- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
Hic sanmiyorum dunyalari yedim:/
Dünyalardan kastın ne acabaaaa benim 1 öğünde yediğimin yarısı kadardırrr Sen iradelisinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic sanmiyorum dunyalari yedim:/
Sabah sporumu yaptım 360 kalori yaktım. Şimdi yeşil çayımı iciyorum allahım nolur yarın + görmeyeyim
Leslie 2 mil,20 squat,50 mekik,100 ip atlamawaaaooow 360 cal miii
ne sporu yaptın canm
Sorunlarinin en yakin zamanda dzelmesini dilerim canim. Diyetten kopmaman guzel:)Günaydin bayanlar 2 gündür neler çekiyorum bir bilseniz bu yüzden pek paylaşimda bulunamiyorum.İşimle eşimle patronla herkezle ilgili ciddi problemlerim var.ruh halim berbat olsada sabahtan enazindan gireyim diyorum ipin ucunu kaçirmamak lazim kahvaltim resimdeki gibi tostun yarisini yicem bu arada
Bu ara fit olamadik beaa toparlandIk ama:))merhaba fit hatunlarr
nasıl gidiyor
neler yapıyorsunuz bakiiim
Gunaydin caniimmm:)Günaydın=)
Odulgunu icin iki hafta fazla geldi galiba ya herkes dokuldu:/Kizlar kacamaklar yaptim ama yaristan kopmaya niyetim yok kizlar !!!bufunku kahvaltim guzel bir peynirli cevizli yagsiz tuzsuz yesil salata 1 yumurta ve
1 bardak sut ara ogunde 1 elma ve yogurt aksam ise karnabahar haslama ve yine yogurt dusunuyorum bu kilolar gidecek o kadar
Canimm şoyle soliimm bir ogun yerine bir kac abur cuburr:/Dünyalardan kastın ne acabaaaa benim 1 öğünde yediğimin yarısı kadardırrr Sen iradelisinn
gormezsiinnn merak etme:)Sabah sporumu yaptım 360 kalori yaktım. Şimdi yeşil çayımı iciyorum allahım nolur yarın + görmeyeyim
Olursunuz olursunuuuzzzSorunlarinin en yakin zamanda dzelmesini dilerim canim. Diyetten kopmaman guzel:)
Bu ara fit olamadik beaa toparlandIk ama:))
Gunaydin caniimmm:)
Odulgunu icin iki hafta fazla geldi galiba ya herkes dokuldu:/
Canimm şoyle soliimm bir ogun yerine bir kac abur cuburr:/
gormezsiinnn merak etme:)
Yarım kilo profiterol istiyorum löplöp yicem.Günaydın canlar:) burdan kopmak gercekten motivasyonu azaltıyor bunu anladim:)
Bi de iki haftada bir ödül uzun bi zaman sanırım. Çoğu kişi kacamak yapti ödülün anlami kalmadi:/
Bi Berna_64 kacamak yapmadi galiba:))
Butun ödüller ona
Gel beraber olalim:)Olursunuz olursunuuuzzz
Bende olmaya calisiyomda
inanmaammmYarım kilo profiterol istiyorum löplöp yicem.
Desem de inanmayın tabi
ben başka bi takımdayım kuzumGel beraber olalim:)
inanmaammm
Herkes neler yapiyosa:) bol spor duzenli beslenme:)ben başka bi takımdayım kuzum
ee neler yapıyorsunuz fit olmak içinn
Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardı hedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.Selam kızlar ,
1.60 boyla bundan 2 yıl öncesinde 83 kilodan 68 kiloya azimle düşen biriyim. 2 yıl içerisinde tabiki de vazgeçemediğimiz çikolatalar sayesinde tekrar 74 kiloya ulaştım. Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ve 4 kilo verdimm inanılmaz derecede spor azmimle birlikte sıkılaşarak diyetime devam edeceğim, birkaç gündür yavaşladı ama bakalım neler olucak.. Bu arada 25 dk. lık fit vücut zımbırtısına başladım ve onun dışında da bol bol eğimli yürüyüşler ve kol sarkması için dumbell çalışmaya başladım. Şu an kilom 70 en son gelişim çağında gördüğüm 58'e ulaşmak hedefim :)
Birlik olalım arkadaşlar