Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Keki tatlandırıcıylamı yapıyosun canım?
Ay bu kayısılı form cayını ben biara tadını sevdiğim için öylesine içiyordum sonra afedersin 1 hafta ishal oldum neden acaba diyorum endişelendim hastaneye gidecektim sonra eşim dediki içtiğin seyin ne oldugunu bilmedenmi içiyosun sen? Bide baktım kayısı:KK57:
Hahaha canim cok hossun yaa:KK70::KK70::KK70:

Kızlar şimdi menülerinize bakıyorumda herşeyden az az yiyosunuz bende aç kalarak zayıflayacağımı sanıyorum nedense
ama şimdi düşünüyorumda iyice acıkıp daha çok yemege saldırıcam oda daha kötü olacak
şu menü konusunda bana da yardımcı olurmusunuz neler yemeliyim

Kızlar şimdi menülerinize bakıyorumda herşeyden az az yiyosunuz bende aç kalarak zayıflayacağımı sanıyorum nedense
ama şimdi düşünüyorumda iyice acıkıp daha çok yemege saldırıcam oda daha kötü olacak

Canım aslında kendi adıma konusursam öyle cok ac kaldıgım söylenemez. Yerken az gibi gorunuyor ama ara öğünde yaptıgın için gece dısında acıkmaya fırsat bulamıyorsun. Gecede bir soda, bitki çayı fln geçiştirip uyudunmu oh miss. Sabaha boş mideyle kalkınca herseye değiyor.
Ama ara öğünleri atlarsan acıkıp saldırma ihtimali doğabilir:KK53:

Canım aslında kendi adıma konusursam öyle cok ac kaldıgım söylenemez. Yerken az gibi gorunuyor ama ara öğünde yaptıgın için gece dısında acıkmaya fırsat bulamıyorsun. Gecede bir soda, bitki çayı fln geçiştirip uyudunmu oh miss. Sabaha boş mideyle kalkınca herseye değiyor.
Ama ara öğünleri atlarsan acıkıp saldırma ihtimali doğabilir:KK53:

sgl canım bende sabah bişey yemedim ara öğünde yapmadım aslında bugün canım istemedi ama şimdi iyice acıktım
düşündümde yemek olsa gerçekten saldıracak gibiyim :)

Gelelim bugünüme

Dün aşkam yulaf kepeğinden minik kek kalabında kek yaptım.
08:00 gibi
İki tane ondan yedim ve bir çar bardağı süt içtim

Sonra işe geldim.

09:30 gibi
3 kaşık melemen
2 zeytin

Sonra terasa çıktım mis gibi filtre kahvemi içtim:KK70:

Şu ana kadar 1 litre su
Şimdide kayısılı form çayımı içiyorum

afıyet olsun canım..hosbuldum bu arada:))

sgl canım bende sabah bişey yemedim ara öğünde yapmadım aslında bugün canım istemedi ama şimdi iyice acıktım
düşündümde yemek olsa gerçekten saldıracak gibiyim :)

Bende sabahları kahvaltı yapamıyorum kahveyle geçiştiriyorum canım istemiyor. Ama bugun zorladım kendimi güzel bir kahvaltı yaptım.
Sende atlamamaya calıs artık canm

Canım aç kalarak asla zayıflanmaz aksine metabolizmanı yavaşlatırsın.
Çok acıkmadıkça ara öğünden yana değilim genelde bitki çayları yada kahveyle yani sıvı alımıyla geçiştiriyorum.
Ama onun dışında asla aç kalmıyorum.
Ana öğünlerimi aksatmıyorum.
Karbonhidrat ve proteini biribirinden ayırırsan hiç sıkıntın kalmaz:KK66:

Bende sabahları kahvaltı yapamıyorum kahveyle geçiştiriyorum canım istemiyor. Ama bugun zorladım kendimi güzel bir kahvaltı yaptım.
Sende atlamamaya calıs artık canm

Bende sabahları kahveyle geçiştiriyordum dün hatta öle yaptım ama bugün yedim.
Şuan acıkmadım mesela o yüzden öğlen saldırmam.
Ama dün fenaydım:KK70:

Canım aç kalarak asla zayıflanmaz aksine metabolizmanı yavaşlatırsın.
Çok acıkmadıkça ara öğünden yana değilim genelde bitki çayları yada kahveyle yani sıvı alımıyla geçiştiriyorum.
Ama onun dışında asla aç kalmıyorum.
Ana öğünlerimi aksatmıyorum.
Karbonhidrat ve proteini biribirinden ayırırsan hiç sıkıntın kalmaz:KK66:

Bende sabahları kahveyle geçiştiriyordum dün hatta öle yaptım ama bugün yedim.
Şuan acıkmadım mesela o yüzden öğlen saldırmam.
Ama dün fenaydım:KK70:

Bende artık sabahları kahvaltı yapayım ve ara öğünde yapmaya çalışıcam az önce yeşil çay da aldırdım
Kesin kararlıyım inş. zayıflarım

canım bence herseyden yee ama az az ye ıcınde uhde kalcakk bi durumda kalmaz bence ..

.....

Bende uslu kapattım şükür aferim bize:KK70:
...

3'ü bir arada yerine sade kahveye light süt ekleyip kendin hazırlasan canım.
İnan bana kalorisi çok daha düşük.

.......

3 ü bir arada iki tane almıştım dün bu gün o da bitti son bi daha yok....

Ben de içiyorum kayısılı form çayı. Diğerleri bu kadar etki etmedi valla bu iyi geldi bana :KK70:

bana da elma kromlu iyi geliyor

Bende mi icsem su form cayiniben 5 li 9 lu caylari iciyodum:KK64:

5 li 9 lu bende alerji yaptı.... yüzümde bişiler çıkıverdi... bi daha almam....

ben aç kalmayı yıllardır denedim veriyosun evet ama misliyle geri alıyosun.... az az ye , porsiyon küçültmek öenmli bence... bir de abur cubura bay bay demek öenmli...

snowflake12 snowflake12 sabah sıkı bir kahvaltiyla baslarsan en az 4 saat acikmazsin canim. Ara ogunu ben de pek onermiyorum karatay yaptigim icin alistim cunku ara ogun yapmamaya. Ama hic dayanamiyosan yogurt ye. Ana yemekte de corbayi eksik etme ve protein tuket mesela tavuk. Ekmege gerek bile duymayacaksin

X