Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet herkescikler gitti çünkü sürekli aktif olup birbirimizi gaza getirmiyoruzYine herkesssssssssssss gitmişşşşş Sevgi gell toparla biziiiiiiiiiiiiii biz kaldık şişmannnnnnn
evet herkescikler gitti çünkü sürekli aktif olup birbirimizi gaza getirmiyoruz
Canim benimde 5 kilo fazlam kaldi vereydim iyiydi canim eger diyete yeni basliyorsan sana tavsiye kilo vermeden kacamak yapma en az 2 hafta sonra vucut kabul ediyor zatenselammm boy 158 kilom 56 2 aydır diyet yapacam dedikçe kilo aldım her hafta rejime başla 5 gün rejim 2 gün çikolataya saldır resmen kilo aldım motivasyon 0 devamlı acıkıyorum ve yazın evlenicem
motive arkadaslar varsa birbirimizi gaza getirelim ve kurtulalım su kilolardan cok değil sadece 5 kilo versem süper olcam
Ayniyiz seninle bende 1,58 boy 55,7 kg ama cok duruyor boy kisa olunca 52 olup kurtulamadim su fazlaliklardan kac aydirselammm boy 158 kilom 56 2 aydır diyet yapacam dedikçe kilo aldım her hafta rejime başla 5 gün rejim 2 gün çikolataya saldır resmen kilo aldım motivasyon 0 devamlı acıkıyorum ve yazın evlenicem
motive arkadaslar varsa birbirimizi gaza getirelim ve kurtulalım su kilolardan cok değil sadece 5 kilo versem süper olcam
aynı dert bende de varKizlar 20sine kadar sinavlarim var örgün ve açıköğretim cakisiyo bile. O kadar yoğunum yani. Sinavlardan sonra cok aktif olcam ama:)
Tmm canim sinavlar daha onemli aklin burda kalmasin basarilar simdiden tatlimKizlar 20sine kadar sinavlarim var örgün ve açıköğretim cakisiyo bile. O kadar yoğunum yani. Sinavlardan sonra cok aktif olcam ama:)
Ben çook heycanlıyım bu hafta iki kere kaçırdım sadece bu benim için büyük bir şey ama içimden bi his tartı yüzümü güldürmicel diyorSelam kizlar herkese iyi pazarlar:)
Dun ve bugun fena kacirdim yarin kac cikicagimi cok m amaerak ediyorum 70 lerde olucagim kesin
Iki kereden bisey olmaz canim insallah tarti yuzunu guldurur 1 kilo bile olsa buyuk basari tatlim hic kacamak yapmayinca da daha kotu oluyo ben de kasik kasik sarelle yemegi ozlemisim valla cok yedimBen çook heycanlıyım bu hafta iki kere kaçırdım sadece bu benim için büyük bir şey ama içimden bi his tartı yüzümü güldürmicel diyor
Öyle tabi en azından haftada bir ödül yapmakta bi sakınca yok(tabi abartı olmamak şartıyla)Iki kereden bisey olmaz canim insallah tarti yuzunu guldurur 1 kilo bile olsa buyuk basari tatlim hic kacamak yapmayinca da daha kotu oluyo ben de kasik kasik sarelle yemegi ozlemisim valla cok yedim