Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Poğaça börektense badem yemen cok cok iyi olmuş bosver fazlasını eksiğini canım afiyet olsun gayet iyi geçmiş günün
Evet evet bence de
Bir de dereotlu poğaça çok severim ama canım hiçistemedi. Size hesap verme korkusu mu karnımın tokluğu mu bilmiyorum

Kizlar aslinda kacamak yapmadim ama yinede cok yemis hissediyorum aksam yeemegi menum
5 adet kucuk yagsiz izgaraa kofte 3 dilim ekmek iste bunu abarttim sanirim kofte olunca sallata ve 1 bardak ayran sizce kizlar cok mu cunku agirlik coktu sanki yuruyus mu yapayim!!!!!!

Ekmek biraz fazla gibi canım köftede de var malum.. Ama sıkı bir egzersizle telafi edilmeyecek bir şey değil, afiyet olsun

Ekmek 1 dilim olsaymis daha iyiymis canim agirlik o yuzden:)

Ben de çıktım 8 gibi işten eve yürüyerek geldim bir saat sürmüştür yol. Baktım yollarda zapzayıf insanlar yürüyor koşuyor utandım kendimden

3dilim ekmek cok olmus cidden canım aksam yemeğinde hiç ekmek yememek daha iyi maksimum 1 dilim yemek lazım.
Yarın kahvaltını mutlaka hafif gecirmeye calıs mumkunse ekmek yeme. Ekmek yerine haşlanmış yumurta fındık badem gibi şeylerle gecirmeye calıs

Hayiir acikmak yokk ay inanamiyorum kendime. Cikolata istegimi bastirdim ya bugun. Artik odul gunune kadar hic bisey bozdurtamaz

Zor tutuyorum kendimi valla bugun cok acıktımmm
Helal canım ya bu azimle devammmmm

Aslında bozsan iyi olurdu hepinizin aklına girip diyeti bozdurup ben 1.olmalıydım ama hepiniz full iradesiniz maşallah

Ben de çıktım 8 gibi işten eve yürüyerek geldim bir saat sürmüştür yol. Baktım yollarda zapzayıf insanlar yürüyor koşuyor utandım kendimden

Bende bikere cafede tıkabasa yemek yerken yan masaya 1 çift geldi
kız zapzayıf ama salata yiyodu sonra kendi önümdeki kumpire baktım utandım ve yemeye devam ettim yine

Evelynn seni haiinnn belkide hepimiz benzer oranlarda zayiflariz ve 1.2.3. Kategorilerinden birine girmeyen kalmaz hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…