Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Hem güzel hemde zor işin bebem.

Bizim multinet var dışarda yiyoruz.
Seçenek bol ne istersen yiyorsun.
bizde hemen hemen hergün toplantı oluyor ve dışardan patalar kurabiyeler tatlılar tuzlular alınıyor.
Ayda bir doğum günü kutlamaları var ve aklınıza gelen herşey alınıyor.
Benim bile aylık toplantım var:KK70: Ve ogün ben ne istersem alınıyor:KK70:
Geçen toplantımda light tatlı söyledim herkese:KK70::KK70:
Bıraksam kesin pasta suffle filan alınırdı düşünün halimi.
Bütün gün odaya kapanıyorsunuz onlar yerken ben bakamam ki:KK70::KK70:

Bizde de ayda iki kere doğum günü kutlaması oluyor mutlaka ama yemem artık diyetteyim birkaç ay yeterince yedim ne bulduysam :KK70: Onun haricinde mutfakta da sürekli abur cubur bulunduruuyor fazla inmiyorum artık gözden ırak boğazdan ırak :KK70:

Merhaba hanımlar
Kahvaltıda fotoğrafta gördüklerinizi yedim yanında açık çay şekersiz ve sonrasında 1 elma.
Öğlen 1 tabak barbunya, 3 biber turşusu ve küçük kase yoğurt.
o_O Akşam misafir var inşallah yanlış bişey yapmam. :21:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    207,6 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba hanımlar
Kahvaltıda fotoğrafta gördüklerinizi yedim yanında açık çay şekersiz ve sonrasında 1 elma.
Imm harika gune boyle guzel baslamisken yanlis bisey yapmazsin benceee

Bizde de ayda iki kere doğum günü kutlaması oluyor mutlaka ama yemem artık diyetteyim birkaç ay yeterince yedim ne bulduysam :KK70: Onun haricinde mutfakta da sürekli abur cubur bulunduruuyor fazla inmiyorum artık gözden ırak boğazdan ırak :KK70:

Hahahah alemsin yaa:KK19:

Bizdede öyle yaa:mad:

Sabır sabır ya sabır diyorum:21:

Merhaba hanımlar

Güne şahane başlamışsın canım tartı gününü düşün ve yapma:KK66:

Vallahi tartı günü beni cezbediyor :) Kız sevgi ödül günümüz var mı bizim? Yoksa bu sefer ödül yapmıyor muyuz :KK70:

Vallahi tartı günü beni cezbediyor :) Kız sevgi ödül günümüz var mı bizim? Yoksa bu sefer ödül yapmıyor muyuz :KK70:
Her hafta odul yok bu sefeerr. Bence iki hfta ust uste guzel kilo veren odul gunu yapsin hatta yedigi seyin fotosunu paylassin kiskandirsin bizi:KK70:

Her hafta odul yok bu sefeerr. Bence iki hfta ust uste guzel kilo veren odul gunu yapsin hatta yedigi seyin fotosunu paylassin kiskandirsin bizi:KK70:

Bence de her hafta gerek yok ödüle. Ben de bu pazar değil öteki pazar ödül günü yapayım. 78 kiloya inmeden ödül yok bana. Hatta 77 olsun garanti olsun ödül yapınca 1 kilo falan alırım kesin :KK70:

snowflake12 snowflake12 sabah sıkı bir kahvaltiyla baslarsan en az 4 saat acikmazsin canim. Ara ogunu ben de pek onermiyorum karatay yaptigim icin alistim cunku ara ogun yapmamaya. Ama hic dayanamiyosan yogurt ye. Ana yemekte de corbayi eksik etme ve protein tuket mesela tavuk. Ekmege gerek bile duymayacaksin

yarın mutlaka kahvaltı yapıcam canım
ben normalde sabah işe gelirken simit poğça falan alırdım ama artık kahvaltımı mutlaka yapıcam

Bence de her hafta gerek yok ödüle. Ben de bu pazar değil öteki pazar ödül günü yapayım. 78 kiloya inmeden ödül yok bana. Hatta 77 olsun garanti olsun ödül yapınca 1 kilo falan alırım kesin :KK70:
evet canım her hafta ödül yapınca verdiğin kilonun yarısını alıyosun zaten:) 2 hafta üst üste eksi 1 kiloyu gören o haftaki tartı bildiriminden sonra bir öğününde kaçamak yapıp fotosunu bize atar:) bizde hırslanırız belki:)

yarın mutlaka kahvaltı yapıcam canım
ben normalde sabah işe gelirken simit poğça falan alırdım ama artık kahvaltımı mutlaka yapıcam
evet canım mutlaka zengin bi kahvaltı yap yumurtasıyla peynir zeytiniyle yeşilliğiyle:)

• Güçlü bir antioksidandır
  • Kansere karşı koruma sağlar
  • Kötü kolesterolü düşürür
  • Kalp sağlığına iyi gelir
  • Kan basıncını düşürür
  • Diş çürüklerini önler
  • Diş eti hastalıklarına karşı koruma sağlar
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
Bunların hepsini yapan yeşilçay hanımlar:)
ancak french press ya da demleme kupaları alarak kendiniz demleyin, poşet çaylardan uzak durmaya çalışın:)

Eğer ödemlerden şikayetçiyseniz size Hibisküs çayını öneririm. Diğer çaylara göre tadı değişik, ekşi. O yüzden daha severek içeceğinize eminim:)

Poşet çay hakkında;
Kâğıt çay poşetleri, suya girer girmez eriyip yırtılmalarını engellemek için epiklorohidrin denen bir maddeyle işlemden geçiriliyor. Epiklorohidrin, aynı zamanda pestisit (böcek ilacı) olarak da kullanılan, kanserojen bir madde.

Suyla birleştiğinde, kısırlıkla ve bağışıklık baskılanmasıyla ilişkilendirilen 3-MCPD isimli bir maddeye dönüşüyor.

menü paylaşmak neden sorun canım:)
Bilmiyorum ki ne yediğimi bir başkasına söyleyemiyorum , bir çeşit kendime ait bir kural sanırsam ayıp gibi geliyor.

İlkokuldayken öğretmenlerden çok uyarı alırdık, size verdiğim listenin dışına çıkmayın alamayan arkadaşlarınız olabilir diye. Bende öyle kaldı. :KK76:

X