Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Benimde karnım balooon gibi ya yarın tartılmasam olmaz dimi + görücem hem de bâyâ
bende + çıkacağıma eminim hatta başlangıç kiloma bile geri dönebilirim ama bu bana ders olur :)

Tabloya eklememişsn beni cnm
bilgisayara daha yeni geçtim canım:)

hemmen ekliyorum:) tebrik ederim başaracağına da inanıyorum:) o 25 dklık fit vücut zımbırtısı nedir? jillian gibi bişey mi

Aramıza hoşgeldin tam da taze kana ihtiyaç vardı hedefimiz aynı. İnşallah ulaşırız bi daha da bu kilolara dönmeyizz.
Yazmışken menümü de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1446094
çok güzel canım ya böyle beslenmeyi özledm yarın menü paylaşmaya devam:)
kötü sayılmaz canım hatta iyi diyebilirim:) spor 10 numara:)

Teşekkürler cnm evet bi sabah kötü oldu yarın daha güzel olucak menüm inşallah yarın dan hiç umudum yok benimde ama aynen ders olur hırs yaparız

Merhabalar ben geldim kahvaltim salata çay ekmek,
Kilom bu sabah 73.0 cikti

Eklentiler

• IMG_20150309_060128.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 62
Herkese gunaydin bugun kilo bildirim gunuydu degil mi simdiden soyleyeyim kizlar regl haftamdqyim o yuzden siskinligim var buda yeni kilom

Eklentiler

• DSC_0221.JPG
    91 KB · Görüntüleme: 86
Dün 72.5kg cikmistim bugun 73.0 cikti.Dün gece içtigim kola, bir dilim baklava 500gr olarak dönmüş olabilirmi? :)

Cumartesi tartıldığımda daha aşağıdaydı kg ama pazar günü misafirlerimiz vardı onları dışarı yemeğe çıkardık
Biraz fazla kaçırdım kahvaltıda bugün daha dikkat edicem

Eklentiler

• 20150309.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 70
Yilmak yok kizlar bu hafta daha fazla dikkat edelim ve daha fazla hareket havalar isiniyor tisortleri açık renk pantolonlari denize girecekler denizi yazin olacak dugunleri yeni beden yeni elbiseler fikrini dusunelim simdi vermeyeceksek ne zaman vericez

günaydın kızlar
10 dk ya tartı resmini ekleyeceğim =)

günaydın.kızlar bayadir giremiyorum erkek arkadaşım gelmişti :) ama bu sure zarfinda yediklerime çok fazla dikkat edemesem de az yedim ve belli bir saatten sonra yemedim bu sabah tarfildigim da 60.4 dum bir hafta da 62.4 den düştüm bugün tartı gunuymus heralde ben yarın paylaşım resmi olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…