- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
bende + çıkacağıma eminim hatta başlangıç kiloma bile geri dönebilirim ama bu bana ders olur :)Benimde karnım balooon gibi ya yarın tartılmasam olmaz dimi + görücem hem de bâyâ
bilgisayara daha yeni geçtim canım:)Tabloya eklememişsn beni cnm
hemmen ekliyorum:) tebrik ederim başaracağına da inanıyorum:) o 25 dklık fit vücut zımbırtısı nedir? jillian gibi bişey miSelam kızlar ,
1.60 boyla bundan 2 yıl öncesinde 83 kilodan 68 kiloya azimle düşen biriyim. 2 yıl içerisinde tabiki de vazgeçemediğimiz çikolatalar sayesinde tekrar 74 kiloya ulaştım. Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ve 4 kilo verdimm inanılmaz derecede spor azmimle birlikte sıkılaşarak diyetime devam edeceğim, birkaç gündür yavaşladı ama bakalım neler olucak.. Bu arada 25 dk. lık fit vücut zımbırtısına başladım ve onun dışında da bol bol eğimli yürüyüşler ve kol sarkması için dumbell çalışmaya başladım. Şu an kilom 70 en son gelişim çağında gördüğüm 58'e ulaşmak hedefim :)
Birlik olalım arkadaşlar
çok güzel canım ya böyle beslenmeyi özledm yarın menü paylaşmaya devam:)Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardı hedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.
Yazmışken menümü de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1446094
kötü sayılmaz canım hatta iyi diyebilirim:) spor 10 numara:)Kahvaltıbaya kötü başladım güne)
Haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Domates,dereotu
3 gün kurusu,2 kuru kayısı
Bi avuç kadar siyah kuru üzüm
3 kibrit kutusu kadar peynir
3 köfte kadar tulum peyniri
2 küçük çilek
Öğle yemeğim:tavuk göğsü salatası
1 bardak ayran
Ara öğün:elma
Akşam yemeğim:ıspanak yemeği,1 kase yoğurt,marul