Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Feraceli canım ben tatlı isteği için bazen sabahları bir muz doğrayıp üzerine gün kurusunu küçük küçük doğrayıp koyuyorum biraz da ceviz kırıyorum. bide 2-3 ufak bitter karesini rendele ya da kakao serp. yanına da süt.
ooh hem tatlı isteği gidiyo hem mis gibi bi kahvaltı. ama her gün değil bak

Patates kızartması baya bi sırıtsa da
Ekmeğin yerine koydum diye kandırdım kendimi
nasıl gidiyo canım diyet?
neler yedin söyle bakimm

canım kararlı olunca kolay oluyo 2 öğün hem alıştığın zaman 2. öğünde bile pek yiyesin gelmiyo. ama benim gibi gözünü abur cuburlardan ayıramazsan zor

[QUOTEdenetim CNN sashCandy, post: 40216613, member: 489013"] Feraceli canım ben tatlı isteği için bazen sabahları bir muz doğrayıp üzerine gün kurusunu küçük küçük doğrayıp koyuyorum biraz da ceviz kırıyorum. bide 2-3 ufak bitter karesini rendele ya da kakao serp. yanına da süt.
ooh hem tatlı isteği gidiyo hem mis gibi bi kahvaltı. ama her gün değil bak[/QUOTE]
Tamam denerim sağol

withoutlove sen topladın mı bakim dünkü cısslarından sonra kendini????

Yok bugün de aynı Hafta sonlarım genelde kötü geçiyor hafta içi işte olduğum için aklıma gelmiyor bişey akşam da yorgun geliyorum erken uyuyorum ama hafta sonu oturdukça dürtüyor şeytan aklıma olmadık şeyler geliyor

söyle söyleyeyim yağsız patates salatası 2 sigara böreği ve bir ek yedim sence kaç kalori aldım

benimde bu aralar toparlanmam gerek artık..

O zaman yarindan itibaren gercekten bozmak yok gerisigeliyo mademm

Canım Haftasonu uğraştım ama hiç uyamadım... Geçen hafta da böyle olmuştu. Sosyalleşeyim derken diyet yalan oluyo...
Neyse az maz veriyo muyuz veriyoruz...
O zaman sıkı bi hafta içine HAZIRIM...

günaydınlar....
benim güncel kilo 89,2...
sabah kahvaltım; 2 dilim çavdar ekmeği, 1haş. yumurta, 3 zeytin, 1er 2şer fındık badem, 2karper, 1kk beyaz peynir, 1tk erik marmelatı, yeşillik, domates-salatalık
ara öğün; leblebi-kuru erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…