Acele yapilan bi kahvalti iicin iyi canim:))Günaydın herkese evden acele çıktım o yüzden kahvaltımı şimdi ofiste yapıyorum. 1 bardak bitki çayı, 1 salatalık, 1 domates ve 2 gün kurusu kayısı var menümde.
odem yapmistir bisry canim yeteri kadar su ictin mi dun?Günaydınnnn
Birazdan kahvaltımı yapıcam bugun kahveyle geçiştirmek yok hiç değilse 1 yumurta peynir fln yemeye calıscam
Bugun karnım çok şiş. Ya midemi üşüttüm yada yediğim bişey dokundu tartılsam 71-72 cıkcak gibiyim. Moralim bozulmasın diye tartılmıyorum
Buarada dün akşam köpeğimi gezdirmeye cıktım. Sporum yarım saat yuruyus olmus oldu.
Gelmeliii:))Benimde böyle seylerle doyacağım gün gelecekmi acabaaa
odem yapmistir bisry canim yeteri kadar su ictin mi dun?
kahvaltiyi da ihmal etme evet:)
Aa evet o yuzden bak aksam sut icme kilo vermeni de engellerİçtim canım ama yatmadan koca bir bardak süt içmiştim karnım acıkınca
o yuzden oldu galiba
Selam kızlar...
Günümü özetleyeyim, takıma yazdığım mesajı kopyalayarak :)
Sabah (12ye doğru)
1 haşlanmış yumurta, biraz salatalık, çeyrek belki yarım da olabilir muz, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı bal, şekersiz çay
Öğle yok...
Akşam (17 gibi)
Biraz (yarım porsiyon kadar sanırım) kepekli makarna, ızgara tavuk
Su
1 lt kadar.
Spor, yok...
Reglden dolayı karnım çok ağrıyor, çıkamıyorum yataktan. Sudan çok sıcak sıcak çay içtim sancıma iyi gelir diye..
Aksam yemegim kizceler
Selam kizlar
Ara
Sutlu turk kahvesi
Ogle
Tavuk salata yogurt
Ara
Yesil cay
Aksam
Tavuk salata yogurt
Simdi yine yesil cay
Geceyide atlattimmi bugun super ggecti sayilir :)))
Su.2 lt ictim
Yatana kadar bi yarim daha biter
spor olarak da birazdan 20şer dakika jillian ve pilates yapcam:)
ha bu arada 2 buçuk litre su ve çeşitli bitki çayları
Kızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz az tuzlu yenebilirmi?
Ben bugun ara öğün olarak yesemmi bilemedim bir avuç fln. Sonra aman neyse dediim bıraktım ama cok canım cekti valla
Merhabalar.
Bugün yediklerim şöyle karışık yazıcam.
- 1 bardak çay
- 1 dilim ekmek
- 1 yumurta (tavada)
- az biraz peynir
- 9 tane yeşil zeytin (ah yeşil zeytin sevgim)
- 1 porsiyon çorba
- 1 porsiyon karnıbahar
- biraz da havuçlu yoğurtlu salata
- ve bi sürü meyve
2 elma, 1 ayva, 2 portakal
günü uslu kapatıyorum inş yarın sıfır yaramazlık .....
Benide ekle cnm kambersiz dügün olurmu hic :) 166 85kilo
Merhaba herkese, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim :) Benim hikayem de şöyle ki geçen sene Şubat ayında 69 kilo oldum ve kalori saymaya başladım daha aldıkça alıyordum çünkü. Derken 3 ayda 11 kilo verip 58 ile yaza girdim.Tabi bi rahatlık geldi, gebelik de isterken ne buldumsa yedim ve herşey başa sarmaya başladı şuan 63 kiloyum, gebelik de yok dahaÇok aç kalıp zorla verdiklerim 1-2ayda tatlılar ve abur cubur sayesinde geri geldi yani. Boy 1.64 suan kilo 63 ve hedefim inşallah 57 (yani ideal kilo hesaba göre)
Hergün menü paylaşıp her pzt kilo ölçüp yazıyoruz degil mi?
bendee katılmak ısterım aranıza..sabah tartılır kilomu yazarım..bu arada yemek yemeyıı cok cookk seviyorum özelliklee tatlıyıı..ınanıyorum ki sizinle beraber kilolarımdan kurtulcamaa..
