Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Selam kızlar.. Bildirim yapamadım... Yapamayacağım bugün. Çok hastayım. Uyandığımdan beri başım çok fena dönüyor... Bişeyler yedim uzandım yine zar zor...

[QUOTE="TurkishCandy, post: 39843845, member: 489013"
nAsilsin caniimm ozledm seni

benim icin de kacti:)[/QUOTE]

İyiyim canım evet konusamıyoruz hiç bende özledim
Bittimi işlerin döndünmü

Hiç yoksa 3. olursun sen kız

Selam kızlar.. Bildirim yapamadım... Yapamayacağım bugün. Çok hastayım. Uyandığımdan beri başım çok fena dönüyor... Bişeyler yedim uzandım yine zar zor...
Gecmis olsun canim://
Iyice dinlen de don aramiza zaten hasta olacagin belliydi:/

Evelynn dondum canimcim sabah kahvalimida paylastim :)
Bakalim merak ediyoum gerci cok az kisi odulu haketti son 3-4 gun herkes bozdu acaba 2 hafta degilde 10 gunde bir mi yapsak odulu kimse dayanamiyo

Geçen akşam o dürümü yemeyecektimmm kaçtı ödül Ayy merakla bekliyorum bakalım şanslı üç kişi kim olacak

Ah tutamadık boğazımızı yaa

Geçmiş olsun canım

geçmıs olsun canım dınlen bol bol hıbıskus cayı ıcebılırsın hem odem attırıyor hemde c vıtamını deposu

Gecmis olsun canim://
Iyice dinlen de don aramiza zaten hasta olacagin belliydi:/
Sağol canım.. Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?

Evelynn dondum canimcim sabah kahvalimida paylastim :)
Bakalim merak ediyoum gerci cok az kisi odulu haketti son 3-4 gun herkes bozdu acaba 2 hafta degilde 10 gunde bir mi yapsak odulu kimse dayanamiyo

Dimi ya ilk hafta herkes iyiydi kaçamak yoktu sonra pıtır pıtır döküldük
Bilmemki 10günmü olsa 1 haftamı

Sağol canım.. Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?

Tansiyonunda düşük nabzında.
Başının dönmesi normal bu durumda
Neden böyle oldunki ya hay Allah

Sağol colmalı Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?
Evet canim baya dusuk:/ yanlis hatirlamiyosam 12/7 ve 72 olnali

Merhaba kizlaar:)
Kilo veren herkesi tebrik ediyoruum, vermeyenlere de diyorum ki yilmak yok!
Bugun regl sancisiyla uyandim kuzenim de bir seyler yedirip agri kesici verdi ancak simdi ayaga kalkabildim ve tartildim!

Cook mutluyum regl siskinligi ve bisiler yiyip tartilmama ragmen 1.4 kg gitmis. Darisi diger haftalarin basina:):)

Tansiyonunda düşük nabzında.
Başının dönmesi normal bu durumda
Neden böyle oldunki ya hay Allah
Bilmiyorum ki
Canım çok sıkkındı son birkaç gündür. Stresle bi ilgisi var mıdır acaba :/

Evet canim baya dusuk:/ yanlis hatirlamiyosam 12/7 ve 72 olnali
Nasıl düzelecek, tuzlu ayran mıydı düşük tansiyona iyi gelen :) belki kan şekerim de düşmüştür diye tatlı bişeyler attım ağzıma ama geçmedi hala

Masmavi_ canim vu aralar salgin vat zaten gecenhafta da ben cok hastaydim tam iyilesemedim bile hala oksuruyorum. Bitki cayi, c vitamini ve dinlenmeyle atlaticaksin yorma kensini bol bol yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…