- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Bende 4. Takimdaydm fakat bazi kendimce sebeplerimden dolayi orda devam etmedm cnm aramiza hosgeldn sende :)ben de 4. takımdayım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4. Takimdaydm fakat bazi kendimce sebeplerimden dolayi orda devam etmedm cnm aramiza hosgeldn sende :)ben de 4. takımdayım :)))
neden canımBende 4. Takimdaydm fakat bazi kendimce sebeplerimden dolayi orda devam etmedm cnm aramiza hosgeldn sende :)
Bende ayni dertten muzdaribim canim kilo verdikten sonraki rrahatlik mahvediyo bunyeyi:) Boyunu ve kilonu mmsj Olarak atar misinMerhaba herkese, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim :) Benim hikayem de şöyle ki geçen sene Şubat ayında 69 kilo oldum ve kalori saymaya başladım daha aldıkça alıyordum çünkü. Derken 3 ayda 11 kilo verip 58 ile yaza girdim.Tabi bi rahatlık geldi, gebelik de isterken ne buldumsa yedim ve herşey başa sarmaya başladı şuan 63 kiloyum, gebelik de yok daha Çok aç kalıp zorla verdiklerim 1-2ayda tatlılar ve abur cubur sayesinde geri geldi yani. Boy 1.64 suan kilo 63 ve hedefim inşallah 57 (yani ideal kilo hesaba göre)
Hergün menü paylaşıp her pzt kilo ölçüp yazıyoruz degil mi?
Inanmak basarmanin yarisidir:) sende kilonu ve boyunu msj olarak atar misin canimbendee katılmak ısterım aranıza..sabah tartılır kilomu yazarım..bu arada yemek yemeyıı cok cookk seviyorum özelliklee tatlıyıı..ınanıyorum ki sizinle beraber kilolarımdan kurtulcamaa..
Hosgeldin canim:) bilgilerini msj olarak atar misinMerhaba kızlar bende bu guruba dahil olmak istiyorum BOYUM 1.68 KİLOM İSE 70
Hadi bakalim bu sefer olcak galiba:)Merhaba kızlar, akşam yemeğinde ızgara tavuk, iki kaşık bulgur pilavı, ayran, salata yedim eve gelîrken 10 dk yürüdüm evde de 50 dk koşu bandında yürüdüm gaza geldi çok fena durduramadım kendimi Bugünü güzel kapatıyorum şimdi uyucam sabah iş var Hepinize îyi geceler
Meyveyi cok yemissin canimSelamlaaaar,
bu günkü menüm....
sabah
1.5 dilim ekmek salça peynir az sucuk
ara
3übir arada
ara
3 mandalina
öğlen
1 küçük ayran 2 salatalık
ara
1 portakal
akşam bir parça et
mercimek yemeği
daha yemedim .... yerken hiç çok gelmiyo amaaa :) tatlıyı aburcuburu bırakma süreci diyelim... ilerki günlerde azaltırım inş.Meyveyi cok yemissin canim
Hii alisma sureci yani:) tamam tatlmdaha yemedim .... yerken hiç çok gelmiyo amaaa :) tatlıyı aburcuburu bırakma süreci diyelim... ilerki günlerde azaltırım inş.
Yok canim tabiki sorun olmaz istedigin yrre yazabilirsin:)günaydın kızlar tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 saah kalktığımda hemen kahvaltı yapamıyorum 1 havuç ve 2 yk nar yedım..kahvaltımı ıerleyen saatlerde yapıyorum..bu arada canım kırmızıbalıgada yazıyorum bı sorun olmaz demı??baktım buraya yazanlar ordada yazıyo:))kahvaltımı yapar yazarım..pzt günüde kilo bildirimini yaparımm
Günaydın kizlaarrEki Görüntüle 1429457