Hay allah şu ödülleri haftada bir mi yapsak
Evet evet bence dePoğaça börektense badem yemen cok cok iyi olmuş bosver fazlasını eksiğini canım afiyet olsun gayet iyi geçmiş günün
Ekmek biraz fazla gibi canım köftede de var malum.. Ama sıkı bir egzersizle telafi edilmeyecek bir şey değil, afiyet olsunKizlar aslinda kacamak yapmadim ama yinede cok yemis hissediyorum aksam yeemegi menum
5 adet kucuk yagsiz izgaraa kofte 3 dilim ekmek iste bunu abarttim sanirim kofte olunca sallata ve 1 bardak ayran sizce kizlar cok mu cunku agirlik coktu sanki yuruyus mu yapayim!!!!!!
Ekmek 1 dilim olsaymis daha iyiymis canim agirlik o yuzden:)Kizlar aslinda kacamak yapmadim ama yinede cok yemis hissediyorum aksam yeemegi menum
5 adet kucuk yagsiz izgaraa kofte 3 dilim ekmek iste bunu abarttim sanirim kofte olunca sallata ve 1 bardak ayran sizce kizlar cok mu cunku agirlik coktu sanki yuruyus mu yapayim!!!!!!
Kizlar aslinda kacamak yapmadim ama yinede cok yemis hissediyorum aksam yeemegi menum
Hayiir acikmak yokk2KediAnnesi:Dpost: 39655324 .!.:
Hayiir acikmak yokkay inanamiyorum kendime. Cikolata istegimi bastirdim ya bugun. Artik odul gunune kadar hic bisey bozdurtamaz
Ben de çıktım 8 gibi işten eve yürüyerek geldim bir saat sürmüştür yol. Baktım yollarda zapzayıf insanlar yürüyor koşuyor utandım kendimden
Evelynn seni haiinnn belkide hepimiz benzer oranlarda zayiflariz ve 1.2.3. Kategorilerinden birine girmeyen kalmaz hahha
Kocaelide:) icecek olarak milkshake icersin yaa hayalimmValhamburger için her seyi yapabilirim suannnnnnnn Hain emellerimi öğrendin işte
Ay bana gene 3.lük düşer ya içecek sevmiyomya bahtsız bedevi ben
Sen nerde okuyosun?
Kocaelide:) icecek olarak milkshake icersin yaa hayalimm
Ne yap ne et ikinci ooll:)))Sevmemkii içememmm 2 yudum alırım kalanı eşim içer hep