Ama odemdir 300 grami falan:)Dün 72.5kg cikmistim bugun 73.0 cikti.Dün gece içtigim kola, bir dilim baklava 500gr olarak dönmüş olabilirmi? :)
Tamda tarti oncrsi bozmus herkes:)Cumartesi tartıldığımda daha aşağıdaydı kg ama pazar günü misafirlerimiz vardı onları dışarı yemeğe çıkardık
Biraz fazla kaçırdım kahvaltıda bugün daha dikkat edicem
BU da iyi canim sende odem yoktu cunku:)gunaydın kızlar
82,9 kılom 1 kılo vermısımvere vere pıfff
Günaydın kızlar
+800 ile karşınızdayım dün akşam kaçırdım baya misafirler vardı tutamadım kendimi
Eki Görüntüle 1447432
tarti gunu yarin olsaydi daha az cikardin canim bu kilonuncogu dunun odemi cunku:)İyi bari +100 ile kurtarmışsınbir de bana bakkkk
aynen oyle canim bidaki hafta daha iyi performans bekliyorum:)Yilmak yok kizlar bu hafta daha fazla dikkat edelim ve daha fazla hareket havalar isiniyor tisortleri açık renk pantolonlari denize girecekler denizi yazin olacak dugunleri yeni beden yeni elbiseler fikrini dusunelim simdi vermeyeceksek ne zaman vericez
kacirmana ragmen super bi dusus canim fotoyu yarn eklerrsin:)günaydın.kızlar bayadir giremiyorum erkek arkadaşım gelmişti :) ama bu sure zarfinda yediklerime çok fazla dikkat edemesem de az yedim ve belli bir saatten sonra yemedim bu sabah tarfildigim da 60.4 dum bir hafta da 62.4 den düştümbugün tartı gunuymus heralde ben yarın paylaşım resmi olur mu :)
Sen istesen persembe gunu gorursun 69.9u:)Gunaydin kizlar
70.9 :))
- 200 gr sadece bu hafta daha dikkatli olucam artik 69 u gormek istiyorum:))
-700 gayet guzel:)
Insallah canim persembe olmasada pazartesi gorurum diye umit ediyorumm:)))Sen istesen persembe gunu gorursun 69.9u:)
Az kalmis kii:))70lere bi geçsem bi a önce=)
Bence pazartesi 68 bile gorursun:)Insallah canim persembe olmasada pazartesi gorurum diye umit ediyorumm:)))
Senin bu yogunlugu netcez be gulum :|KIZLAR kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerde bu hafta ınsallah guzel kılo verırler teker teker alıntı yapamıyorum çalısıyorum yogunum bıraz : (
kahvaltım
sade nescafe :/
Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardıhedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.
Yazmışken menümü de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1446094
Az kalmis kii:))
Bence pazartesi 68 bile gorursun:)
Senin bu yogunlugu netcez be gulum :|
bende + çıkacağıma eminim hatta başlangıç kiloma bile geri dönebilirim ama bu bana ders olur :)
bilgisayara daha yeni geçtim canım:)
hemmen ekliyorum:) tebrik ederim başaracağına da inanıyorum:) o 25 dklık fit vücut zımbırtısı nedir? jillian gibi bişey mi
çok güzel canım ya böyle beslenmeyi özledmyarın menü paylaşmaya devam:)
kötü sayılmaz canım hatta iyi diyebilirim:) spor 10 numara:)
Bende sabah tartıldığımda 70,9 kg çıktım tartıda haftaya kadar ne değişecek bakalım..
Allah içimizde ki zayıflama azmini daim tutsunn
Buarada selam olsunnn
Selam canım gunaydınlar regl sonrası tartılınca farkı gorursun sıkıntıya mahal yok
Niye oyle dusunuyosun canim bence cok guzel:)gunaydın kızlar
82,9 kılom 1 kılo vermısımvere vere pıfff
Anladim canim bende jillian yapiyorum o da kas yapiyo bayaMiha Bodytec teknolojisi ile zayıflama reklam olucak diye yazamıyorum, hemen uyarı geliyor biliyorsunuz :) Haftada 25 dk. spor yapıyorsun 3-4 saat spor yapmış gibi kaslarını çalıştırıyor ve geliştiriyor. Kasların güçlendikçe yağ yakımın artıyor diyetle de pekiştiriyorum. Daha önce birkaç seans gitmiştim ama çok düzensizdi. Şimdi faydalarına bakıcam ama görünüşte insanlar memnun gibi yani konuştuklarım. Onun yanı sıra bol bol cardio ve arka kol çalışmaya çalışıyorum.
nAsilsin caniimm ozledm seniBuarada selam olsunnn
benim icin de kacti:)Ama ödül kaçtı kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?