Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

bence çok iyi gidiyosun canım:)

Hepinize iyi geceler kızlar acıkmaya başladım uyusam iyi olcak sabah olsun çabucak kahvaltımı yapayım
kızlar pizza yiyo dominostan veee ben tadımlık bile almadım.
bide canım acayip spor yapıp sıkılaşmak istiyo yani fazlasıyla motiveyim şuan.
yarın erkenden kalkıp yürüyüşe gidicem:)

Kizlar dun giremedim fazla misafirim vardi bugun sabah kahvaltim 1 dilim peynirli borek domates salatalik ve bir bardak yesil cay boregi az yagli yapiyorum oglen yogurt ve kayisi aksam salata veyogurtlu cevizli kabak yemeyi dusunuyorum bakalim

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
peynir,domates, salatalık,4 zeytin
Ara:sütlü kahve,2 kaşık kuru üzüm
2 tane ceviz
Öğle:salata,balık
Akşam:1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara:1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık kuru üzüm,1 tane havuç
2 litre su

65 kg nerdesun gel artukkk gayri bittim bu kadar bekletilmezki kendiim icin yapmam gereken 3 şey, namaz kılmak, sigarayi birakmak, zayiflamk bunlarin üçü beden ve ruh saglima cok iyi gellcek

Merhaba kızlar, ben bu akşm baya kaçırdım erkek arkadaşım yüzünden pizza yedim ama çok pişmanım keşke yemeseydim baya da yedim çok fena şişti karnım demek ki midem küçülmüş biraz 1 ay önce olsa daha fazlası yer rahatsız olmazdım napsam ki sizce biraz olsun nasıl erir yediklerim?

[QUyürüyüş yeşthoutlove, post: 40208280, member: 615721"]Merhaba kızlar, ben bu akşm baya kaçırdım erkek arkadaşım yüzünden pizza yedim ama çok pişmanım keşke yemeseydim baya da yedim çok fena şişti karnım demek ki midem küçülmüş biraz 1 ay önce olsa daha fazlası yer rahatsız olmazdım napsam ki sizce biraz olsun nasıl erir yediklerim?[/QUOTE]
Su yürüyüs yeşil çay bool bool

Ben de bugün kaçırdım ipin ucunu... Kahvaltı, ara öğünler fena değildi de... Bi arkadaştan makarna salatasının vurduk gözüne gözüne... Bi de annemlerde akşam kahvaltısı yapınca yarım ekmeği gömüvermişim
Velhasıl gitti emekler... Hayırlısı bakalım, ama yarın düzenime tam gaz dönüyorum...
Bugün diyetisyen kontrolüm vardı, yağdan -1800 gram gitmiş ama ödem nedeniyle tartıda -700 gram gördük. Suyu da fena içmem aslında ama bu hafta spora yüklendiğim için olabilir dedi diyetisyen... Neyse gitsin de, ne şekilde giderse gitsin... Son kilo durumum 89,2...

İp atladım mekik çektim birkaç hareket yaptım yeşil çay da içtim kesin 1 kilo almışımdır o kadar yedim yani yarın çok az yiyip dengelemem lazm veremesem de almıyayım

Günaydınlar..
Sabah (5:30) 2 Kayısı, 3 badem
Kahvaltı (10:30) yarım dilim çavdar ekmeği, 3 yk kadar patates kızartması, 2 karper, 1 kk beyaz peynir, 2şer-3er tane zeytin, badem, fındık, 1 haş, yumurta, domates-Salatalık-yeşillik, 1 tk ayva reçeli
Ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2 hurma

Biraz gec girdim bugun kahvaltim domates salatalik 2 dilim ekmek ihlamur 1 ck helva ve yarim haslanmis yumurta biraz nezle gibiyim aksama ne yemek yapsam diye dusunuyorum siz ne yapicaksiniz kizlar?

Günaydinlar sabah,
Kahvaltidan önce, ılık bir brdk limonlu su,
2 brdk çay,
Bol salata,
Kücük bir patates
Ekmek yemedim ekmege son :)
Öglen saat 3 te yine yumurta, çay, salata yicem,
Yarin sabah en azinda 73 civari cikayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…