Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Dün bende öyle yaptım kahve ne guzel bişey ya:KK53:
Ama zayıf olmak daha güzel:KK51:

Ben seviyorum ya ara öğün niyetine kahvesiz duramam ben:KK70:

Bende artık sabahları kahvaltı yapayım ve ara öğünde yapmaya çalışıcam az önce yeşil çay da aldırdım
Kesin kararlıyım inş. zayıflarım

Aynen canım kahvaltı çok çok önemli.

3 ü bir arada iki tane almıştım dün bu gün o da bitti son bi daha yok....
ben aç kalmayı yıllardır denedim veriyosun evet ama misliyle geri alıyosun.... az az ye , porsiyon küçültmek öenmli bence... bir de abur cubura bay bay demek öenmli...

Tamam o zaman canım bir daha alma.
Tadı güzel evet ama kaloriside fazla.

Kesinlikle aç kalarak zayıflanmıyor:S

vallahi söyle saati saatine yiyenlere hastayım canımm..düşünsene 11 de kahvaltı yaptım..:KK43:(oglenıde 3 gıbı yerım herhâlde..benım karmakarıık..

Canım benim mecbr saatli işteyim çünkü
Evdede farkım yok çünkü oğluşm var ve biz iş günü gibi 7 de ayaktayız:KK70::KK70:

Afiyet olsun şimdiden

Ben de saati saatine yiyorum iş yerinde yemek saati 12:30-13:30 arası. Öğle menüm: fırında patates köfte yemeği vardı patates kısmından nasıl desem bir çatal kadar aldım. Yanında iki kaşık bulgur pilavı, brokoli ve yoğurt yedim. Yarım bardak da zero kola içtim boğazımda kaldı yemek :KK12: Normalde içmem kola falan

withoutlovet: 39602137 .!.:
Ben de saati saatine yiyorum iş yerinde yemek saati 12:30-13:30 arası. Öğle menüm: fırında patates köfte yemeği vardı patates kısmından nasıl desem bir çatal kadar aldım. Yanında iki kaşık bulgur pilavı, brokoli ve yoğurt yedim. Yarım bardak da zero kola içtim boğazımda kaldı yemek :KK12: Normalde içmem kola falan
Guzel canim kolayi saymazsak. Bulguru da haftada 2-3ten fazla yeme:)

Guzel canim kolayi saymazsak. Bulguru da haftada 2-3ten fazla yeme:)

Ya bizim ofis çok fena herkes pilavcı. Her gün mutlaka pilav yapılıyor ve seçenek olmadığı için bazen iki kaşık da olsa yemek zorunda kalıyorum ekmek de katmıyorum çünkü doymazsam da akşam çok yiyorum. Öğlen daha serbest bırakıp akşam kısıyorum. Normal pilav olunca yemiyorum ama hiç.

Bence gayet güzel canım afiyet olsun.
Yemek ofistemi çıkıyor?

Bence gayet güzel canım afiyet olsun.
Yemek ofistemi çıkıyor?

Evet bir ablamız var çok güzel yapıyor saolsun. Benim için de her gün mutlaka salata veya sebze haşlıyor çünkü et falan yiyemiyorum anca köfte veya tavuk yiyorum. Genelde de her gün etli yemek oluyor. Seçme şansım kalmıyor. Öyle idare ediyorum bakalım ne bulursam yiyorum azar azar

Evet bir ablamız var çok güzel yapıyor saolsun. Benim için de her gün mutlaka salata veya sebze haşlıyor çünkü et falan yiyemiyorum anca köfte veya tavuk yiyorum. Genelde de her gün etli yemek oluyor. Seçme şansım kalmıyor. Öyle idare ediyorum bakalım ne bulursam yiyorum azar azar

Biz de bide o sorun her gün var. Saat 4 gibi falan herkes mutfağa iniyo. Abla her gün puding pasta börek çörek yapıyo :KK53: Ben inmiyorum aşağı o saatlerde :KK70:

Hem güzel hemde zor işin bebem.

Bizim multinet var dışarda yiyoruz.
Seçenek bol ne istersen yiyorsun.
bizde hemen hemen hergün toplantı oluyor ve dışardan patalar kurabiyeler tatlılar tuzlular alınıyor.
Ayda bir doğum günü kutlamaları var ve aklınıza gelen herşey alınıyor.
Benim bile aylık toplantım var:KK70: Ve ogün ben ne istersem alınıyor:KK70:
Geçen toplantımda light tatlı söyledim herkese:KK70::KK70:
Bıraksam kesin pasta suffle filan alınırdı düşünün halimi.
Bütün gün odaya kapanıyorsunuz onlar yerken ben bakamam ki:KK70::KK70:

Ya bizim ofis çok fena herkes pilavcı. Her gün mutlaka pilav yapılıyor ve seçenek olmadığı için bazen iki kaşık da olsa yemek zorunda kalıyorum ekmek de katmıyorum çünkü doymazsam da akşam çok yiyorum. Öğlen daha serbest bırakıp akşam kısıyorum. Normal pilav olunca yemiyorum ama hiç.
Secenekler buysa en sagliklisini yapiyosun o zaman canim:)

Yemekhanede bulabildigim en sağlıklı şeyler bunlar maalesef

Eklentiler

• 20150224_142328.jpg
    20150224_142328.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 80
X