Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kızlar. Bugun pikniğe gittik. 3 tane parça tavuk etı. Ekmeksiz yedim. Ama eve gelince. Maraş usulü bi kase dondurma.yedim..yorgunluktan üstüne uyumusum. Uyandım çok acikmistk eşime kahvaltı sofrası hazırladım saat 9 tabi. Yumurta kırmıştım tereyağlı yediiimmm. Dayanamadim ama.. Domates salatalık yedim bir de . İnşallah bozmamisimdır rejimi. Bugün bisiklet bınemedim ama çok yürüyüp top oynadık bisürü. .

Kızlar işe başlayınca düzenim alt üst olmuştu dün işi bıraktım, patronum hasta ruhlu obsesifin tekiydi, daha fazla dayanamadım, yine başlıyorum sizinle:)

Bugün de. Canım baskül um. . 61.4 gösterdi. İçim disim boştu ama . Kıyafetı de saymayinca böyle . Dünden eksi 800 oluyor

Ben de aksam yemeğini malesef az önce yedim. Yarım tas işkembe çorbası. 4 adet makarna :) 4 kasık yoğurt. Şimdi de yeşil çayımı içip günü bitiriyorum. Bugün Spor yapamadım :63: ama sabah 100 ip atladım . Birazdan da 100 atlarsam olur heralde. Söz acısını yarın cikarcamm:KK55::KK45:

Gunaydin kizlar kahvalti yapamadim okula geldim cunku gec kaldim gene :KK43: kalkinca tartildim ama 56.5 dedi fakat tuvalate cikamamistim o zaman ya 56 yada 56.2 filandir

Gunaydin kizlar kahvalti yapamadim okula geldim cunku gec kaldim gene :KK43: kalkinca tartildim ama 56.5 dedi fakat tuvalate cikamamistim o zaman ya 56 yada 56.2 filandir
Gunaydin aynen ben de törene yetiscem diye çıktım hemen limonlu ılık suyumu içtim ama. Ben de çıktım tartiya 61.4 geldi. Ay artık göreyim ben de 50lileri 59 da olsa . Pufff hoş daha yeni sayılır diyetiM

Dikkat ettiğim halde 64.5 çıktım, yuh!
Geçen hafta 62'ydim. Bir haftada bu kadar kilo almış olabilir miyim? :KK43: Gerçi regl olmadım, gecikti iki gün. Depresyona girmek üzereyim, of!

Gunaydin aynen ben de törene yetiscem diye çıktım hemen limonlu ılık suyumu içtim ama. Ben de çıktım tartiya 61.4 geldi. Ay artık göreyim ben de 50lileri 59 da olsa . Pufff hoş daha yeni sayılır diyetiM
:) BEN DE 61.40 GELDİM AMA HAFTA SONU HAREKETSİZLİK VE ÇOK YEMENİN SONUCU BEN DE 50 Lİ RAKAMLARI GÖRMEK İSTİYORUUUM

bu hafta ne artı ne eksi 59.5 :) gerçi ben.her gün tartiliyorum 59.1 i bile gördüm :-) ama bu sabah 59.5 buna da şükür

Geçen hafta 62'ydim. Bir haftada bu kadar kilo almış olabilir miyim? :KK43: Gerçi regl olmadım, gecikti iki gün. Depresyona girmek üzereyim, of!

Regl dönemindeki ödem yüzünden oluyor o, regl bittikten 1-2 gün sonra gerçek kilonu görebilirsin:)

Düzenini değiştirmediysen tartıyı hiiiç takma canım regli döneminde vücutta o kadar ödem oluşuyorki sen hiç moralini bozma ve devam et

Regl dönemindeki ödem yüzünden oluyor o, regl bittikten 1-2 gün sonra gerçek kilonu görebilirsin:)
Ay hadi inşAllah ya, moralim bozuldu. :KK43:
Düzenini değiştirmediysen tartıyı hiiiç takma canım regli döneminde vücutta o kadar ödem oluşuyorki sen hiç moralini bozma ve devam et
Ölüm orucu tutacağım, üf. :)

Kimsecikler yok kk. .. bugun de istediğim gibi geçti öğlen abartmadan atıştırdim. . Akşamda yemekten sonra bisiklet binip deli ter döktüm umarım kilo veririm

Kızlar ben de yaklaşık 2 haftadır başladım diyete. Yaza ben de hazır olmak istiyorum. Kıyafet alışveriş ı yaparken . Basenlerimi görüp mutsuz olmak istemiyorum Kabinlerde
canim sende bendensin ben ilk basladigimda 70 tim komik olacak sana tavsiyem. Squat ve ip atlamak. cok guzel bicimlendiriyor 42 giyen ben 38 giymeye basladim sen dusun artik bu arada kilon ve boyun kac?

Kizlar guncel kilom 61.5 1 haftadir koptum bugun duzenli sporuma ve diyetime yeniden basliyorum kararlilik anlaminda ... Arkadasim gec saatte yemek zirunda oldugu icin diyetisyeeni aksan yemeginde ona kozde domates biber ve patlican yemeyi tavsiye etmis banada mantikli geldi ben de oyle yapmayi dusunuyorum ve gunde kesinlikle 750 ip atliycam hadi Bismillah...

canim sende bendensin ben ilk basladigimda 70 tim komik olacak sana tavsiyem. Squat ve ip atlamak. cok guzel bicimlendiriyor 42 giyen ben 38 giymeye basladim sen dusun artik bu arada kilon ve boyun kac?
Şimdi kac sin. Ben bisiklet sürüyorum. Başka spor yapamıyorum ama denerim. Dizi mi incittim o hareketlerle de. Boy 163. Kilo 65 ti buraya takılınca 62 oldu.

X