Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Niye gelmicen canim ozletme kendini burada aktif olursan daha iyi motive olursun

hiiiç olmuyom motive :)) gene abur cubur dünyasına daldım gittim ben.... misafirlere yapıp onlarla yerken ohoooo başladığım yere dönüverdim.... kendime küççük bir defter aldım her gün yediklerimi ona yazıcam... buraya yazınca kayboluyo gidiyor.... sürekli elimin altında oluırsa daha iyi olur.... bak dün bunu fazla yemişim bu gün dikkat diyebilirim .... bakalım neler olucak...

Diyet yaparken misafir gelmesi herseyi mahvediyo ee goz gorunce insan dayanamiyo bi lokma tadina bakayim yeter diyosun bi bakmisin ki tabak bitmis seni cok iyi anliyorum defter almakla cok iyi yapmissin o yontemi gecen sene benfe yaptim cok da ise yaradi hatta gunluk kilo hedeflerim bile vardi ...insallah basarili olursun canim bak bahar geldi yaz da kapida bu yazi fit gecirelim yaglarimizdan kurtulalim

Günaydın kızlar, nerelerdesiniz kimsecikler yok Sabah geç kalcaktım o yüzden yemeden çıktım ofise gelişnce de atıştırdım bişeyler. Öğle yemeğine kadar tutar beni. Benim en sağlam öğünüm öğlen oluyor mecburen bu yüzden akşamları daha dikkatli olmam lazım kaldım aynı kiloda 83lerde dvam ediyorum

Kahvaltim
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Salatalik maydonoz
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi tahin pekmez

Ara
5 ad cilek yesil cay

Oglen
Tavuk suyu corbasi
Cacik
Salata

Ara
Sutlu turk kahvesi

Aksam
Ogle ile ayni

Gunaydinlar kizlaar kahvaltimi yaptim ama ekmegi biraz qbarttim 3 dilim yedim yaninda 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin domates salatalık 1 cay kasigi helva ve cokelek aksama yesil fasulye ve caxik bulgur dusunuyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…