Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kahvaltim
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
Kirmizi biber maydanoz
Yesil cay

Ara
Nescafe 2 kuru kayisi 2 ceviz ici

Ogle
Mercimek corbasi
Yogurt

Aksam
Lavas arasina kiymali durum
Ayran

evet herkescikler gitti çünkü sürekli aktif olup birbirimizi gaza getirmiyoruz:63:

Ben yazıyom ama her gün :cry: Çok dikkat edemedim 1 haftadır saldım gitti ama yine de burdayım halaaaaaaa:rolleyes: Yarın yeniden başlıcam :KK6: 2 saat spor yapçammmm yarın bu akşam da salatayla geçircem şunun şurasında yaza ne kaldı :KK62:

selammm boy 158 kilom 56 2 aydır diyet yapacam dedikçe kilo aldım her hafta rejime başla 5 gün rejim 2 gün çikolataya saldır resmen kilo aldım motivasyon 0 devamlı acıkıyorum ve yazın evlenicem
motive arkadaslar varsa birbirimizi gaza getirelim ve kurtulalım su kilolardan cok değil sadece 5 kilo versem süper olcam

selammm boy 158 kilom 56 2 aydır diyet yapacam dedikçe kilo aldım her hafta rejime başla 5 gün rejim 2 gün çikolataya saldır resmen kilo aldım motivasyon 0 devamlı acıkıyorum ve yazın evlenicem
motive arkadaslar varsa birbirimizi gaza getirelim ve kurtulalım su kilolardan cok değil sadece 5 kilo versem süper olcam
Canim benimde 5 kilo fazlam kaldi vereydim iyiydi canim eger diyete yeni basliyorsan sana tavsiye kilo vermeden kacamak yapma en az 2 hafta sonra vucut kabul ediyor zaten

Kizlar gunaydin bugunden itibaren en az 1 saat orta aeviye spor dusunuyorum ve aksam beni bogazlasalarda yemek yok dun arkadasa gittik resmen cig kofteler havada uctu arkadas mersinli olunca ustune kerebic ahhh ahhh yemeyeydim iyiydi

Ayniyiz seninle bende 1,58 boy 55,7 kg ama cok duruyor boy kisa olunca 52 olup kurtulamadim su fazlaliklardan kac aydir

Selam kizlar herkese iyi pazarlar:)
Dun ve bugun fena kacirdim yarin kac cikicagimi cok merak ediyorum 70 lerde olucagim kesin :63:

Selam kizlar herkese iyi pazarlar:)
Dun ve bugun fena kacirdim yarin kac cikicagimi cok m amaerak ediyorum 70 lerde olucagim kesin :63:
Ben çook heycanlıyım bu hafta iki kere kaçırdım sadece bu benim için büyük bir şey :KK48: ama içimden bi his tartı yüzümü güldürmicel diyor:KK43:

Ben çook heycanlıyım bu hafta iki kere kaçırdım sadece bu benim için büyük bir şey :KK48: ama içimden bi his tartı yüzümü güldürmicel diyor:KK43:
Iki kereden bisey olmaz canim insallah tarti yuzunu guldurur 1 kilo bile olsa buyuk basari tatlim hic kacamak yapmayinca da daha kotu oluyo ben de kasik kasik sarelle yemegi ozlemisim valla cok yedim:63:

Iki kereden bisey olmaz canim insallah tarti yuzunu guldurur 1 kilo bile olsa buyuk basari tatlim hic kacamak yapmayinca da daha kotu oluyo ben de kasik kasik sarelle yemegi ozlemisim valla cok yedim:63:
Öyle tabi en azından haftada bir ödül yapmakta bi sakınca yok(tabi abartı olmamak şartıyla)

X