Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım karatayı denemelisin, ama kilo bildirimi yapmamışsın bugün?birsevgi supersin canim
menumude yazim karataya basliycaktim ama vazgectim cunku malum doneme girmek uzreyim bitsin deniycem
kahvaltim
Hellimli omlet
peynir,salatalik,maydanoz,aci yesil biber,zeytin
ogle yok
ara sade kahve+bir kupw bitter
aksam
1 tabak mantarli et sote,mercimek corba ve yoortlu patlican ve 1 dilim ekmek
ara
cay,leblebi,bikactanede crax
ara
1 kupa kiraz sabi
1 gun kurusu,3 tane kuru uzum ve 3 tane yaban mersini dunysyi yemisim
bende çok pis hazırımm:))Canım Haftasonu uğraştım ama hiç uyamadım... Geçen hafta da böyle olmuştu. Sosyalleşeyim derken diyet yalan oluyo...
Neyse az maz veriyo muyuz veriyoruz...
O zaman sıkı bi hafta içine HAZIRIM...
iyi bi başlangıç:)günaydınlar....
benim güncel kilo 89,2...
sabah kahvaltım; 2 dilim çavdar ekmeği, 1haş. yumurta, 3 zeytin, 1er 2şer fındık badem, 2karper, 1kk beyaz peynir, 1tk erik marmelatı, yeşillik, domates-salatalık
ara öğün; leblebi-kuru erik
istikrarlı bi şekilde veriyosun canım herhalde başladığımızdan beri iniş çıkış yapmayan tek kişisin tebrik ederim:)-700gr bu kacamaklara bu da iyidirEki Görüntüle 1474406
sende istikrarlı bi şekilde alıyosun baakkk yaz geliyo yavrumm güneş açtı bak kalın hırkalar montlar çıkıyo üstümüzdennn. hırs yapıyoruz hadiii. bu hafta -2 istiyorum senden:)bnde 74.4 çıktım fotoğrafı çektım ama gönderemiyorum akşam göndermeye çalışıcam
sana da72.8 ooo ben alıyo ha bire
aldıklarını verdin sonunda:) şimdi gerçek eksileri görelim artık dimi:)Günaydin bacilar, bu sabah foto çekmedim 73.5 gr ciktim.sanirim ödem vardi onlar gitti.sigarayida birakinca bol bol su içmeye başladim yaza kadar devam,şuan için ilk hedef 69 kg.Amin inşaallah.
sana 2 hafta veriyorum sadece:)Merhabalar bende 73.5 ciktm bugün
7lerden artik kurtulmak istiyorum ya, moralim bozuluyor
yine de başlangıçtan beri bakarsak en düşük kilodasın canım:)Günaydın kızlar,
Cumartesi koca pizzayı yemeseydim demek ki daha çok vercektim -300 ile geldim bakalım.
Eki Görüntüle 1474504
bu hafta toplanıyoruz bakıyorum da:)Selam kizlar ; gecen hafta hıc aktıf olamadım cok yoğun gectı dıyet ıcın hıc uygun bı ortam olmadı hıc hamurıslerı tatlılar sarmalar havada uçuştu bugun yenıden başladım ama bu sefer de hem boğaz ağrısı hem dıs ağrısı hemde reglım yaklaştı elımden gelenı yapıcam bu hafta mısafırım yok yanlızım daha rahat kendımı kontrol edebılırım ınsallah sonuç ıtıbarı ıle
gecen hafta : 71,1 kg
bu hafta : 71,6 kg
+500 buna da sukur dıyorum ve
napalım onumuzdekı maçlara bakacaz artık
sen nerdesin bakimSelam yaza tombik girmek isteyenler grubuEki Görüntüle 1474681
+100 de benden gelsin ama sebebi gece tuzlu cekirdek yemiş olmam tuzdan dolayı su tuttugumu düşünüyorummmm ve 68de oldugumu varsayıyorummm
Hastayimmmm oy oy