Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Merhaba herkese, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim :) Benim hikayem de şöyle ki geçen sene Şubat ayında 69 kilo oldum ve kalori saymaya başladım daha aldıkça alıyordum çünkü. Derken 3 ayda 11 kilo verip 58 ile yaza girdim.Tabi bi rahatlık geldi, gebelik de isterken ne buldumsa yedim ve herşey başa sarmaya başladı şuan 63 kiloyum, gebelik de yok daha :KK43: Çok aç kalıp zorla verdiklerim 1-2ayda tatlılar ve abur cubur sayesinde geri geldi yani. Boy 1.64 suan kilo 63 ve hedefim inşallah 57 (yani ideal kilo hesaba göre)
Hergün menü paylaşıp her pzt kilo ölçüp yazıyoruz degil mi?

bendee katılmak ısterım aranıza..sabah tartılır kilomu yazarım..bu arada yemek yemeyıı cok cookk seviyorum özelliklee tatlıyıı..ınanıyorum ki sizinle beraber kilolarımdan kurtulcamaa..

Merhaba kızlar, akşam yemeğinde ızgara tavuk, iki kaşık bulgur pilavı, ayran, salata yedim eve gelîrken 10 dk yürüdüm evde de 50 dk koşu bandında yürüdüm gaza geldi çok fena durduramadım kendimi :KK53:Bugünü güzel kapatıyorum şimdi uyucam sabah iş var:KK31: Hepinize îyi geceler

Merhaba herkese, kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim :) Benim hikayem de şöyle ki geçen sene Şubat ayında 69 kilo oldum ve kalori saymaya başladım daha aldıkça alıyordum çünkü. Derken 3 ayda 11 kilo verip 58 ile yaza girdim.Tabi bi rahatlık geldi, gebelik de isterken ne buldumsa yedim ve herşey başa sarmaya başladı şuan 63 kiloyum, gebelik de yok daha :KK43: Çok aç kalıp zorla verdiklerim 1-2ayda tatlılar ve abur cubur sayesinde geri geldi yani. Boy 1.64 suan kilo 63 ve hedefim inşallah 57 (yani ideal kilo hesaba göre)
Hergün menü paylaşıp her pzt kilo ölçüp yazıyoruz degil mi?
Bende ayni dertten muzdaribim canim kilo verdikten sonraki rrahatlik mahvediyo bunyeyi:) Boyunu ve kilonu mmsj Olarak atar misin
bendee katılmak ısterım aranıza..sabah tartılır kilomu yazarım..bu arada yemek yemeyıı cok cookk seviyorum özelliklee tatlıyıı..ınanıyorum ki sizinle beraber kilolarımdan kurtulcamaa..
Inanmak basarmanin yarisidir:) sende kilonu ve boyunu msj olarak atar misin canim

Merhaba kızlar bende bu guruba dahil olmak istiyorum BOYUM 1.68 KİLOM İSE 70
Hosgeldin canim:) bilgilerini msj olarak atar misin

Merhaba kızlar, akşam yemeğinde ızgara tavuk, iki kaşık bulgur pilavı, ayran, salata yedim eve gelîrken 10 dk yürüdüm evde de 50 dk koşu bandında yürüdüm gaza geldi çok fena durduramadım kendimi :KK53:Bugünü güzel kapatıyorum şimdi uyucam sabah iş var:KK31: Hepinize îyi geceler
Hadi bakalim bu sefer olcak galiba:)

Günaydın kizlaarr 20150224_075902.jpg

günaydın kızlar
akşam menüm 2 çorba kaşığı tavuk sote 2 çorba kaşığıda erişte yedim 15 dk kadar lessi yaptım ilk gün olduğu için biraz zor geldi
sabahta greyfurt ve portakal sıktım içinede birkaç damla elma sirkesi damlattım sadece onu içtim canım bişey istemiyor

Selamlaaaar,

bu günkü menüm....

sabah
1.5 dilim ekmek salça peynir az sucuk

ara
3übir arada

ara
3 mandalina

öğlen
1 küçük ayran 2 salatalık

ara
1 portakal

akşam bir parça et
mercimek yemeği

Selamlaaaar,

bu günkü menüm....

sabah
1.5 dilim ekmek salça peynir az sucuk

ara
3übir arada

ara
3 mandalina

öğlen
1 küçük ayran 2 salatalık

ara
1 portakal

akşam bir parça et
mercimek yemeği
Meyveyi cok yemissin canim

günaydın kızlar tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 saah kalktığımda hemen kahvaltı yapamıyorum 1 havuç ve 2 yk nar yedım..kahvaltımı ıerleyen saatlerde yapıyorum..bu arada canım kırmızıbalıgada yazıyorum bı sorun olmaz demı??baktım buraya yazanlar ordada yazıyo:))kahvaltımı yapar yazarım..pzt günüde kilo bildirimini yaparımm

günaydın kızlar tartıldım 69.5 çıktım..boyum 1.63 saah kalktığımda hemen kahvaltı yapamıyorum 1 havuç ve 2 yk nar yedım..kahvaltımı ıerleyen saatlerde yapıyorum..bu arada canım kırmızıbalıgada yazıyorum bı sorun olmaz demı??baktım buraya yazanlar ordada yazıyo:))kahvaltımı yapar yazarım..pzt günüde kilo bildirimini yaparımm
Yok canim tabiki sorun olmaz istedigin yrre yazabilirsin:)

Günaydın herkese evden acele çıktım o yüzden kahvaltımı şimdi ofiste yapıyorum. 1 bardak bitki çayı, 1 salatalık, 1 domates ve 2 gün kurusu kayısı var menümde. :confused:

Günaydınnnn

Birazdan kahvaltımı yapıcam bugun kahveyle geçiştirmek yok hiç değilse 1 yumurta peynir fln yemeye calıscam
Bugun karnım çok şiş. Ya midemi üşüttüm yada yediğim bişey dokundu tartılsam 71-72 cıkcak gibiyim. Moralim bozulmasın diye tartılmıyorum
Buarada dün akşam köpeğimi gezdirmeye cıktım. Sporum yarım saat yuruyus olmus oldu.

X