Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Sebzeyi çok ihmal ettim canım ben.
Sürekli protein katı artık bünye alıştı tepki vermiyor.
Sende 6 ogunluye gecme sebze ve protein gunleri diye ayir gunleri. Ben oyle yapmaya basladim bak. 3 gun tavuk yiyosan 3 gun sebze ye 1 gun bakliyat ye

Sen zaten başardın artık öyle düşün:) Şimdi de 5-6 daha verip sonrasında da verdiklerini korumaya başla. 5 kilo nedir ki 40 kilonun yanında. Bunu da verirsin ama çok sıkma kendini mesela bir ayda 3 kilo ver. Normal beslenip spora ağırlık versen gider aslında. Ben de inşallah sizler gibi inerim 6lı rakamları görürüm kısa zamanda.

Evet canım ben artık normal beslenerek haftada 1 kiloda olsa vererek hedefe ulaşmalıyım.
Şubat bitti martta her hafta 1 kilo versem 4 kilo yapar.
57 kilo olurum ay inşallah:KK70:

Afiyet olsun şekerim.

Evet canım ben artık normal beslenerek haftada 1 kiloda olsa vererek hedefe ulaşmalıyım.
Şubat bitti martta her hafta 1 kilo versem 4 kilo yapar.
57 kilo olurum ay inşallah:KK70:

Afiyet olsun şekerim.

Olursun ne kaldı şunun şurasında son kalanlar en inatçı olanlar işte yapacak bir şey yok yapışıyorlar resmen vücuda gitmemek için :KK70: Dirennnnnnnnnn onlar da pes edecek sonunda:confused:

Olursun ne kaldı şunun şurasında son kalanlar en inatçı olanlar işte yapacak bir şey yok yapışıyorlar resmen vücuda gitmemek için :KK70: Dirennnnnnnnnn onlar da pes edecek sonunda:confused:

Hahhahaha yine kazanan ben olacağım.
Bu hafta gitmese bile haftaya gidecek nanettt

Hahhahaha yine kazanan ben olacağım.
Bu hafta gitmese bile haftaya gidecek nanettt

Gider gider dediğim gibi değişik bir şeyler yap Sevgi'nin dediğini yap bakalım 1 gün protein 1 gün sebze gibi. Ayır bakalım neler olacak. Ben de bir ay boyunca aynı beslenicem yani proteine ağırlık vererek baktım güzel gidiyor devam edicem. Eğer durursa kilo vermem o zaman benim de değiştirmem gerekçek

Nasıl yapıyorsun canım.
3 gün saf protein yapıp 3 gün sırf sebzeyle mi geçiriyorsun?
evet bu hafta öyle yapmaya başladım ama değişikliğe ihtiyacım olduğu için. 3 gün hep tavuk yedim. bugün brokoli yedim yarın karnıbahar düşünüyorum sonra belki enginar sonra kurufasulye vs.. belkide vücut herşeyi görürse yeniden canlanır. balık günü falan da yapmak lazım mesela. hatta lahmacun karatayda serbest. 2 haftada 1 lahmacunda yiyebilirim ince olan bi yerden

evet bu hafta öyle yapmaya başladım ama değişikliğe ihtiyacım olduğu için. 3 gün hep tavuk yedim. bugün brokoli yedim yarın karnıbahar düşünüyorum sonra belki enginar sonra kurufasulye vs.. belkide vücut herşeyi görürse yeniden canlanır. balık günü falan da yapmak lazım mesela. hatta lahmacun karatayda serbest. 2 haftada 1 lahmacunda yiyebilirim ince olan bi yerden

Lahmacun yenilebilir bence de bir tane olmak şartıyla. Sonuçta içinde olanlar belli hamuru da ince. Arada yemek lazım ama ben ilk hedefime ulaşana kadar hiçbir şekilde hamur şeker vs yemicem :KK43: Senin kilonda olsam neler yerdim valla :KK70: 3 günde bir kaçamak yapardım :KK70:

Lahmacun yenilebilir bence de bir tane olmak şartıyla. Sonuçta içinde olanlar belli hamuru da ince. Arada yemek lazım ama ben ilk hedefime ulaşana kadar hiçbir şekilde hamur şeker vs yemicem :KK43: Senin kilonda olsam neler yerdim valla :KK70: 3 günde bir kaçamak yapardım :KK70:
olmuyo öyle ama direk 61-62 oluyosun:/ yoksa canım şuan ne tatlılar çekiyo

Erken saatte yesen de oluyor mu öyle? Yani mesela tatlı yedin diyelim sabah ama üstüne yürüdün. Sonra ertesi gün daha dikkatli beslendin yine kilo olarak dönüyor mu sana?
erken saatte istemiyo ki canım bu saatlerde istiyo, sabrediyorum yarın sabah yerim belki diyorum sabah canım hiç tatlı istemiyo bünye sapıttı:KK53:

erken saatte istemiyo ki canım bu saatlerde istiyo, sabrediyorum yarın sabah yerim belki diyorum sabah canım hiç tatlı istemiyo bünye sapıttı:KK53:

Öğleden sonra ye bari azcıkkkk akşama kadar erir gider:KK6: Bence ne oluyorsa zaten akşam yiyince oluyor. Ben de akşam hafif bile yesem kilo veremiyorum en iyisi akşam hiç bişey yememek

Akşam yemeğimi yedim öğlenin aynısıydı
Of ne cabuk akşam oluyorrr
Bugun cok aç hissediyorum daha yeni yememe ragmen
Kendimi playstationa vurayımda zaman geçsin.

Öğleden sonra ye bari azcıkkkk akşama kadar erir gider:KK6: Bence ne oluyorsa zaten akşam yiyince oluyor. Ben de akşam hafif bile yesem kilo veremiyorum en iyisi akşam hiç bişey yememek
akşam yememek de olmuyo ki canım vücut yağ depolamaya başlıyo çok aç hissedince:/

Akşam yemeğimi yedim öğlenin aynısıydı
Of ne cabuk akşam oluyorrr
Bugun cok aç hissediyorum daha yeni yememe ragmen
Kendimi playstationa vurayımda zaman geçsin.
Ay sormaaaa film izlicem yanında abur cubur istiyo beyin:KK47:

X