Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ben en son 5'te yedim daha da acıkmadım ilginç :KK57: Bir saat sonra da uyucammmmmmmm sabah olsun çabucakkkk kahvaltı yapçam sabah biraz erken kalkıp :kk77: Aklınıza getirmeyin bu saatte unutun yatın uyuyunn :KK11:

withoutlove withoutlove bende uyycam birazdan sabah da cokk guzel kahvalti yapcamm hatta halim olursa gune sporla baslicam bugun direnip bozmadigim icin cokk mutluyumm:)

withoutlove withoutlove bende uyycam birazdan sabah da cokk guzel kahvalti yapcamm hatta halim olursa gune sporla baslicam bugun direnip bozmadigim icin cokk mutluyumm:)

Ben de çok mutluyum yarın ilk haftamı tamamlıcam geçen cuma başlamıştım diyete :) Ve hiççç bozmadım en ufak bir şey kaçırmadım bakalım sonucu iyi olacak mı tartılsam mı sabah acaba onu düşünüyorum şimdi

Şöyle düşün zaten vermen gereken az kilo aldı sabret kaçamak yapma ki bu süreç uzamasın çabucak bitsin gitsin kilolar sonrasında zaten hedefe ulaştığında istediğin kadar ödül yaparsın. 1-2 kilo alsan bile hemen dengelersin birkaç gün dikkat edip.

withoutlove withoutlove bende öyle düşünüyorum daha bi heveslendim yeniden irademe sahip çıkabildiğim için:) bence sende pazartesiye kadar tartılma tartı günümüz o gün ya:) bakalım 10 gün de nasıl bi sonuç elde ediceksin:)

withoutlove withoutlove bende öyle düşünüyorum daha bi heveslendim yeniden irademe sahip çıkabildiğim için:) bence sende pazartesiye kadar tartılma tartı günümüz o gün ya:) bakalım 10 gün de nasıl bi sonuç elde ediceksin:)

Ayy çok heyecanlı bekleyelim bakalım neler olacak :KK76: Ben yatayım artık sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım yoksa yetişemiyorum işe. En azından yumurta haşlasam çok güzel olur. Markete de uğradım eve gelirken. Bademle kuru kayısı aldım. Hadi bakalım hepinize iyi geceler bugünü de atlattık :KK60:

Ayy çok heyecanlı bekleyelim bakalım neler olacak :KK76: Ben yatayım artık sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım yoksa yetişemiyorum işe. En azından yumurta haşlasam çok güzel olur. Markete de uğradım eve gelirken. Bademle kuru kayısı aldım. Hadi bakalım hepinize iyi geceler bugünü de atlattık :KK60:
evet çok heyecanlı:) kendimizden emin olduğumuzda daha güzel geçiyo bu bekleyiş:)
bende uyucam şimdi, görüşürüz sabah kahvaltısında haha:KK68:

evet çok heyecanlı:) kendimizden emin olduğumuzda daha güzel geçiyo bu bekleyiş:)
bende uyucam şimdi, görüşürüz sabah kahvaltısında haha:KK68:

Kahvaltıda görüşürüz senin kahvaltına benzer kahvaltı yapıcam sabahhhhh. Sana özendim :p Bir de muz yesem olur mu ya çok canım çekti bugün sabah 11 gibi yesem muzu olur mu veya kahvaltıda mı yesem?

Kahvaltıda görüşürüz senin kahvaltına benzer kahvaltı yapıcam sabahhhhh. Sana özendim :p Bir de muz yesem olur mu ya çok canım çekti bugün sabah 11 gibi yesem muzu olur mu veya kahvaltıda mı yesem?
kahvaltıda ye canım. yumurta yerine onu yiyebilirsin :) ikisi birden olmasın:) hatta şöyle yap muzu küçük küçük dilimle içine de bademleri ufak ufak kır çok hoş olur:)

Gunaydiinnn
20150227_083526.jpg

Gerçekten super bi oyku olmus tebrik ederim bende dedim zayflymda buraya zayflama oykumu yazym die icmden geçirdim hersey bianda farkina varip basarmana hayran kaldim MAŞALLAH canim:KK66: kac ayda verdin tatlim 90dan 67 23 kiloyu

X