Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

[QUOTE="21 deniz asmen, post: 40462002, member: 6550olabiliri ben cook acikiyorum ve acayip yemeye basladim lutfeen acil yardim[/QUOTE]
Canım yoğurt ye bol bol tok tutar sütlü kahve falan olabilir marul salata falan ye bende bazen midemi hiç memnun edemiyorum bool su iç hem tokluk hissi verir hem miden şişer ve dolar nacizane önerilerim bunlar umarım faydam olmuştur

MENUM
kahvaltım 10,30

1 haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 ad. zeytın
domates salatalık
2 dılım ekmek

ara 14,00
sutlu tarçınlı turk kahvesı
3 kuru kayısı

aksam 17,00
6 yemek kasıgı yesıl mercımek yemegı
cacık
salata

Spor
1 saat yuruyus
15 dk plates

Sabah kahvaltım: 1 simit+şekersiz çay
Öğle yemeğim: 1 kase domates çorbası, bol salata ve 1 kaşık kadar arpa şehriye pilavı
Ara: 1 paket gran pavesi
Akşam yemeğim: Salata + 1 dilim çavdar ekmeği + cacık.

Böyle değişik bir menü oldu

Kaç gündür canım yeşil mercimek çekiyor yarın yapayım bari afiyet olsun canımmm

Kizlar tartimin pilli bitti esim bugun alamadi yarin saatciden bulursa alicak insallah ama pazar gunu 62.6 cikmistim ya.i + 200 cok mutsuzum

Üzülme canım bak aramızda en istikrarlı sensin en güzel kilo veren sensin keşke biz de senin kadar azimli olabilsek Moralini bozma ilk başlarken 70lerdeydin sanırım bak şimdi 6lı rakamlardan bile kurtulacaksın az kaldııııııı 1-2 haftaya 59u kesin görürsün inanıyorum ben sana

birsevgi
Merhabalar canlarim bir haftadir gelemedim biturlu duygusal anlamda çöküntüye uğradim diyet falan yapamadim anlayacaginiz, çök kötü günler geçirdim, benim zekasız kocam baristik diyordumya bazi sorunlarimi anlatmistim, beni ikinci kez terketti, sana layik bir koca olamiyorm, hakkini helal et diye uzuncabir mektup yazmiş mesaj atmiş bana.Bir insan iki cocuguyla karisini kendi rahat yasayabilmek adina niye terkeder ya, üstelik her haltini affetmistim, bu son artik diyorum bekarim artik günü gelince herkeze boşandigimizida söylicem, offff boşanipta kaynanasiyla kalan varmidir benim gibi benim yaptigim aptallikmi cocuklarin icin yoksa fedakarlikmi biturlu anlamis degilim

Canim cok zor bi sinavdan geciyorsun malesef ki huylu huyundan vazgecmiyor iste bundan sonra rabbim sana ve evlatlarina huzur ve mutluluk versin :))

Canim cok zor bi sinavdan geciyorsun malesef ki huylu huyundan vazgecmiyor iste bundan sonra rabbim sana ve evlatlarina huzur ve mutluluk versin :))
Amin canim insan en sevdigiyle imtihan olurmuş, kocami gercekten çok seviyordum ama biturlu adam olmadi, o rahat yaşasin diye istanbuldan bile taşindim benim kadar fedakarlik kimse yapmaz, Allah yardim etsin bana benim gibilere

Kahvaltım:3kaşık special k
1 bardak süt
Kivi,yeşil çay
Ara:büyük ekşi elma
Öğle:1 kase ezogelin
1 kase yoğurt
3-4 k.k.peynir
Akşam:1 kase ezogelin,1 kase yoğurt
3 litre su
Spor
Leslie 4 mil
100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…