Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Günaydınlar..
Sabah (5:30) 2 Kayısı, 3 badem
Kahvaltı (10:30) yarım dilim çavdar ekmeği, 3 yk kadar patates kızartması, 2 karper, 1 kk beyaz peynir, 2şer-3er tane zeytin, badem, fındık, 1 haş, yumurta, domates-Salatalık-yeşillik, 1 tk ayva reçeli
Ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2 hurma
Offf diyet kahvalti dimi bu canım çekti

Merhaba kızlar, dünkü kaçamağımdan sonra bugünü mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıcam şuana kadar sadece süt içtim birazdan da yumurta haşlıcam proteine yükleneyim bakalım neler olacak :KK70:

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 çeşitpeynir,bal,reçel
Bool tahin-pekmez
Koy ekmeAra:sütlü kahve 3 kaşık kuru üzüm,2 ceviz
Öğle:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Biraz kuru üzüm,3-4 k.k.peynir,bal
Akşam:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Muz,bal
Ara:elma

Bug
Kahvaltım:haşlanmış yumurta
2 çeşitpeynir,bal,reçel
Bool tahin-pekmez
Koy ekmeAra:sütlü kahve 3 kaşık kuru üzüm,2 ceviz
Öğle:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Biraz kuru üzüm,3-4 k.k.peynir,bal
Akşam:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Muz,bal
Ara:elma
Bugün saçma bi menü oldu ama napayım yemek yapscak isteğim yoktu bugün

Ayy ben bugun sıvı detoks gunu yapıyorum cunku verdiğim 2 kiloyu cıss yapınca geri topladımmm çöplerimi atıyorumm
gözümün önunden neler gecmiyor kiiiiiiiiii
Bamya olsa onu bile yerim :kk77:

[QUOTEisteğini basnnesi, post: 40215948, member: 539631"]Sen gordugum kadarıyla her gun tahin pekmez yiyorsun galiba kahvaltıda
Tatlı isteğini bastırmak içinmi yoksa metabolizma hızlandırıcı bişey mi canım[/QUOTE]
Tatlı isteğimi bastırmak için ayyy çok mu dikkat çekiyorum:KK23:

:oops: ama reglyim canım tatlı istiyor bende çikolata,biskuvi yerime onları yiyorum bi daha yememeye çalışırım çünkü son zamanlar abartığımın farkındayım:confused:

Kuzum aslında reçel yerine en az %70 lik 1-2 kare bitter çikolata yesene hem tatlı isteğini bastırır hem çikolata yemiş olursun.
Reçel sırf şeker cunku

[QUOTE="2KediAnnesi, post: 40216062, member: 53anlamıyorum fim aslında reçel yerine en az %70 biri 1-2 kare bitter çikolata yesene hem tatlı isteğini bastırır hem çikolata yemiş olursun.
Reçel sırf şeker cunku[/QUOTE]
Çok haklısın ama bitter alıncada öyle 1-2 kare alamıyorum dibini getiriyorum ama artık uzuuun bir süre yok reçel,bal,tahin-pekmez tutucam kendimi

Çok haklısın ama bitter alıncada öyle 1-2 kare alamıyorum dibini getiriyorum ama artık uzuuun bir süre yok reçel,bal,tahin-pekmez tutucam kendimi

Cokta zorlama kendini yoksa gecen hafta gibi patlama yaşayıp 4kg birden alırsın bak :KK48:
Her gun olmasada arada ye. Sabahları meyve ye belki bastırır isteğini.
Birde tarcın öneriyorlarda bende işe yaramıyor hiç :KK48:

Cokta zorlama kendini yoksa gecen hafta gibi patlama yaşayıp 4kg birden alırsın bak :KK48:
Her gun olmasada arada ye. Sabahları meyve ye belki bastırır isteğini.
Birde tarcın öneriyorlarda bende işe yaramıyor hiç :KK48:
Bendede bazen yarıyor cok komik dimi 4 kilo almış olmam :KK61: haklısın nedesen haklısın bütün suç bnde

kızlaar ben öğleden sonra cııss yaptım gözüm döndü resmen :KK53:öyle abartılacak gibi değil ama yinede üzüldüm akşam yemeğinde balık ve salata yadim ama 3.5 gibi oooo ayvayı yedim resmen .Ya ben sevmiyorum hafta sonlarını cok zor oluyo:KK72:hemen en az 1 saat spor yapıcam yarın 1 kg gitmiş olur inşallah:KK6:

kızlaar ben öğleden sonra cııss yaptım gözüm döndü resmen :KK53:öyle abartılacak gibi değil ama yinede üzüldüm akşam yemeğinde balık ve salata yadim ama 3.5 gibi oooo ayvayı yedim resmen .Ya ben sevmiyorum hafta sonlarını cok zor oluyo:KK72:hemen en az 1 saat spor yapıcam yarın 1 kg gitmiş olur inşallah:KK6:
Hafta sonlarindan bende nefret ediyorum.

ben tartildim kizlar bugun cunku 2 gun var reglime...70.400 guncel kilom.

bu arada yarindan itibaren karataya basliycam...Insallah iki ogun yapabilirim...gozumde buyumuyor degil tek derdim aksam yemegibden sonra agza bisi atmamak.

X