Hahaha canim cok hossun yaaKeki tatlandırıcıylamı yapıyosun canım?
Ay bu kayısılı form cayını ben biara tadını sevdiğim için öylesine içiyordum sonra afedersin 1 hafta ishal oldum neden acaba diyorum endişelendim hastaneye gidecektim sonra eşim dediki içtiğin seyin ne oldugunu bilmedenmi içiyosun sen? Bide baktım kayısı
Ben de içiyorum kayısılı form çayı. Diğerleri bu kadar etki etmedi valla bu iyi geldi bana
Bende mi icsem su form cayiniben 5 li 9 lu caylari iciyodumBen de içiyorum kayısılı form çayı. Diğerleri bu kadar etki etmedi valla bu iyi geldi bana
Bende mi icsem su form cayiniben 5 li 9 lu caylari iciyodum
Kızlar şimdi menülerinize bakıyorumda herşeyden az az yiyosunuz bende aç kalarak zayıflayacağımı sanıyorum nedense
ama şimdi düşünüyorumda iyice acıkıp daha çok yemege saldırıcam oda daha kötü olacak
şu menü konusunda bana da yardımcı olurmusunuz neler yemeliyim
Canım aslında kendi adıma konusursam öyle cok ac kaldıgım söylenemez. Yerken az gibi gorunuyor ama ara öğünde yaptıgın için gece dısında acıkmaya fırsat bulamıyorsun. Gecede bir soda, bitki çayı fln geçiştirip uyudunmu oh miss. Sabaha boş mideyle kalkınca herseye değiyor.
Ama ara öğünleri atlarsan acıkıp saldırma ihtimali doğabilir
Gelelim bugünüme
Dün aşkam yulaf kepeğinden minik kek kalabında kek yaptım.
08:00 gibi
İki tane ondan yedim ve bir çar bardağı süt içtim
Sonra işe geldim.
09:30 gibi
3 kaşık melemen
2 zeytin
Sonra terasa çıktım mis gibi filtre kahvemi içtim
Şu ana kadar 1 litre su
Şimdide kayısılı form çayımı içiyorum
sgl canım bende sabah bişey yemedim ara öğünde yapmadım aslında bugün canım istemedi ama şimdi iyice acıktım
düşündümde yemek olsa gerçekten saldıracak gibiyim :)
Kızlar şimdi menülerinize bakıyorumda herşeyden az az yiyosunuz bende aç kalarak zayıflayacağımı sanıyorum nedense
ama şimdi düşünüyorumda iyice acıkıp daha çok yemege saldırıcam oda daha kötü olacak
Bende sabahları kahvaltı yapamıyorum kahveyle geçiştiriyorum canım istemiyor. Ama bugun zorladım kendimi güzel bir kahvaltı yaptım.
Sende atlamamaya calıs artık canm
Bende sabahları kahveyle geçiştiriyordum dün hatta öle yaptım ama bugün yedim.
Şuan acıkmadım mesela o yüzden öğlen saldırmam.
Ama dün fenaydım
Canım aç kalarak asla zayıflanmaz aksine metabolizmanı yavaşlatırsın.
Çok acıkmadıkça ara öğünden yana değilim genelde bitki çayları yada kahveyle yani sıvı alımıyla geçiştiriyorum.
Ama onun dışında asla aç kalmıyorum.
Ana öğünlerimi aksatmıyorum.
Karbonhidrat ve proteini biribirinden ayırırsan hiç sıkıntın kalmaz
Bende sabahları kahveyle geçiştiriyordum dün hatta öle yaptım ama bugün yedim.
Şuan acıkmadım mesela o yüzden öğlen saldırmam.
Ama dün fenaydım
.....
Bende uslu kapattım şükür aferim bize
...
3'ü bir arada yerine sade kahveye light süt ekleyip kendin hazırlasan canım.
İnan bana kalorisi çok daha düşük.
.......
Ben de içiyorum kayısılı form çayı. Diğerleri bu kadar etki etmedi valla bu iyi geldi bana
Bende mi icsem su form cayiniben 5 li 9 lu caylari iciyodum
Nescafe degil de turk kahvesi icebilirsin canimDün bende öyle yaptım kahve ne guzel bişey ya
Ama zayıf olmak daha güzel
Nescafe degil de turk kahvesi icebilirsin canim
Yap canim ben evdeyken oyle yapiyodumBen acı nescafe içiyorum ya sütsüz sekersiz zift gibitürk kahvesi yetmiyo kupaylamı yapsam