Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

günaydın kızlar
birsevgi kahvaltın harika gözüküyor canım
Bende şu kahvaltı işini düzene sokamadım sabah erken kalktım ama oğlumda uyandı 1 küçük dilim ekmeğin içine peynir koydum sadece onu yedim işe geldim kahvemi içtim
1 saat sonrada yeşil çeyımı içicem
dün akşam da menüde kadınbudu köfte vardı 4 tane yedim ayran içtim sonrada pişman oldum ama iş işten geçmişti

Kendimi bugün çok enerjik hissediyorum. Düşünüyorum da bu hafifliğin ve sağlıklı beslenmenin verdiği keyfi hiç bi abur cubur vermiyo:)
o yüzden daha da hırslandım. regl oldum dünkü tatlı krizim bu yüzdenmiş ama 2 kuru kayısı ile de atlatabiliyomuşum meğer:) hemen çikolatalara suflelere saldırmama gerek yokmuş.
daha güçlü hissediyorum. sporu bile aksatmadım sancıma rağmen. (gerçi regl döneminde yapmamak daha iyiymiş [ne kadar doğru bilmem] )
pazartesi -2500 ile gelecegim:) ödemlerimi atcam tamamenn:)

Günaydın kızlar ben yine kahvaltı edemedim. Bir salatalık bir muz bir mandalina ve türk kahvesi içtim karmakarışık bir sabah menüsü oldu Bir haftadır meyve yemediğimi fark ettim iyi oldu aslında canım da muz çekiyordu. Akşam daha az yerim. Pazartesi olsa da tartılsak bu hafta sonu sevdiceğimle geçireceğim inş beni kandırmaz ye ye diye Yanımda yiyor hep hamburgerleri çikolataları

sakın sakınnn kaçamak yapma. ona da söyle diyette olduğunu yemez belki :/
bak yarışıyoruz unutmaaa

sakın sakınnn kaçamak yapma. ona da söyle diyette olduğunu yemez belki :/
bak yarışıyoruz unutmaaa

Dedim dedim ne yersen ye dedim özenmem yanımda ye ama bana ısrar etme ben yemicem dediğimde bir daha sorma bugün ye birşey olmaz deme dedim. bir haftadır ye demedi çok şükür Normalde özenmem biri bir şey yerken ama ısrar edilirse dayanamıyorum. Tadını da unuttum zaten hepsinin canım bir şey istemedi bu haftayı güzel atlattım bir hafta daha dayanırsam zaten ödül günümüz olcak inşş

evet sadece 10 gün daha sabretceksin:) sana garanti veriyorum hiç bozmazsan 4 kilo bile vermiş olursun:)

kızlar smothıe dıye bı meyve karışımı duydum mıllet takır takır kılo vermıs onunla bı de onu denıycem denemedıgım sey kalmadı zaten
bende dun bozmadım gayet ıyı gıdıyorum ama regl donemım benımde hafta sonuna kadar olurum bıraz zor oluyo ama atlatıcam

ben de zor derdim ama atlatabiliyomuş insan:))
o içeceği bende duydum canım ama çok meyve de kilo vermeyi engelliyo dikkatli yap onu yapcaksan

bu sabah
15 ad yaban mersını
yesıl cay su

kahvaltı
canım bısey ıstemedı
sadece
1 dılım peynır
1 dılım ekmek
3 ad zeytın yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…