Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurda gecene kadar tamamlanmis olursa bildirimler hesaplicam canim:)Geçen akşam o dürümü yemeyecektimmm kaçtı ödül Ayy merakla bekliyorum bakalım şanslı üç kişi kim olacak
Gecmis olsun canim://Selam kızlar.. Bildirim yapamadım... Yapamayacağım bugün. Çok hastayım. Uyandığımdan beri başım çok fena dönüyor... Bişeyler yedim uzandım yine zar zor...
Geçen akşam o dürümü yemeyecektimmm kaçtı ödül Ayy merakla bekliyorum bakalım şanslı üç kişi kim olacak
Selam kızlar.. Bildirim yapamadım... Yapamayacağım bugün. Çok hastayım. Uyandığımdan beri başım çok fena dönüyor... Bişeyler yedim uzandım yine zar zor...
Niye oyle dusunuyosun canim bence cok guzel:)
Selam kızlar.. Bildirim yapamadım... Yapamayacağım bugün. Çok hastayım. Uyandığımdan beri başım çok fena dönüyor... Bişeyler yedim uzandım yine zar zor...
Sağol canım.. Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?Gecmis olsun canim://
Iyice dinlen de don aramiza zaten hasta olacagin belliydi:/
Evelynn dondum canimcim sabah kahvalimida paylastim :)
Bakalim merak ediyoum gerci cok az kisi odulu haketti son 3-4 gun herkes bozdu acaba 2 hafta degilde 10 gunde bir mi yapsak odulu kimse dayanamiyo
Sağol canım.. Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?
Evet canim baya dusuk:/ yanlis hatirlamiyosam 12/7 ve 72 olnaliSağol colmalı Modum falan da çok düşük bu ara. Bugün de baş dönmesiyle uyandım. Tansiyonum 10'a 5 çıktı. Nabzım 63.. düşük mü normale göre bu değerler bilgin var mı?
Sağol canım :)Geçmiş olsun canım
Evde yok ki. Annemi arayayım gelirken getirsin o zaman. Grip gibi değilim ya uyandığımdan beri çok fena başım dönüyor sadecegeçmıs olsun canım dınlen bol bol hıbıskus cayı ıcebılırsın hem odem attırıyor hemde c vıtamını deposu
Evde yok ki. Annemi arayayım gelirken getirsin o zaman. Grip gibi değilim ya uyandığımdan beri çok fena başım dönüyor sadece
Bilmiyorum kiTansiyonunda düşük nabzında.
Başının dönmesi normal bu durumda
Neden böyle oldunki ya hay Allah
Nasıl düzelecek, tuzlu ayran mıydı düşük tansiyona iyi gelen :) belki kan şekerim de düşmüştür diye tatlı bişeyler attım ağzıma ama geçmedi halaEvet canim baya dusuk:/ yanlis hatirlamiyosam 12/7 ve 72 olnali