• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Benimde karnım balooon gibi ya yarın tartılmasam olmaz dimi + görücem hem de bâyâ :KK61:
bende + çıkacağıma eminim hatta başlangıç kiloma bile geri dönebilirim ama bu bana ders olur :)

Tabloya eklememişsn beni cnm
bilgisayara daha yeni geçtim canım:)

Selam kızlar ,
1.60 boyla bundan 2 yıl öncesinde 83 kilodan 68 kiloya azimle düşen biriyim. 2 yıl içerisinde tabiki de vazgeçemediğimiz çikolatalar sayesinde tekrar 74 kiloya ulaştım. Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ve 4 kilo verdimm :KK73: inanılmaz derecede spor azmimle birlikte sıkılaşarak diyetime devam edeceğim, birkaç gündür yavaşladı ama bakalım neler olucak.. Bu arada 25 dk. lık fit vücut zımbırtısına başladım ve onun dışında da bol bol eğimli yürüyüşler ve kol sarkması için dumbell çalışmaya başladım. Şu an kilom 70 en son gelişim çağında gördüğüm 58'e ulaşmak hedefim :)

Birlik olalım arkadaşlar :KK31:
hemmen ekliyorum:) tebrik ederim başaracağına da inanıyorum:) o 25 dklık fit vücut zımbırtısı nedir? jillian gibi bişey mi

Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardı :KK70: hedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.
Yazmışken menümü de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1446094
çok güzel canım ya böyle beslenmeyi özledm:( yarın menü paylaşmaya devam:)
Kahvaltı:KK43:baya kötü başladım güne:KK43:)
Haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Domates,dereotu
3 gün kurusu,2 kuru kayısı
Bi avuç kadar siyah kuru üzüm
3 kibrit kutusu kadar peynir
3 köfte kadar tulum peyniri
2 küçük çilek
Öğle yemeğim:tavuk göğsü salatası
1 bardak ayran

Ara öğün:elma
Akşam yemeğim:ıspanak yemeği,1 kase yoğurt,marul
Ara öğün:2 kaşık siyah kuru üzüm
Spoooor:KK49::KK49:
Leslie 4 mil
50 mekik
80 squat
100 ip atlama
kötü sayılmaz canım hatta iyi diyebilirim:) spor 10 numara:)

bende + çıkacağıma eminim hatta başlangıç kiloma bile geri dönebilirim ama bu bana ders olur :)

bilgisayara daha yeni geçtim canım:)

hemmen ekliyorum:) tebrik ederim başaracağına da inanıyorum:) o 25 dklık fit vücut zımbırtısı nedir? jillian gibi bişey mi

çok güzel canım ya böyle beslenmeyi özledm:KK43: yarın menü paylaşmaya devam:)

kötü sayılmaz canım hatta iyi diyebilirim:) spor 10 numara:)
Teşekkürler cnm :KK15: evet bi sabah kötü oldu yarın daha güzel olucak menüm inşallah yarın dan hiç umudum yok benimde ama aynen ders olur hırs yaparız:KK48:

7oWkAP.jpg

Merhabalar ben geldim kahvaltim salata çay ekmek,
Kilom bu sabah 73.0 cikti

Eklentiler

• IMG_20150309_060128.jpg
    IMG_20150309_060128.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 62
Herkese gunaydin bugun kilo bildirim gunuydu degil mi simdiden soyleyeyim kizlar regl haftamdqyim o yuzden siskinligim var buda yeni kilom DSC_0221.JPG

Eklentiler

• DSC_0221.JPG
    DSC_0221.JPG
    91 KB · Görüntüleme: 86
Dün 72.5kg cikmistim bugun 73.0 cikti.Dün gece içtigim kola, bir dilim baklava 500gr olarak dönmüş olabilirmi? :)

Cumartesi tartıldığımda daha aşağıdaydı kg ama pazar günü misafirlerimiz vardı onları dışarı yemeğe çıkardık
Biraz fazla kaçırdım kahvaltıda bugün daha dikkat edicem

Eklentiler

• 20150309.jpg
    20150309.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 70
Yilmak yok kizlar bu hafta daha fazla dikkat edelim ve daha fazla hareket havalar isiniyor tisortleri açık renk pantolonlari denize girecekler denizi yazin olacak dugunleri yeni beden yeni elbiseler fikrini dusunelim simdi vermeyeceksek ne zaman vericez :-)

günaydın.kızlar bayadir giremiyorum erkek arkadaşım gelmişti :) ama bu sure zarfinda yediklerime çok fazla dikkat edemesem de az yedim ve belli bir saatten sonra yemedim bu sabah tarfildigim da 60.4 dum bir hafta da 62.4 den düştüm :-) :-) bugün tartı gunuymus heralde ben yarın paylaşım resmi olur mu :)

Back