Yap canim ben evdeyken oyle yapiyodum
Dün bende öyle yaptım kahve ne guzel bişey ya
Ama zayıf olmak daha güzel
Bende artık sabahları kahvaltı yapayım ve ara öğünde yapmaya çalışıcam az önce yeşil çay da aldırdım
Kesin kararlıyım inş. zayıflarım
3 ü bir arada iki tane almıştım dün bu gün o da bitti son bi daha yok....
ben aç kalmayı yıllardır denedim veriyosun evet ama misliyle geri alıyosun.... az az ye , porsiyon küçültmek öenmli bence... bir de abur cubura bay bay demek öenmli...
Şu ana kadar 1,5 litre su içtim.
(
Öğle mamam
İzmir köfte
Salata
Yoğurt
vallahi söyle saati saatine yiyenlere hastayım canımm..düşünsene 11 de kahvaltı yaptım..(oglenıde 3 gıbı yerım herhâlde..benım karmakarıık..
Canım benim mecbr saatli işteyim çünkü
Evdede farkım yok çünkü oğluşm var ve biz iş günü gibi 7 de ayaktayız
Afiyet olsun şimdiden
tskler canımm..eveett ev kalabalık bizde herkese ayak uydurmk zorunda kalıyorum..maleseff canımm(
Islenmis urun oldugu icin canimTamam ozaman öyle deniyim.
Nescafenin ne zararı var canm kalorisimi daha yuksek?
Guzel canim kolayi saymazsak. Bulguru da haftada 2-3ten fazla yeme:)withoutlovet: 39602137 .!.:Ben de saati saatine yiyorum iş yerinde yemek saati 12:30-13:30 arası. Öğle menüm: fırında patates köfte yemeği vardı patates kısmından nasıl desem bir çatal kadar aldım. Yanında iki kaşık bulgur pilavı, brokoli ve yoğurt yedim. Yarım bardak da zero kola içtim boğazımda kaldı yemekNormalde içmem kola falan
Guzel canim kolayi saymazsak. Bulguru da haftada 2-3ten fazla yeme:)
Ben de saati saatine yiyorum iş yerinde yemek saati 12:30-13:30 arası. Öğle menüm: fırında patates köfte yemeği vardı patates kısmından nasıl desem bir çatal kadar aldım. Yanında iki kaşık bulgur pilavı, brokoli ve yoğurt yedim. Yarım bardak da zero kola içtim boğazımda kaldı yemekNormalde içmem kola falan
Bence gayet güzel canım afiyet olsun.
Yemek ofistemi çıkıyor?
Bizim ofistede bugün toplantı var kekler kurabiyeleraldı başını gitti:S
Yemedim tabi
Evet bir ablamız var çok güzel yapıyor saolsun. Benim için de her gün mutlaka salata veya sebze haşlıyor çünkü et falan yiyemiyorum anca köfte veya tavuk yiyorum. Genelde de her gün etli yemek oluyor. Seçme şansım kalmıyor. Öyle idare ediyorum bakalım ne bulursam yiyorum azar azar
Biz de bide o sorun her gün var. Saat 4 gibi falan herkes mutfağa iniyo. Abla her gün puding pasta börek çörek yapıyoBen inmiyorum aşağı o saatlerde
Secenekler buysa en sagliklisini yapiyosun o zaman canim:)Ya bizim ofis çok fena herkes pilavcı. Her gün mutlaka pilav yapılıyor ve seçenek olmadığı için bazen iki kaşık da olsa yemek zorunda kalıyorum ekmek de katmıyorum çünkü doymazsam da akşam çok yiyorum. Öğlen daha serbest bırakıp akşam kısıyorum. Normal pilav olunca yemiyorum ama hiç.