Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Dün 72.5kg cikmistim bugun 73.0 cikti.Dün gece içtigim kola, bir dilim baklava 500gr olarak dönmüş olabilirmi? :)
Ama odemdir 300 grami falan:)

Cumartesi tartıldığımda daha aşağıdaydı kg ama pazar günü misafirlerimiz vardı onları dışarı yemeğe çıkardık
Biraz fazla kaçırdım kahvaltıda bugün daha dikkat edicem
Tamda tarti oncrsi bozmus herkes:)

gunaydın kızlar

82,9 kılom 1 kılo vermısımvere vere pıfff
BU da iyi canim sende odem yoktu cunku:)

Günaydın kızlar

+800 ile karşınızdayım dün akşam kaçırdım baya misafirler vardı tutamadım kendimi

Eki Görüntüle 1447432

İyi bari +100 ile kurtarmışsın bir de bana bakkkk
tarti gunu yarin olsaydi daha az cikardin canim bu kilonuncogu dunun odemi cunku:)

aynen oyle canim bidaki hafta daha iyi performans bekliyorum:)

kacirmana ragmen super bi dusus canim fotoyu yarn eklerrsin:)

KIZLAR kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerde bu hafta ınsallah guzel kılo verırler teker teker alıntı yapamıyorum çalısıyorum yogunum bıraz : (

kahvaltım

sade nescafe :/

70lere bi geçsem bi a önce=)
Az kalmis kii:))

Insallah canim persembe olmasada pazartesi gorurum diye umit ediyorumm:)))
Bence pazartesi 68 bile gorursun:)

KIZLAR kılo verenlerı tebrık edıyorum veremeyenlerde bu hafta ınsallah guzel kılo verırler teker teker alıntı yapamıyorum çalısıyorum yogunum bıraz : (

kahvaltım

sade nescafe :/
Senin bu yogunlugu netcez be gulum :|

Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardı hedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.
Yazmışken menümü de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1446094

Hoşbulduk :) Ben de günde 2 ana öğün yiyorum bu arada gerisi meyve, kuru kayısı gibi atıştırmalıklar. Bu arada yeşil elma tüketmeye özen gösteriyorum kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum . Bilgilerize :))

Miha Bodytec teknolojisi ile zayıflama reklam olucak diye yazamıyorum, hemen uyarı geliyor biliyorsunuz :) Haftada 25 dk. spor yapıyorsun 3-4 saat spor yapmış gibi kaslarını çalıştırıyor ve geliştiriyor. Kasların güçlendikçe yağ yakımın artıyor diyetle de pekiştiriyorum. Daha önce birkaç seans gitmiştim ama çok düzensizdi. Şimdi faydalarına bakıcam ama görünüşte insanlar memnun gibi yani konuştuklarım. Onun yanı sıra bol bol cardio ve arka kol çalışmaya çalışıyorum.

Offff
Regl önceme denk geldiiii şişimmmm

Eklentiler

• 11026355_786538674727655_1444781949_n.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 58
Anladim canim bende jillian yapiyorum o da kas yapiyo baya

Buarada selam olsunnn
nAsilsin caniimm ozledm seni

Ama ödül kaçtı kızz
benim icin de kacti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…