MENUM
kahvaltım 10,30
1 haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 ad. zeytın
domates salatalık
2 dılım ekmek
ara 14,00
sutlu tarçınlı turk kahvesı
3 kuru kayısı
aksam 17,00
6 yemek kasıgı yesıl mercımek yemegı
cacık
salata
Spor
1 saat yuruyus
15 dk plates
Kizlar tartimin pilli bitti esim bugun alamadi yarin saatciden bulursa alicak insallah ama pazar gunu 62.6 cikmistim ya.i + 200 cok mutsuzum
Canim cok zor bi sinavdan geciyorsun malesef ki huylu huyundan vazgecmiyor iste bundan sonra rabbim sana ve evlatlarina huzur ve mutluluk versin :))birsevgi
Merhabalar canlarim bir haftadir gelemedim biturlu duygusal anlamda çöküntüye uğradim diyet falan yapamadim anlayacaginiz, çök kötü günler geçirdim, benim zekasız kocam baristik diyordumya bazi sorunlarimi anlatmistim, beni ikinci kez terketti, sana layik bir koca olamiyorm, hakkini helal et diye uzuncabir mektup yazmiş mesaj atmiş bana.Bir insan iki cocuguyla karisini kendi rahat yasayabilmek adina niye terkeder ya, üstelik her haltini affetmistim, bu son artik diyorum bekarim artik günü gelince herkeze boşandigimizida söylicem, offff boşanipta kaynanasiyla kalan varmidir benim gibi benim yaptigim aptallikmi cocuklarin icin yoksa fedakarlikmi biturlu anlamis degilim
Amin canim insan en sevdigiyle imtihan olurmuş, kocami gercekten çok seviyordum ama biturlu adam olmadi, o rahat yaşasin diye istanbuldan bile taşindim benim kadar fedakarlik kimse yapmaz, Allah yardim etsin bana benim gibilereCanim cok zor bi sinavdan geciyorsun malesef ki huylu huyundan vazgecmiyor iste bundan sonra rabbim sana ve evlatlarina huzur ve mutluluk versin :))
Sagol canimmm ben yesil mercimegi cok severim haftada bi gun mutlaka yapiyorum:)))Kaç gündür canım yeşil mercimek çekiyor yarın yapayım bari afiyet olsun canımmm