Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Şaka yap yap sen bn hormon ilacı kullandım onun etkisi olabilir adet olamıyorum oda olabilir eee her kesin bünyesi farklı bnde çoook yedim miştim
Özürdilerim hormon ilaci kilo yapar sen bana bakma herkesin bir derdi var Allah herkese gonlune gre bir beden nasip etsin inşallah

Valla benim koca illede 65olcaksin diyor, victoria secret alacamis tatile goturcekmis salla babam salla.her halinle guzelsin dedigini hic duymadim

Özürdilerim hormon ilaci kilo yapar sen bana bakma herkesin bir derdi var Allah herkese gonlune gre bir beden nasip etsin inşallah
Ben kırılgan bi insan değilim ama siz cok kibarsınız hemen özür diliyorsunuz,kırıldınmı diyorsunuz sizi seviyoruuuum belkide ilaçlarla alakası bile yoktur çünkü az buz yemedim ben

Valla benim koca illede 65olcaksin diyor, victoria secret alacamis tatile goturcekmis salla babam salla.her halinle guzelsin dedigini hic duymadim

Bende kocişten hiç duymadım valla.
55 te 55 başka bir cümle duymadım.
Çıkarkende böyleydi evlenirkende doğumdan sonrada...

Gerçi şimdi çevre artık yeter dediği için 60 tan yukarı çıkma yeter diyor.
Ama 55 beynime kazındı resmen Bir ileri bir geri daral geldi yani.

Ben kırılgan bi insan değilim ama siz cok kibarsınız hemen özür diliyorsunuz,kırıldınmı diyorsunuz sizi seviyoruuuum belkide ilaçlarla alakası bile yoktur çünkü az buz yemedim ben

İlacın etkisi büyük canım benim.
Valla bana doktor şey demişti regl olamıyordum düzene sokmak içinde ilaç kullandım bekarken.
İlaç iştah açar ama kontrollü olman lazım.
Kilo vermen şart.Kilo aldıkça regl olamazsın olamadıkça kilo alırsın demişti.
Gerçekten resmen aç geziyordum ama yinede kilo veremiyordum ve regl de olamıyordum 3 ayda bir denk gelirse anca.

Sonra bana hamile kalamazsın dedi doktor eyvallah dedim zaten düşünmüyorum da regl düzene girsin yeter.
O ay hamile kaldım doktora güvenip Daha 6 aylık evliydim haa

Doğumdan sonrada bir baktım düzene girdi.
Ay kilolarda pıtır pıtır gitti...
74 de sabitledim bir ara...
Hamile kaldığım kiloydu şimdi nerdeyse 5 yıldan fazladır görmediğim kiloları gördüm.

Ama kociş saolsun 55 te 55

Ben bekarım ve evet ilaçı kullanmaya başladıktan hemen sonra böyle krizler başladı

Ay hic gulecegim yoktu kizlar tabiki kocam bi 56 olsam yok demez. Ama kirmamak icin salliyorkar iste benim kocam da 2000tl 58 olursam diye yeni gardolap sozu verdi mm azmi kizlar acaba simdiden araya biseyler sikistirayim da sonradan caymasin

Ay hic gulecegim yoktu kizlar tabiki kocam bi 56 olsam yok demez. Ama kirmamak icin salliyorkar iste benim kocam da 2000tl 58 olursam diye yeni gardolap sozu verdi mm azmi kizlar acaba simdiden araya biseyler sikistirayim da sonradan caymasin

Hahahaha bizimde böyle bir iddamız var.
55 olursam bir maaş benim...

Yaza zaten her şekilde dolap yenilicem bakıyorum ama almıyorum tutuyorum kendimi..

Yazlıklara baktım geçen haftalarda hepsi çuval gibi verdim gitti
Şu anda nerdeyse yazlık hiç bir şeyim kalmadı...

tamam jıllıana baslıyorum aksam hemen
Basla basla bak 10cm kadar inceltiyomus diyet yapmadan bi de. Yaptigini dusun oo

Selam kızlar, sınavdır stajdır derken uğrayamıyorum ama bildirime geldim :)

fotoğraf çekememiş olsam da...
59.9 :)

Ben 59-60 arasına sabitlendim sanırım ya.

Geçen hafta 60.2'ymişim.
Evet ggoremiyoruz seni kuzum:) yine de almamissin bak
Ohhh iste boyle haha:
Günaydın
Hala aynı kg dayım neden hiç eksilemiyorum sabit kaldım 65 te
Bazi seyleri degistir canim belki vucut sikilmistir

Dayanabilirsen alkisi hakedersin:))
Yaza kadar fit olmak için degilde, yaza kadar nasil kilo alinir olsaymis iyi olurmus bizde bu bogaz varkene...
deme oyle deme demee

cok iyi para kiz bi de kampanyalara denk getir bi alana bi bedava ya da ikincisi yari fiyatina falan. Dunyalari alirsin

YaUOTE="TurkishCandy, post: 40099369, member: 489013"]Bende 3 ay kullandim canim ama diyet ve sporla o aralarda bile 5-6 kilo verdim. Dikkat edersen sorun olmaz saglikli beslen az degil[/QUOTE]
Çok doğru devaaam mutlu olmak benimde hakkım

Evet ilaç kullanırken tek çözüm sağlıklı beslenmek mümkünse 6 öğün ve saatli...
Aç kalmak öğün atlamak asla çözüm olmuyor.
Açlıktan az tansiyonum düşmedi benim zamanında cahillik işte ama yinede veremiyordum.

Bnde ne zaman 5 öğünden az yapınca asla kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…