- 5 Ağustos 2014
- 813
- 512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
withoutlove bende uyycam birazdan sabah da cokk guzel kahvalti yapcamm hatta halim olursa gune sporla baslicam bugun direnip bozmadigim icin cokk mutluyumm:)
withoutlove bende uyycam birazdan sabah da cokk guzel kahvalti yapcamm hatta halim olursa gune sporla baslicam bugun direnip bozmadigim icin cokk mutluyumm:)
withoutlove bende öyle düşünüyorum daha bi heveslendim yeniden irademe sahip çıkabildiğim için:) bence sende pazartesiye kadar tartılma tartı günümüz o gün ya:) bakalım 10 gün de nasıl bi sonuç elde ediceksin:)
evet çok heyecanlı:) kendimizden emin olduğumuzda daha güzel geçiyo bu bekleyiş:)Ayy çok heyecanlı bekleyelim bakalım neler olacak Ben yatayım artık sabah erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım yoksa yetişemiyorum işe. En azından yumurta haşlasam çok güzel olur. Markete de uğradım eve gelirken. Bademle kuru kayısı aldım. Hadi bakalım hepinize iyi geceler bugünü de atlattık
evet çok heyecanlı:) kendimizden emin olduğumuzda daha güzel geçiyo bu bekleyiş:)
bende uyucam şimdi, görüşürüz sabah kahvaltısında haha
kahvaltıda ye canım. yumurta yerine onu yiyebilirsin :) ikisi birden olmasın:) hatta şöyle yap muzu küçük küçük dilimle içine de bademleri ufak ufak kır çok hoş olur:)Kahvaltıda görüşürüz senin kahvaltına benzer kahvaltı yapıcam sabahhhhh. Sana özendim Bir de muz yesem olur mu ya çok canım çekti bugün sabah 11 gibi yesem muzu olur mu veya kahvaltıda mı yesem?
kahvaltıda ye canım. yumurta yerine onu yiyebilirsin :) ikisi birden olmasın:) hatta şöyle yap muzu küçük küçük dilimle içine de bademleri ufak ufak kır çok hoş olur:)
öptüümmTamam ikisini birden yemem madem :) Hadi kaçtım ben yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz
Hosgeldin:)Gunaydinlar canımm ziyarete geldim
Ilk sayfada alt kisimda linki var canimBasari oykunu ariyorum okucam canim
Yogurt degil canim peyniri dogradim uzerine ceviz kirdim:)Super gözüküyor; ) o sadece yogurtmu baska bişi se tarf istcem
Beyaz peynirl miYogurt degil canim peyniri dogradim uzerine ceviz kirdim:)