Niye gelmicen canim ozletme kendini burada aktif olursan daha iyi motive olursun
Diyet yaparken misafir gelmesi herseyi mahvediyo ee goz gorunce insan dayanamiyo bi lokma tadina bakayim yeter diyosun bi bakmisin ki tabak bitmishiiiç olmuyom motive :)) gene abur cubur dünyasına daldım gittim ben.... misafirlere yapıp onlarla yerken ohoooo başladığım yere dönüverdim.... kendime küççük bir defter aldım her gün yediklerimi ona yazıcam... buraya yazınca kayboluyo gidiyor.... sürekli elimin altında oluırsa daha iyi olur.... bak dün bunu fazla yemişim bu gün dikkat diyebilirim .... bakalım neler olucak...
Et tabi canim cok optum seni :))))sizi gene takip edicem o ayrıı :))
hiiiç olmuyom motive :)) gene abur cubur dünyasına daldım gittim ben.... misafirlere yapıp onlarla yerken ohoooo başladığım yere dönüverdim.... kendime küççük bir defter aldım her gün yediklerimi ona yazıcam... buraya yazınca kayboluyo gidiyor.... sürekli elimin altında oluırsa daha iyi olur.... bak dün bunu fazla yemişim bu gün dikkat diyebilirim .... bakalım neler olucak...
06.04.2015
21denizasmen %1.57
TurkishCandy %1.37
NEHİR34 %1.25
Mvem %0.65
Gamzed59 %0.40
Ersnil %0.33
hadi ver de 1. ol canm:)Tebrikler kızlar, haftaya bugün 3 kilo vermiş olucammmm çok pis gaza geldim 80 kiloya inmem lazım artık çok uzadı bu iş
Gunaydin kizlaarrr:)))
Bu sabah 69.6 gordum tartida gozlerime inanamadim bidaha bi daha ciktim tartiya ama dogru
Sonnunda 69 u gordum
Tesekkur ederım canımTebrik ederim canım ben de inşallah 79u görürüm birkaç hafta içinde