 2 kg verebilmiştim.
Ne biliym ben de böyleyim ama pes etmicem :) çünkü tartıda düşüş olmasa da vücudum değişiyo ben de onunla avunurum napim :))
Canım hesapladım kilo bildirimi yapmayan 5-6 kişi var onları silsem mi beklesem mi diye düşünüyodum napayım sizce kızlar
vücudunda ödem ve su yoktur canım verince direk yağdan veriyosundr o yüzden vucudun değişse de kilon çok değişmiyodur bence sevinmelisin bile buna:)
Kilo bildirimi yapmayanları bence sil mazeret gösterip geri gelen olursa yeniden eklersin. Her gün girip menü paylaşmak zor olabilir belki ama en azından şu pazartesi sabah tartılıp kilo bildirimini ihmal etmeyelim
bence de canım :)Kilo bildirimi yapmayanları bence sil mazeret gösterip geri gelen olursa yeniden eklersin. Her gün girip menü paylaşmak zor olabilir belki ama en azından şu pazartesi sabah tartılıp kilo bildirimini ihmal etmeyelim
yok canım senin kilonu yazdım:)heyy beni silmeyin sakın tartildim ama foto cekmeyi unuttum yarın sabah ilk isim foto paylaşmak olucak :)
ödül kazandın mı da yiyosun hıııııBugun tartıldım azcık eksi cıktımya hemen yedimde yedim
Yarın toparlıyorum bebeklerim
ödül kazandın mı da yiyosun hııııı
birsevgi
Bilmiyorum ki sabahları yeşil elma yiyorum mutlaka işte o şeker isteğimi karşılıyordu.
Neyse kilo verememe konusunda şaşırmadım. Geçen sene 21 gün sürdürdüğüm diyetim öyle acımasızcaydı ki normal bir insan yapsa 7 kilo rahat vermişti hiçbir şey yemeyip 1,5 saat yürüyordum her gün. Ama sadece 2 kg verebilmiştim.
Ne biliym ben de böyleyim ama pes etmicem :) çünkü tartıda düşüş olmasa da vücudum değişiyo ben de onunla avunurum napim :))
tamam canım :)83.1 cnm benin kilom foto attigimi sandm sabah ama atamamisim
herkes çok güzel kilo vermiş canım:))of sacmaladım
ben anladım anladımay yanlıs yazmısım 1 dk
herkes çok güzel kilo vermiş canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?