Merhaba kızlar, akşam yemeğinde ızgara tavuk, iki kaşık bulgur pilavı, ayran, salata yedim eve gelîrken 10 dk yürüdüm evde de 50 dk koşu bandında yürüdüm gaza geldi çok fena durduramadım kendimiBugünü güzel kapatıyorum şimdi uyucam sabah iş var Hepinize îyi geceler
Merhaba kızlar bende bu guruba dahil olmak istiyorum BOYUM 1.68 KİLOM İSE 70
Günaydın kizlaarrEki Görüntüle 1429457
günaydın kızlar
akşam menüm 2 çorba kaşığı tavuk sote 2 çorba kaşığıda erişte yedim 15 dk kadar lessi yaptım ilk gün olduğu için biraz zor geldi
sabahta greyfurt ve portakal sıktım içinede birkaç damla elma sirkesi damlattım sadece onu içtim canım bişey istemiyor
Selamlaaaar,
bu günkü menüm....
sabah
1.5 dilim ekmek salça peynir az sucuk
ara
3übir arada
ara
3 mandalina
öğlen
1 küçük ayran 2 salatalık
ara
1 portakal
akşam bir parça et
mercimek yemeği
Günaydın herkese evden acele çıktım o yüzden kahvaltımı şimdi ofiste yapıyorum. 1 bardak bitki çayı, 1 salatalık, 1 domates ve 2 gün kurusu kayısı var menümde.
Günaydınnnn
Birazdan kahvaltımı yapıcam bugun kahveyle geçiştirmek yok hiç değilse 1 yumurta peynir fln yemeye calıscam
Bugun karnım çok şiş. Ya midemi üşüttüm yada yediğim bişey dokundu tartılsam 71-72 cıkcak gibiyim. Moralim bozulmasın diye tartılmıyorum
Buarada dün akşam köpeğimi gezdirmeye cıktım. Sporum yarım saat yuruyus olmus oldu.
Aa evet o yuzden bak aksam sut icme kilo vermeni de engeller
Oh misss
Afiyet olsun canim aksam yuruyusu super olmusturVayy arkadaşş amma konuşmuşsunuz yahu
Bende dünü sorunsuz atlattım
Akşam krep,yoğurt ve köfte yedim.
Sonra oğluş dışarı çıkmak istedi,yarım saat kadar hep birlikte yürüdük.
Eve geldim evleri toparladım filan derken oğluşu uyuttum.
Canım kahve istemedi yatmadan da sade az limon sıktım soda içtim.
Ni demek:)))Ay tuh yaaa bende aclıgımı bastırsın demiştim naled gitsin yaa
Saol canm uyardıgın için
Afiyet olsun canim nefis gorunuyor
Gelelim bugünüme
Dün aşkam yulaf kepeğinden minik kek kalabında kek yaptım.
08:00 gibi
İki tane ondan yedim ve bir çar bardağı süt içtim
Sonra işe geldim.
09:30 gibi
3 kaşık melemen
2 zeytin
Sonra terasa çıktım mis gibi filtre kahvemi içtim
Şu ana kadar 1 litre su
Şimdide kayısılı form çayımı içiyorum
Hahahaha allah iyiligini versin yaKeki tatlandırıcıylamı yapıyosun canım?
Ay bu kayısılı form cayını ben biara tadını sevdiğim için öylesine içiyordum sonra afedersin 1 hafta ishal oldum neden acaba diyorum endişelendim hastaneye gidecektim sonra eşim dediki içtiğin seyin ne oldugunu bilmedenmi içiyosun sen? Bide baktım kayısı
Afiyet olsun canim aksam yuruyusu super olmustur
Keki tatlandırıcıylamı yapıyosun canım?
Ay bu kayısılı form cayını ben biara tadını sevdiğim için öylesine içiyordum sonra afedersin 1 hafta ishal oldum neden acaba diyorum endişelendim hastaneye gidecektim sonra eşim dediki içtiğin seyin ne oldugunu bilmedenmi içiyosun sen? Bide baktım kayısı
Selam kizlar
Kahvaltim
1 er dilim ekmek peynir kasar
3 zeytin
1 yumurta
Serce parmagim kadar helva
2 fincan yesil cay
Kahvaltidan once
1 bardak greyfurt suyu
Yarim litre de tarcinli su
Simdi yesil cay ictim
Tesekkur ederim tatlim:)Aras saolsun :):)
Hahaha kıyamamm:)
Ben özellikle içiyorum canım saf protein yaptım ya dün o afedersin bağırsakları durduruyo
Yeşillik yemiyorsun çünkü ama bugün yeşillikte ekliyeceğim için abla demlemiş bende kıyamadım aldım.
Evet canım tatlandırıcı çok az tarçın bol:)
Ben zaten keki çok tatlı sevmem.
Afiyet olsun şekerim.
Aras saolsun :):)
Hahaha kıyamamm:)
Ben özellikle içiyorum canım saf protein yaptım ya dün o afedersin bağırsakları durduruyo
Yeşillik yemiyorsun çünkü ama bugün yeşillikte ekliyeceğim için abla demlemiş bende kıyamadım aldım.
Evet canım tatlandırıcı çok az tarçın bol:)
Ben zaten keki çok tatlı sevmem.
Afiyet olsun şekerim.