ay bardak altlığın da pek bi şık:)
nasıl gidiyo canım diyet?Patates kızartması baya bi sırıtsa da
Ekmeğin yerine koydum diye kandırdım kendimi
kızlaar ben öğleden sonra cııss yaptım gözüm döndü resmenöyle abartılacak gibi değil ama yinede üzüldüm akşam yemeğinde balık ve salata yadim ama 3.5 gibi oooo ayvayı yedim resmen .Ya ben sevmiyorum hafta sonlarını cok zor oluyo hemen en az 1 saat spor yapıcam yarın 1 kg gitmiş olur inşallah
canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zorHafta sonlarindan bende nefret ediyorum.
ben tartildim kizlar bugun cunku 2 gun var reglime...70.400 guncel kilom.
bu arada yarindan itibaren karataya basliycam...Insallah iki ogun yapabilirim...gozumde buyumuyor degil tek derdim aksam yemegibden sonra agza bisi atmamak.
söyle söyleyeyim yağsız patates salatası 2 sigara böreği ve bir ek yedim sence kaç kalori aldımnasıl gidiyo canım diyet?
neler yedin söyle bakimm
canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zor
yaklaşık 400 kalori canım:)söyle söyleyeyim yağsız patates salatası 2 sigara böreği ve bir ek yedim sence kaç kalori aldım
benimde bu aralar toparlanmam gerek artık..Yok bugün de aynıHafta sonlarım genelde kötü geçiyor hafta içi işte olduğum için aklıma gelmiyor bişey akşam da yorgun geliyorum erken uyuyorum ama hafta sonu oturdukça dürtüyor şeytan aklıma olmadık şeyler geliyor
benimde bu aralar toparlanmam gerek artık..
Sporumu aksatmiyorum ama dondurma yiyorum hergun:/Yarın yeni bir başlangıç yapalımBöyle olmuyo ki ne güzel veriyoz sonra birden geri alıyoz
Sporumu aksatmiyorum ama dondurma yiyorum hergun:/
O zaman yarindan itibaren gercekten bozmak yok gerisigeliyo mademmBen de tek bir şey yesem yine razıyım ama zararlı bişey yiyince arkası geliyo durduramıyorum kendimi ne güzel 10 gündür çok güzel gidiyordum verdiklerimi almışımdır kesin yarın sabah anlıcaz bakalım
O zaman yarindan itibaren gercekten bozmak yok gerisigeliyo mademm
Canım Haftasonu uğraştım ama hiç uyamadım... Geçen hafta da böyle olmuştu. Sosyalleşeyim derken diyet yalan oluyo...nasıl gidiyo canım diyet?
neler yedin söyle bakimm
canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zor