Offf diyet kahvalti dimi bu canım çektiGünaydınlar..
Sabah (5:30) 2 Kayısı, 3 badem
Kahvaltı (10:30) yarım dilim çavdar ekmeği, 3 yk kadar patates kızartması, 2 karper, 1 kk beyaz peynir, 2şer-3er tane zeytin, badem, fındık, 1 haş, yumurta, domates-Salatalık-yeşillik, 1 tk ayva reçeli
Ara öğün; çeyrek çb leblebi, 2 hurma
Patates kızartması baya bi sırıtsa daOfff diyet kahvalti dimi bu canım çekti
Bugün saçma bi menü oldu ama napayım yemek yapscak isteğim yoktu bugünKahvaltım:haşlanmış yumurta
2 çeşitpeynir,bal,reçel
Bool tahin-pekmez
Koy ekmeAra:sütlü kahve 3 kaşık kuru üzüm,2 ceviz
Öğle:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Biraz kuru üzüm,3-4 k.k.peynir,bal
Akşam:3 kaşık yulaf,yarım bardak süt
Muz,bal
Ara:elma
Bug
Bugün saçma bi menü oldu ama napayım yemek yapscak isteğim yoktu bugün
Tatlı isteğimi bastırmak için ayyy çok mu dikkat çekiyorum
Her gün dikkatimi çekiyor tahin pekmez bal reçel
ama reglyim canım tatlı istiyor bende çikolata,biskuvi yerime onları yiyorum bi daha yememeye çalışırım çünkü son zamanlar abartığımın farkındayım
Çok haklısın ama bitter alıncada öyle 1-2 kare alamıyorum dibini getiriyorum ama artık uzuuun bir süre yok reçel,bal,tahin-pekmez tutucam kendimi
Bendede bazen yarıyor cok komik dimi 4 kilo almış olmamCokta zorlama kendini yoksa gecen hafta gibi patlama yaşayıp 4kg birden alırsın bak
Her gun olmasada arada ye. Sabahları meyve ye belki bastırır isteğini.
Birde tarcın öneriyorlarda bende işe yaramıyor hiç
Hafta sonlarindan bende nefret ediyorum.kızlaar ben öğleden sonra cııss yaptım gözüm döndü resmenöyle abartılacak gibi değil ama yinede üzüldüm akşam yemeğinde balık ve salata yadim ama 3.5 gibi oooo ayvayı yedim resmen .Ya ben sevmiyorum hafta sonlarını cok zor oluyo hemen en az 1 saat spor yapıcam yarın 1 kg gitmiş olur inşallah